Stranden och om att ligga steget efterI lördagskväll var vi på stranden en stund och lekte. Jag älskar att fota nere på stranden och speciellt i det här dova lite dimmiga ljuset. Men det är svårt nu - jag ligger hela tiden steget efter vilket resulterar i bara bilder på Lilleman bakifrån.

Ja, ni ser ju!

I vanliga fall brukar jag kunna hinna före honom och ligga beredd i buskarna när han kommer springandes. Men varken att springa före (speciellt inte i sand!) eller ligga på magen i sanddynerna funkar jättebra för tillfället.

Och barn springer ju alltid. Jämt och ständigt och var de än är på väg. Konstigt fenomen det där, att ha så bråttom hela tiden. Synd att den där otroliga energin försvinner med tiden...

Här är jag och ni kan ju nästan ana på kroppshyddan jag ligger inne med nu att det där med att skutta fram bland sanddynorna inte är riktigt aktuellt.

Nu vankas det en trevlig valborgsmässokväll med god mat. Tänk att imorgon är det 1:a maj! Som vi har längtat. Bebismånad för vår del och årets i särklass vackraste månad står för dörren. 

Och imorgon kör fotoutmaningen igång! Vi är 13 stycken i nuläget och jag ser fram emot alla olika tema som väntar på att fotas under månaden.

Trevlig kväll!

Kramar.


#1 - - Anna/Rackarungar:

Vad fin du är med gröna kappan och magen. Tänk att snart är det dags och det är så himlans mysigt att jag saknar ord. Andra gången är så mycket mer trygghet, känslor och styrka. I alla fall för mig.

Jag tror att ni får en kille till. Tänk en liten lillebror. Men en tjej blir ju också helt perfekt. Man kan liksom bara få jackpot, snacka om bra odds.

Jag tänkte haka på fotoutmaningen. Precis vad jag behöver för att komma igång, Kul! Hoppas du är med hela månaden, vi får se...

#2 - - Maria på inredningsvis.se:

Så vackra bilder, ja maj är bedövande fin önskade nästan man kunde pausa tiden. Jag fotade undersköna bilder i Botaniska gbg som du kan kolla in i nya inlägget:)

Ha en kanonveckaLOVE M

#3 - - Anne:

Jag tycker bilderna är underbara, förstår att du gärna legat steget före, men dessa bilder blir härliga minnen.

#4 - - Naja& rama:

Hej! Vilken fin blogg du har. Ha en skönt natt <3

#5 - - Nina:

Härliga bilder, bakifrån är oxå fint. TjUsig d är med magen!Tyvärr får jag skjuta på fotoutmaningen. Hinner helt enkelt inte med nu.#6 - - Maddyz:

Jättefina bilder!

#7 - - Linda:

Hihi kände igen mig i det där. De sista veckorna hade jag svårt att hinna ikapp Lilly när hon satte fart :)Vad fin du är i din gröna kappa! Älskar färgen!Kram