Fler strandbilder...

 
 
Ja, som sagt; variationen av bilder är inte så stor och så får det vara ibland. Jag har hundratals bilder i datorn som alla väntas på att gås igenom och jag är några steg efter hela tiden - men det blir väl tid över till det under hösten när man börjar kura inne i mörkret igen tänker jag.
 
 
 
 
Och just för att få igång fotandet - och fota annat än bara barn och blommor - så kör jag igång en fotoutmaning nu i augusti. Det brukar göra susen för kreativiteten. Jag hade ju smått lovat att publicera alla tema idag men jag skjuter på det till imorgon. Nu måste jag bums i säng innan jag gäspar käken ur led.
 
Istället bjuder jag på några bilder från en kväll i veckan när vi var hela familjen nere vid stranden - som så många andra kvällar den här veckan.
 
 
 
 
Idag är förresten lillebror två månader gammal. Han är fortfarande världens nöjdaste bebis och äter, sover, bajsar och ler mest hela tiden - precis som han ska. En liten härlig kille som alla i familjen är störtförälskade i. Älskade unge så glada vi är för dig!
 
Nu. Natti natti.
 
 
#1 - - Lina :

Jättefia bilder. Du är duktig på det där. Och Magnum jordgubb, en ny favorit här hemma. Mmm. Din största har väldigt vackra ögon. Fast det vet du väl redan...

#2 - - Anna/Rackarungar:

Sveper igenom alla dina inlägg. Du är flitig både på blogg och IG. Jag = imponerad. För du verkar ju inte sitta still i amningssoffan direkt. Power women!

Magnus jordgubb - swisch - vad är det jag ser? Hur har jag kunnat missa... Dagens mission i morgon. Det behövs inte så mycket nu för tiden.. ;)

Kram!