Mars är så välkommen!Alltså, denna månad. Säkert är det inte februaris fel men jag väljer att se det så och att mars kommer att komma med en massa finheter, friska ungar, friska föräldrar, tonvis med energi, sol, gröna gräsmattor, vårtecken och annat roligt.

Vi startade månaden med förkylningar. Lilleman var sjuk första halvan och jag har dragits hela månaden med en enveten variant i bihålorna. Sedan blev sambon sjuk. Och till sist toppade vi det hela med kräksjuka som startade i torsdags och som ännu inte är över. Det går runtrunt. I söndags trodde jag att vi var okej och såg riktigt fram emot en hel arbetsvecka men så började det på natten igen. Igår låg jag i soffan hela dagen och det har varit likadant idag. Blä! Imorgon hoppas jag på nya krafter.

Mars och vår har nog aldrig varit så efterlängtad som just i år!

Kramar. 

Semlor idagTänkte skriva några rader så att ni vet att jag fortfarande är på banan. Det är bara så mycket nu. Eller mycket och mycket, allt är ju relativt. Orken tryter och då bli det mycket på något vis och då måste man dra ner på något. Förkylningen är på bättringsvägen men jobbet hopar sig och samtidigt håller jag på att göra en rumsrokad hemma (helknäppt jag vet men Lilleman behöver verkligen en ny säng och ett nytt rum så jag ville inte skjuta på det) plus att jag går och lägger mig klockan åtta på kvällen vilket krymper dagen en del. Jag måste nog vara den mest osociala människa man kan tänka sig just nu och jag är glad om jag har några vänner kvar efter den här tråkperioden. 

Sakta men säkert går det framåt i alla fall, någon timme per dag - mitt nya pysselrum (jihoo!) står i princip klart rent möbelmässigt, Vidars nya rum är överbelamrat med saker och långt ifrån färdigt men på torsdag hoppas jag kunna ta mig iväg och införskaffa nya sängen så då kan jag fortsätta där, ett stort skåp har flyttat ut från vårt sovrum till förmån för spjälsängen där lill*n i magen så småningom ska få sova och som alltid medför dessa ommöbleringar att massa annat följer med av bara farten, som tur är även en hel del rensning. 

Japp, så ser det ut. Men nu tillbaka till debit och kredit och alla papper som svämmar över på mitt skrivbord och som ska in i rätt pärmar. 

Tur att det är fettisdagen idag så att man i alla fall kan se fram emot en god fika i eftermiddag! :) 

Kram.

 

Gult

Jag är forfarande inte riktigt kry - sviterna efter förkylningen (dvs ett huvud som känns fyllt med både det ena och det andra) har nu pågått i snart två veckor och man blir lite loj efter ett tag - så det mesta går på sparlåga här även om jag försöker att jobba på så mycket jag kan. Dessutom har vi städvecka på förskolan. Usch. Städa varje dag efter jobbet är sådär kul men tyvärr nödvändigt.  

Det som gör mig glad i dag är bilderna på den här lägenheten med en knallgul dörr och de gula Billy-hyllorna (tänk om man hade plats för dessa nånstans). Kul med folk som vågar färg på det där lite oväntade sättet. Och helt utan att det blir skrikigt eller för mycket. Basen är ju så lugn och svartvit att det nästan krävs något som sticker ut.Foton: Alvhem mäkleri