Gult

Jag är forfarande inte riktigt kry - sviterna efter förkylningen (dvs ett huvud som känns fyllt med både det ena och det andra) har nu pågått i snart två veckor och man blir lite loj efter ett tag - så det mesta går på sparlåga här även om jag försöker att jobba på så mycket jag kan. Dessutom har vi städvecka på förskolan. Usch. Städa varje dag efter jobbet är sådär kul men tyvärr nödvändigt.  

Det som gör mig glad i dag är bilderna på den här lägenheten med en knallgul dörr och de gula Billy-hyllorna (tänk om man hade plats för dessa nånstans). Kul med folk som vågar färg på det där lite oväntade sättet. Och helt utan att det blir skrikigt eller för mycket. Basen är ju så lugn och svartvit att det nästan krävs något som sticker ut.Foton: Alvhem mäkleri 

#1 - - Hemlängtan:

Snyggt med en stark accentfärg men den där gula var nog lite för vågad för min del ( men jag är en riktig fegis vad gäller färger....).Hoppas att du kryar på dig snart och lycka till med städningen!Kram!

#2 - - mintekopp:

SÅ snyggt!!!!

#3 - - Petra:

Ja, jag blir alltid glad när jag ser bilder dår folk vågat ta i med färg. Speciellt gul. Men oftas fegar jag ur själv... :-)

#4 - - Anna:

Hej vännen!

Ville bara kika in och säga att det var så kul att hänga med dig i Malmö! Jag hade verkligen jätte kul!Kan vi synas nån dag i v 9? Vilken dag passar dig?

Ps: krya på dig!

Kram AnnaKram Anna

#5 - - Annika:

Så himla läckert med den gula dörren!

#6 - - esteterier - i unga fröken karlssons värld:

Sjukt snyggt med färgklickarna! Man blir ju glad. :)

#7 - - Sara:

Tänk om jag hade modet att måla någonting i en sådan härlig klar färg, i morgon tänkte jag leta reda på någon fin färg att måla om en rätt tråkig IKEA pall. Kanske ska den bli gul? :) kommer ni till Västerås i påsk? Vore kul att träffa killarna och dig och få se magen. Kram

#8 - - Knaada:

Dörren är klockren, nu blev jag sugen på att fixa skafferidörren! men jag tror jag får lugna ner mig lite, vet inte om vårt hem klarar en färg till...Hur som helst så är det där platsbyggda skåpet i hallen to dö for! Jag älskar platsbyggda möbler!

#9 - - Malin:

Gult är inte ful,,,gult är frächt....

Jag har länge velat måla storatjejens skrivbord gult. Så sjukt snyggt att sätt till en färg klick så där. Men hon var inte alls lika sugen. Men en gul hylla hade varit coolt att bara slänga in i hemmet.

Inspirerande bilder.

Hoppas allt är brfa med dig....

Många kramar Malin

#10 - - Annika:

Jättefint hem! De gula färgklickarna var coola och piggar upp hemmet.

#11 - - mammaxtre:

Oj så trist att städa efter jobbet. Skönt när städveckan är över. Jag vet :-)En gul dörr var klart annorlunda, men inget för mig.Ha en fin söndag

#12 - - Frk pyssel:

Jag är väldans sugen på den gula billy-bokhyllan. Det är så himla fint med gult! Det känns lite som att det är vårens färg i år :-)

#13 - - Mickan, Gravid v. 35:

Jobbigt, hoppas du snart blir piggare.

Kul med lite färgklickar i hemmet. :)

#14 - - Linda:

Mmmm...snyggt! :)