Semlor idagTänkte skriva några rader så att ni vet att jag fortfarande är på banan. Det är bara så mycket nu. Eller mycket och mycket, allt är ju relativt. Orken tryter och då bli det mycket på något vis och då måste man dra ner på något. Förkylningen är på bättringsvägen men jobbet hopar sig och samtidigt håller jag på att göra en rumsrokad hemma (helknäppt jag vet men Lilleman behöver verkligen en ny säng och ett nytt rum så jag ville inte skjuta på det) plus att jag går och lägger mig klockan åtta på kvällen vilket krymper dagen en del. Jag måste nog vara den mest osociala människa man kan tänka sig just nu och jag är glad om jag har några vänner kvar efter den här tråkperioden. 

Sakta men säkert går det framåt i alla fall, någon timme per dag - mitt nya pysselrum (jihoo!) står i princip klart rent möbelmässigt, Vidars nya rum är överbelamrat med saker och långt ifrån färdigt men på torsdag hoppas jag kunna ta mig iväg och införskaffa nya sängen så då kan jag fortsätta där, ett stort skåp har flyttat ut från vårt sovrum till förmån för spjälsängen där lill*n i magen så småningom ska få sova och som alltid medför dessa ommöbleringar att massa annat följer med av bara farten, som tur är även en hel del rensning. 

Japp, så ser det ut. Men nu tillbaka till debit och kredit och alla papper som svämmar över på mitt skrivbord och som ska in i rätt pärmar. 

Tur att det är fettisdagen idag så att man i alla fall kan se fram emot en god fika i eftermiddag! :) 

Kram.

 

#1 - - millandante:

Oh jag förstår att orken tryter med en liten i magen... kommer verkligen ihåg den förlamande tröttheten. Men åh så mysigt med ett litet majbarn:)Vad spännande att du har startat eget nu!!!! Blir så nyfiken vad du gör, antingen har jag glömt eller så vill du inte berätta här på bloggen, men i vilket fall så önskar jag dig all lycka till!!!! Jag har ju varit igång ett år nu, och himmel så roligt det är, det bästa jag gjort i mitt arbetsliv:) Men oj vad mycket papper det är...fniss;)Ha en GOD fettisdag:)

Kram Milla

#2 - - Mia Mitt vita hus:

Hoppas våren kommer med lite ny ork:)Skickar kramar till dig:)

#3 - - Malin - Stjärnflocka:

Årets vackraste semlebilder! Jag älskar dina foton!

#4 - - Anna/Rackarungar:

Förstår precis vad du menar... Idag trodde jag faktiskt att jag skulle gå under, men så hade jag eftermiddags-semlan att se fram emot så jag överlevde dagen - endast tack vare semlan! :)

Kram!

#5 - - Hemlängtan:

Det här är sannerligen inte en rolig månad. Tycker att de flesta är sjuka och orkeslösa. Och är man dessutom gravid förstår jag att det inte finns överflöd med energi direkt.

Hoppas att semlan hjälpte en del iallafall.Ha dé fint och ta det lugnt med alla projekt!!!

#6 - - Linda:

Vilka superfina semlor! Du är klok som gör det din kropp/ork säger till dig att göra, vila. Såklart dina vänner förstår dig och finns kvar där för dig sen när du är pigg ingen. Sköt om dig! Kram Linda

#7 - - Annika:

Hoppas att du snart känner dig piggare. En del blir superpigga och energiska när de är gravida, andra blir trötta. När du dessutom är förkyld så tar det på krafterna. Jag håller med Linda som skriver här ovanför, behöver man vila så ska man vila. Take care!

#8 - - Proforma - Irene:

Jag njuter av alla semlebilder på bloggar idag (äter lchf) och dina ser himla god ut!

Du gör alldeles rätt i att vila så mycket det går. Och det är klart dina vänner finns kvar, alla minns väl hur det är att vara gravid!

Så läste jag Millas kommentar ovan om företag, har jag helt missat detta? Vad? berätta... :)

Kram

#9 - - mammaxtre:

Tröttheten som förlamar, det ingår i att vara gravid. Kanske inte är någon tröst när man står mitt uppe i det, men skönt ändå att ha en förklaring.Sköt om dig

#10 - - Sophie:

Februari, grått och trötthet, usch det är ingen höjdarmånad. Då får man unna sig en extra semla och lyxen att somna tidigt. Hoppas våren och din ork är på väg tillbaka med stormsteg!

#11 - - Mickan, Gravid v. 36:

Mums så gott! Härliga bilder!

Hoppas du blivit helt frisk och kry nu!

Kram

#12 - - KNORKAN - Presenter & Inredning:

Varmt välkommen till KNORKAN! Just nu har du chansen att vinna ett virkat kuddfodral med handgjorda detaljer från Svanefors. För mer information om tävlingen besök KNORKANS facebook eller blogg ♥