Sänglampor uppeIdag fick jag hjälp av snälla H med att sätta upp sänglampor i vårt sovrum. Det är säkert tre år sedan jag köpte lamporna, då tänkta till gästrummet, men sen har de liksom aldrig kommit upp. När jag städade i källaren nyligen hittade jag lamporna igen och då var det dags att antingen sätta upp dem nånstans eller ge bort dem. Resultatet ser ni här.Det blev kanon och det är skönt att slippa golvlamporna som inte riktigt gjorde sig här. Häromdagen fick jag hjälp från samma snälla H att sätta upp torkvindan i trädgården och nu väntar jag bara på fint torkväder så att jag kan tvätta och hänga ut de nya och fina linnesängkläderna - då kommer det att kännas lite som ett nytt sovrum. Alltid kul med småförändringar.
Som ni ser har nu bebisens säng kommit på plats i vårt sovrum, dock fortfarande obäddad några veckor till. Vi funderar på att ta bort ena långsidan och ställa sängen kloss an vår säng (tar bort sängbordet först) så att bebisen får sova i sin säng men ändå nära, nära. Vi vill ha bebisen så nära oss som möjligt men med tanke på att Lilleman allt som oftast hamnar i vår säng någon gång gång under natten så känns det lite farligt att ha dem båda i mitten så jag hoppas på att detta blir en bra lösning.

Jag kan inte fatta att det snart är dags. Alla bebisprylar som en efter en ploppar upp här hemma gör mig såklart påmind och det är minst lika mysigt den här gången, om än kanske lite mindre pirrigt på något vis. Snart är det dags att ta ner liggdelen till vagnen och vaggan som min farfar gjort sedan tror jag att vi börjar bli så smått redo för att börja vänta på riktigt!

Kram.

#1 - - Lina på rumochrabalder:

Så fint det blev. Vilket härligt rum!

#2 - - Hemlängtan:

Åå, vad härligt det låter. Väntan och längtan efter bebisen är så mysig tid.Lamporna passar jättebra där!

#3 - - creando:

Ni har det såååå fint. Jag såg ert hem i Allt i hemmet idag också. Så fint. Och så fin du är också :)Kramar Kicki

#4 - - karla:

vad fint det blev och vilken fin blogg du har =)

#5 - - Junitjej:

Kanonfina sänglampor!!

#6 - - karin:

Vad fint :)

#7 - - Linda - Harmony Home:

Vad fint det blev med lamporna!Kram /Linda

#8 - - Stellobello:

Snyggt, fina foton. Var redigerar du? (:snygg blogg

#9 - - Nina:

Snyggt, och jag gillar tapeten, finfin! :)

#10 - - Therese:

Vilka fina lampor. Var har du hittat dom?

Jag och min sambo har precis köpt hus som vi framåt försommaren ska börja fixa iordning och flytta in i och de där lamporna vore så fina i sovrummet.

Gillar din blogg och kommer fortsätta följa den nu när jag hittat hit :)

#11 - - Mikaela:

Ooo nu har jag funnit en ny favoritblogg... och ni ska ha bebis nästan samtidigt som vi? Vi väntar en liten Filippa i början av juni och förbereder för fullt här hemma. Titta gärna in hemma på våran gata i stan för bebistips. Stora kramar Mikaela med Liam 08 och Filippa med BF juni 2012.