GranatäppleMin lilla hang up just nu är granatäpplen. Dessa vackra frukter som är goda att blanda i fruktsallader, på frukostfilen eller äta som de är. Mums. Det gäller bara att akta sig för den ilskna röda färgen som ger fula fläckar.Fredag idag igen och det firar jag genom att ta en promenad och hämta Lilleman tidigare på förskolan. Sedan får vi väl fixa något gott att äta till kvällsmyset och idag är jag väldigt sugen på kött, rotfrukter och bea-sås. Det kalla vädret ska fortsätta har jag hört så i helgen får vi passa på att vara ute och njuta av snön och ljuset. Dessutom kommer vi nog fortsätta filura på husritningen, det är liksom ett stående samtalsämne just nu.

Ha en underbar fredag!

Kram. 


#1 - - Maria:

Hej! är också väldigt inne på granatäpple just nu, och ett tips dela det i kanske tre bitar och lägg i kallt vatten en liten stund så går det lättare att få loss "kärnorna" utan att det skvätter så mycket :)

#2 - - mariaemb.:

Ja granatäpple är verkligen jättegott! Vackra bilder har du fotat också, lovely!Ha en riktigt mysig helg!

Kram

#3 - - Malin - Stjärnflocka:

Hjälp vilka vackra bilder!!!

#4 - - Malin:

Vackra bilder som vanligt...duktig du är.

Jag har nog aldrig ätit granat äpplen som de är. Bara blivit serverade de till panacotta någon gång.

För mig att de är ganska sura...lite som kiwi?

KAnske man skulle ta och fixa till en fruktsallad i kväll...med lite roliga frukter...ja varför inte!!Önskar dig med en härlig fredag!!

Kram MAlin

#5 - - Victoria:

Mmmmm gott! Lovely pictures..kram

#6 - - Carina - inspirera:

Så vackra och så goda! Vackert fotat!

Trevlig helg!

Kramen.

#7 - - LyckligaPraliner:

Oj så röda! Har aldrig sett hur de ser ut inuti. Vackra kort! Ha det bra i helgen och håll i er i den halkiga trappen!! Har hört att V vet det ;)Kram Ann-Louise

#8 - - Sara:

Så gott! :)

#9 - - Karin A:

Vilka underbara bilder på granatäpplet, fina färger. Gillar de blå-gröna-röda. Granatäpple är gott och jag testade som du tipsade om att äta ihop med naturchips och chevre. Förra veckan gjorde jag en persisk rätt (saffransris) som toppades med granatäpple. Så gott!Ha en härlig helg Kristina!

Kram Karin

#10 - - Sofia:

Absolut, står valet mellan två olika så har förpackningen helt klart betydelse! Skönt att höra att det inte bara är jag som går i gång på fina saker! :)Ha en riktigt fin helg! Kram