Månanden som gick - januari

När jag gjorde årskrönikan för 2011 tyckte jag att det var så roligt att jag tänkte att jag ska göra små sammanfattningar av varje månad det här året. Nu blev jag lite försenad men här är i alla fall ett litet utplock av bilder från januari månad.

Januari har varit en ganska jobbig månad på många sätt och vis men jag försöker inte att lägga allt för stor vikt vid det här på bloggen. Det här är en positiv plats och det är jag glad för. Jag älskar att förbereda små inlägg, att det ger mig en lust till att fota och redigera och jag blir så stolt och lycklig när jag kan gå tillbaka i arkivet för att läsa om vad vi har haft för oss och titta på bilderna.

Och så är jag så glad i er, mina läsare, som lämnar små och stora avtryck efter sig i form av söta och kloka kommentarer. Men vem är alla ni andra som smyger runt här och inte ger er tillkänna? Ni är en hel hög med ip-adresser nu - jag blir så nyfiken att veta vilka ni är och vad ni tycker... :)

I januari kom snön och vi har minsann passat på att vara ute och lekt i den. Kylan kom också men den är vi inte alls lika förtjusta i. Magen växer så det knakar (och ni har inte fått se någon bild på den ännu...) och jag har sådan enorm matlust - och även lust till att baka och laga mat. Underbart! Semlor har jag ätit så många att jag borde skämmas. Godast i januari har det nog ändå varit med syrliga frukter och bär - gröna äpplen har jag ätit så många att jag tvivlar på om jag någonsin kommer att äta ett endaste ett efter den här graviditeten. Vi träffade en arkitekt som kanske ska hjälpa oss med alla våra renoverings- och ombyggnadsplaner i huset. Spännande. Det är också dit tankarna går mest hela tiden och jag samlar på mig inspiration i form av bilder, idéer och tips så mycket jag bara kan. Och har nog tjatat ganska mycket om just det... Lilleman leker väldigt mycket med sina verktyg (inspirerad av snickarna som fixar mormors badrum) och han är en helt underbar unge som vi skrattar med och åt mest hela tiden - i beundran. Jag lämnade även efter mig några djupare inlägg och tankarna går en hel del åt att försöka leva i nuet - där finns en hel del att lära sig.

Det var januari det och februari är redan i full gång. Och idag får vi göra något bra av den här kalla men vackra tisdagen - även om det för vår del innebär en dag med innemys, varma drycker och lite attjo och prosit.

Kram.

#1 - - angelica:

Vackra bilder!Kryapåkram!

#2 - - Victoria - Elvira Spekulerar:

Åhh, vilka härliga bilder. Vad kul att sammanfatta månaderna med ord och bild. Jag önskar att jag hade mer tid att få till det med egna fina bilder i min blogg, men tiden finns tyvärr inte så det får bli som det blir helt enkelt.Kram Victoria

#3 - - Anna - mamma till två prinsessor:

Titt ut från en smygare!

Jag har kikat in i ett par månader och prenumererar via Bloglovin. Gillar din blogg på grund av din stil och dina vackra bilder! Du är en sann inspirationskälla!

#4 - - Linda:

Vi vill gärna se dina månadssammanfattningar framöver, roligt! Du är så duktig på detta både i bild och ord. Innehållsrikt utan att bli långrandigt.

Tänker på er och allt ni kämpar med, inte för att det hjälper er men ändå. Sköt om dig och Dina! Kram Linda

#5 - - Linas inredning:

Roligt med månadssammanfattningar, trots att jag inte missar många inlägg här så är det en bra idé!

#6 - - Fru Sederblad:

Här är ännu en av dina "hemliga" läsare som nu kommer ur garderoben... Krya på dig så ses vi på bloggeventet på lördag ;-)!

#7 - - Cv Love:

So nice

#8 - - Unga fröken Karlsson:

Så underbara bilder!

#9 - - Anna/Rackarungar:

Vad fint! Där kom den där passionfruktdesserten igen. Jisses, vad god den är. Måste laga igen. Mumsfilibabba!

#10 - - Linda - Harmony Home:

Vackra bilder!Krya på dig /Linda

#11 - - Malin - stjärnflocka:

Jättehärliga bilder!