Förra veckans instagrambilder

 
 
Instagrambilder från förra veckan. Mestadels sol, strand och fina killar på mina bilder - och faktiskt även lite inredning! :) Härliga sommarfärger som jag gillar.
 
Instagram-kärleken består. Det är vansinnigt roligt och som en blogg i miniformat - bara lite snabbare, mindre prententiöst och oerhört trevligt. För åh så trevliga människor det finns - peppande, humoristiska, kreativa, påhittiga och snälla! Dessutom har det inneburit att jag tar fler vardagsbilder och några varje dag dessutom. Jag kan tänka mig att blogg-lustan återvänder nu när man börjar mysa inne igen på kvällarna - och vad jag förstår så är det samma sak för många bloggare. Instagram har blivit allas vår sommarlovs-blogg i väntan på att höstinspirationen skall komma!
 
 
 
Alla bilder är fotade med Iphonen och mitt instagramnamn är: ingenvanligdag.
 
#1 - - Petra:

Ja, Instagram har verkligen varit sommarnöjet för bloggare och andra. Men som du skriver så börjar man sakna bloggandet lite. Och då är ju fotoutmaningen perfekt för att komma igång igen.

Men jag hoppas att Instagram inte förtvinar helt till hösten. Det skulle nog kännas lite tomt. Och jag tycker det är ett bra komplement till att blogga och läsa bloggar.

#2 - - Ullrika:

Hittade hit via en blogg jag läser och har snokat runt lite! Vilken fin blogg du har, och så många härliga foton att njuta av!

Jag har hängt på Instagram rätt länge (lite drygt ettåetthalvt år) och gillar att det går att hitta så många fina foton hos mänskor jag annars aldrig hade hittat till. Taggandet används av en del lite för flitigt kanske ;p men det är skojigt att leta både användare, platser och taggar tycker jag!

Nu ska jag bläddra lite vidare! Och leta upp dig på Instagram!