Fotoutmaningen!

 
Äntligen kommer listan på fotoutmaningen. Ni är väl med under augusti månad och fotar? Gamla, nya eller dagsfärska (helst) bilder - ta vad som passar bäst. Huvudsaken är att vi inspirerar varandra och får igång fotandet igen efter sommar och semestrar. Jag tycker att det ska bli jättekul!
 
Lämna en kommentar om du vill vara med så gör jag en länklista.
 
Nu ska jag stänga av och krypa ner i sängen - här dånar det av åska utanför fönstren så det är bäst att dra ur kontakerna. Landet ni vet! :)
 
Kram.
 
 
 
 
Uppdatering!!
 
Oj, så vansinnigt roligt att det finns intresse för att fota lite!! Jag var så stressad över åskan igår att jag inte hann med några större förklaringar på vad det innebär (nu är jag också lite stressad men det är över en liten två-månaders som börjar göra jag-vill-ha-mat-tecknen...).
 
Alla får vara med! Det underlättar om man har en blogg där man kan visa sina bilder för att alla som vill ska kunna gå och kolla och ge feed-back. Men om man inte har så kan man ju alltid göra utmaningen för sin egen skull ändå.
 
Jag lägger upp en länklista till alla som vill vara med här på min blogg och sedan under varje inlägg så att man lätt kan klicka sig vidare till andra deltagare. Lämna bara en kommentar, om du inte redan gjort det, så åker du upp på listan.
 
Varje dag publicerar vi temat för dagen. Tolkningen är helt frivillig - bara fantasin sätter gränser - och man väljer själv om man kör en förklaring eller bara visar bilden. Det är också helt upp till var och en att välja bilder: gamla, nya eller nytagna för dagen. Jag ska försöka i största möjliga mån att ta dagsfärska eller dageninnan-bilder - vi får se om jag lyckas med det!
 
Och jag har uppmärksammat att jag råkat få med samma tema två gånger. Jag ska ändra det så fort som möjligt. (Ändrat nu!)
 
Då kör vi va?
 
Imorgon väntar Dagens...
 
Kram.
 
P.S. Jag fick frågan om man måste ha en blogg. Och då kom jag att tänka på att man kan ju faktiskt göra utmaningen på Instagram också om man nu hellre vill det, inte har blogg eller tycker att de vore smidigare. Men säg gärna till om det också så kan jag skriva in Instagram-namnet i länklistan istället.
 

Fler strandbilder...

 
 
Ja, som sagt; variationen av bilder är inte så stor och så får det vara ibland. Jag har hundratals bilder i datorn som alla väntas på att gås igenom och jag är några steg efter hela tiden - men det blir väl tid över till det under hösten när man börjar kura inne i mörkret igen tänker jag.
 
 
 
 
Och just för att få igång fotandet - och fota annat än bara barn och blommor - så kör jag igång en fotoutmaning nu i augusti. Det brukar göra susen för kreativiteten. Jag hade ju smått lovat att publicera alla tema idag men jag skjuter på det till imorgon. Nu måste jag bums i säng innan jag gäspar käken ur led.
 
Istället bjuder jag på några bilder från en kväll i veckan när vi var hela familjen nere vid stranden - som så många andra kvällar den här veckan.
 
 
 
 
Idag är förresten lillebror två månader gammal. Han är fortfarande världens nöjdaste bebis och äter, sover, bajsar och ler mest hela tiden - precis som han ska. En liten härlig kille som alla i familjen är störtförälskade i. Älskade unge så glada vi är för dig!
 
Nu. Natti natti.
 
 

Varberg sett från Subbe fyr

 
 
I fredags när jag var iväg och fotade var destinationen Subbe fyr som ligger mellan Apelviken och Kusthotellet i Varberg. Det var en helt fantastiskt vacker dag och vyn över Varberg, Kåsa, Kusthotellet och fästningen är magnifik där! Och så kan jag inte låta bli att le och tänka på alla gånger man suttit där ljumma sommarkvällar - i stora kompisgäng och festat och haft så otroligt kul!
 
Får jag tillåtelse så kanske jag visar några bilder av det kompisgänget som jag var där för att fota men under tiden får ni ta del av allt annat vackert som jag passade på att klicka in i kameran medan jag var där.
 
Kram.
 
 
 
 
P.S. Ikväll ska jag försöka att hinna publicera listan över fotoutmaningen som drar igång 1:e augusti. Det är hög tid för den nu va?! :)