Mars är så välkommen!Alltså, denna månad. Säkert är det inte februaris fel men jag väljer att se det så och att mars kommer att komma med en massa finheter, friska ungar, friska föräldrar, tonvis med energi, sol, gröna gräsmattor, vårtecken och annat roligt.

Vi startade månaden med förkylningar. Lilleman var sjuk första halvan och jag har dragits hela månaden med en enveten variant i bihålorna. Sedan blev sambon sjuk. Och till sist toppade vi det hela med kräksjuka som startade i torsdags och som ännu inte är över. Det går runtrunt. I söndags trodde jag att vi var okej och såg riktigt fram emot en hel arbetsvecka men så började det på natten igen. Igår låg jag i soffan hela dagen och det har varit likadant idag. Blä! Imorgon hoppas jag på nya krafter.

Mars och vår har nog aldrig varit så efterlängtad som just i år!

Kramar. 

#1 - - Malin:

Uch stackare.....inte magsjuka. Vilken otur du/ni haft. Förstår att du längtar efter en ny månad..ljusare tiden. Ny start.

Jag kommer i håg när jag åkte på värsta vinterkräksjukan då jag var hög gravid med mellersta....ca tio dagar innan födelsen. Ojoj så hemskt. Kan tänka mig attdu har det tufft med....Krya på dig vännen. Kram Malin

#2 - - LyckligaPraliner:

Men fy vad jobbigt! Tänk att bara få öppna alla fönster och dörrar och låta friska ljumma vindar svepa runt, göra rent och friskt! Tror att mars blir bättre, helt säkert.Krya på er nu! Kram Ann-Louise

#3 - - N:

Nä fy vad jobbigt. Krya på er!

#4 - - Petra:

Usch, krya på er! Inget kul alls att vara sjuk. :(

Jag hoppas att Mars kommer med vår och vårtecken. Sol, värme och mysiga stunder. :)

#5 - - Malin - Stjärnflocka:

Det är så surt när det bara håller på...

vet inte om det är en tröst att fler har det så? Men, vi har varit konstant sjuka sen nyår. var på vc igår igen och de bra säger att det är virus som ska symtombehandlas. jag har haft lite feber hela tiden i två månader nu!

Men nu hoppas vi på mars, vår och sol!!!

Krya på dig!

Kram Malin

#6 - - Knaada:

Jag står med öppna armar!Krya på er!

#7 - - E.J [asperger, adhd, mode, foto - ME]:

Fin blogg! :)

#8 - - Anna Maria:

Inte kul - i början av februari genomgick jag magsjuka - lightversion till en början, men ack vad jag bedrog mig. Frampå eftermiddagen var de luxe-varianten ett faktum. Hoppas ni har gjort ert nu. Det kan bara bli bättre :)!

#9 - - Chanel handbags:

Replica Louis Vuitton Gucci Handbags in our store characterized Louis Vuitton Wallet with super quality and favorable price. Fine shape of Louis Vuitton Shoes bags turn to become the most fashionable choice for women nowadays. Louis Vuitton Belt are also perfect for every season. Louis Vuitton 2011 You can find your ideal Louis Vuttion Luggage to fit your every occasion and to show your Louis Vuttion Scarves personality and style.

#10 - - Chanel handbags:

<p><a href="http://www.replicalouisvuittonzone.com/">Replica Louis Vuitton</a> If you are looking for such discount <a href="http://www.replicalouisvuittonzone.com/">Louis Vuitton Wallet</a> but durable Belt, then this <a href="http://www.replicalouisvuittonzone.com/">Louis Vuitton Shoes</a> Belt is your best choice. <a href="http://www.replicalouisvuittonzone.com/louis-vuitton-belt-c-2.html"><strong>Louis Vuitton Belt</strong></a> Belts are really the best and of super fine quality. <a href="http://www.replicalouisvuittonzone.com/louis-vuitton-2011-c-1.html">Louis Vuitton 2011</a> Belts are made of fine leather and excellent craftmanship. Some of them are fabric belts with leather trim. Wearing the <a href="http://www.replicalouisvuittonzone.com/louis-vuitton-luggage-c-42.html?zenid=bs1ritk58314v92u83muota5c5">Louis Vuttion Luggage</a> belt let the world know that <a href="http://www.replicalouisvuittonzone.com/louis-vuitton-scarves-c-30.html">Louis Vuttion Scarves</a> you are one of the elite and high-fashioned.</p>

#11 - - Linda - Harmony Home:

Men usch vad jobbigt! Låter inte som någon bra månad alls:( Får verkligen hoppas att det vänder för ingen gillar ju att vara sjuk.Kram på dig

#12 - - Eleonore- Kokboksutmaningen!:

Mars är mer än välkommet här :D

#13 - - Linda:

Ny månad nya tag. Hoppas ni blir friska och förblir det resten av året!

#14 - - sara:

Ja man måste ha hopp och tilltro:) Underbara bilder!

#15 - - Linda:

Nämen usch, det lät verkligen inte kul! Hoppas verkligen att mars blir bättre för er!Kram

#16 - - Yohanna - vecka 23!:

Usch, jag kan baaaara instämma.. Lillan och jag blev förkylda direkt när vi kom hem från Thailand första dagarna i februari.. sen 1v. senare blev sambon hastigt sjuk i nån läskig magsjuka, 1v. efter det blev lillan sjuk i en kraftig magsjuka med kramper, och precis när den ordnat upp sig blev jag så förkyld som jag aldrig kunnat föreställa mig att bli ens. Helt galet! Å nu kurerar jag mig några dagar för att ladda upp för att orka försöka jobba igen på fredag.. Hujedamej! Nej Mars mååååste bjuda på mer friska dagar och energi!! Det är bara så.

#17 - - AnnaSmyckeform:

Vilka härliga bilder, jag måste genast köpa lite blommor hem :)

#18 - - emelie svensson:

krya på er! som sagt mars är mer än välkommet med de fina vårvädret och allt vad de innebär :)

#19 - - Charlotta - www.ohlovely.se:

Men usch. Jag vet hur det är att vara gravid och ha kräksjuka. Helt hemskt. Fruktansvärt hemskt.Krya på er allihopa! underbara bilder!

Kramar till er alla.

#20 - - esteterier - i unga fröken karlssons värld:

Hurra för nya och bättre mars!

#21 - - Sofia:

Håller med att mars är välkommen. Februari kan vara årets kortaste månad, men den känns som den längsta. Nu hejar vi fram våren. :)Krya på dig!

#22 - - Tina:

Fy vad jobbigt! Våren är så välkommen!

#23 - - Annika:

men usch va jobbigt med magsjuka! Hoppas ni är friska snart, kram.

#24 - - Mari:

Underbara. Älskar tulpaner =)

#25 - - Linnea:

Fina bilder!

#26 - - Emelie:

Håller med dig, välkommen månad mars! Och krya på er..