Förra veckans bilder

 
Bilder: @ingenvanligdag på Instagram
 
 
Förra veckan kändes det som om sommaren tog slut, eller i alla fall att det var sista sommarveckan. Lilleman började på dagis igen och vi var ute och promenerade en hel del och var på mamma-barn-fika och började sakta men säkert rulla in i gamla rutiner. Ikea-katalogen damp ner i brevlådan och jag har till och med fått lite lust till att fixa och greja hemma för att mysa till inne-miljön - något som gått på sparlåga sedan i våras.
 
Däremot så infinner sig inte blogg-lusten riktigt. Jag vet inte vad jag ska fota eller skriva om just nu och idéerna eller tillfällen dyker inte upp. Helt ärligt så fotar jag nästan bara pojkarna och det blir ju ganska tjatigt i längden att bara visa de där små linslusarna här hela tiden. Tur att fotoutmaningen fortfarande pågår annars hade det nog varit väldigt skralt. Och jag tror att det är Instagrams fel. Det är fortfarande så vansinnigt roligt och framförallt så blir man lat efter ett tag, allt är ju så enkelt på Instagram och går så fort. Emellanåt stannar man ju upp och utvärderar sin tid. För att blogga tar tid, massvis av tid! Nu hoppas jag ju, och tror också, att lusten kommer tillbaks för det är så roligt - det  får man inte glömma. Skrivandet är roligt, likaså bild-redigeringen och energin det ger mig att greja med det här. Plus att jag älskar att gå tillbaka i arkivet och följa med i mina egna tankar och bilder för att få komma ihåg. Guld värt är vad det är!
 
Kramar.
#1 - - Karin A:

Åh vad jag känner igen mig i det där. Instagram är så lätt och snabbt...blogg känns tidskrävande och svårt. Jag letar också efter inspirationen och orden. Hoppas den kommer snart! :) Jag gillar ju att blogga, skriva och pyssla med bilder...

Den första bilden är oslagbar. Helt underbar! Ha nu en skön vecka... Kram