Äntligen!
Så många år som jag trånat efter dessa Hunter-stövlar. Web-shoppen Country Dreams har 25% på godingarna så nu var det verkligen dags att slå till! Och som ni kan se så fegade jag inte ur utan körde på den urläckert knallrosa färgen (fuschia). Höll på att banga ett litet tag och cirkulerade en stund med muspekaren över de svarta men som tur var tog jag mod till mig och gick lite färg-bananas. Herregud så läcker jag ska bli under mina sejourer i trädgården och på alla regn-och-rusk-barnvagns-promenader i höst.

Tänk ändå vad lite shopping kan göra för de där må-bra-känslorna! :)

(Och för att ingen ska behöva oroa sig för min föräldralediga plånbok - detta var ju trots allt tredje nät-beställningen på bara några dagar... - så kan jag meddela att detta var en födelsedagspresent jag fick, pengar till gummistövlar ;). Otroligt bra present!)

Kram och tack för boktipsen!
#1 - - Jes:

Underbara stövlar i en underbar färg vännen!Kram Jes

#2 - - Sofia - Hildas hem:

Oh, jag är lite avis faktiskt. Lyckos dig! Jag trånar också efter rosa stövlar ... alternativt turkosa. Fast så bär det emot att köpa nya när jag faktiskt har ett par väl fungerande stövlar i klassiskt blå ... men det är inte lika kul :)Kram Sofia

#3 - - Emma:

Jag köpte ett par exakt likadana för nästan 2 år sedan. Jag älskar dem och även om det inte regnar varje dag så jag kan ha dem så blir jag glad av att se dem i hallen. Du gjorde helt rätt som inte tog svarta. :)

#4 - - Charlotte/Kreativamamman:

Alltså jag smäller av litegrann, så sjukt snygga!!

#5 - - Malin - Stjärnflocka:

helt underbara!!! Tur att du inte fegade. Det blir kanonsnyggt med färgglada höstpromenader!

Kram

#6 - - Sessan:

Otroligt läckra.

#7 - - LyckligaPraliner:

Jättesnygga! Jag skulle absolut också tagit den färgen el knallturkosa. Men jag är rädd att jag skulle förstöra dem snabbt. Är ju ute och grejar mycket.Kram

#8 - - Lotta - ohlovely.se:

ÅH. Jag tänkte som du. Men bangade... så jag köpte svarta i våras. Det är dock de skönaste och mest bekväma gummistövlar jag någonsin haft. Nästan bor i dem nu! :) Sååå sköna. Och snygga! (jag har ju iofs ett par rosa Viking med lila mönster så jag kände att jag nog vill ha ett par diskreta också!)Grattis till ett bra köp! :)Kramar

Kram

#9 - - Anna/Rackarungarckarungar:

Helt rätt!!

Jag fick ett par bruna, men de är lite stora. :( måste lägga i tre sulor pga mina konstiga smal-fötter. Men jag älskar dem ändå. Känner mig alltid din när det regnar och när jag 'planterar'... (läs: går runt på tomten och låssas-fixar)

Kram

#10 - - Emelie:

Så snygga! Helt rätt att välja färg!

Även om jag tror jag inte hade vågat, jag är en fegis :) Hoppas du blir nöjd med dem! :)

#11 - - Jenni Pettersson:

http://ingenvanligdag.blogg.se/2012/june/hur-tankte-jag-har.htmlPuffen i dettta inlägg är bara för fin. Var har du hittat den?

#12 - - Fröken Pyssel:

Men åååh så himla fina! Rosa är alltid rätt :-)

#13 - - Ida - mamma - studier - träning:

Riktigt snygga! Synd att jag har relativt nya så får nog vänta med att köpa nya på ett tag!

#14 - - Linda:

Precis vad jag behöver inför hösten också!! Hur är dom i storleken?