Dagens

Det har allt blivit lite glesare mellan inläggen här men just nu prioriteras inte så mycket tid framför datorn. Och helt ärligt så har det inte gått att sitta framför datorn så långa stunder de senaste dagarna att jag hunnit göra något inlägg.

Jag har fått så förbaskat ont i ryggen!

Igår förmiddags var jag en sväng på stan och efter det kunde jag knappt sitta eller gå - helst bara ligga raklång med benen i högläge. Detta gör mig tokig. Riktigt tokig! Jag har hur mycket energi som helst och vill helst bara fixa, greja och börja använda min kropp på riktigt nu. Idag har det dock varit bättre men på förskolan har det varit midsommarfest och två timmar på picknick-filt och dans kring midsommarstången gjorde mig inte gott så det blir bara en snabbis med några bilder idag. Imorgon klockan nio väntas ett besök hos kiropraktorn så får vi se vad han kan göra... 
Men man brukar ju säga: inget ont som inte för nåt gott med sig. Jag har blivit med Instagram. Abstinensan efter bloggen fick mig en natt vid amningen att registrera mig på denna fotoapp - och herrejösses så kul det är! Förstår att folk säger att det är beroendeframkallande. Än så länge känner jag mig fram men det är något med det där direkta som är vansinnigt kul och nästan lite kittlande.

Mitt nya I-phonefodral från P.A.P har kommit och det har redan blivit flitigt använt. Perfekt när man inte vill ha hela plånboken med sig och ha allt-i-ett på ett smidigt sätt.

Samtidigt som min Iphone-wallet kom blev jag även med mitt första Spira-plagg (nämnde ju att det eventuellt smög med sig något annat i varukorgen...). Fyndat på REA. Jag har inte ens hunnit prova det än men det ser vansinnigt snyggt ut där det hänger i sovrummet (här: någon annan som har blusen på sig). Det blir nog midsommarklädseln tror jag.
Plus att jag har fått hem ett lyckopiller i form av ett par färgglada linne-chinos från HM. Misstänker att dessa kommer användas flitigt i sommar. Idag fick de följa med på midsommarfesten på förskolan matchade med guldskor och ett stort guldigt halsband och svart blus.

Och min son var "Emil-klädd" dagen till ära. Han var så söt så att hjärtat slog volter på mig. Tusan så stolt den där guldlockige, sprallige och glada ungen gör mig! 
(Lite gryniga bilder på honom idag då jag fick ta kortet på håll och sedan klippa bort de andra barnen som jag inte vill visa här på bloggen. Barnen hade övat på en massa sommar-sånger som de glatt sjöng för oss föräldrar och syskon.)

Nu blir det sängen och ryggläge för min del. Imorgon väntar som sagt lite skön (?) massage och förhoppningsvis lite bättring på den här stel-som-en-pinne-känslan!

Kramar.

#1 - - Lina på rumochrabalder:

Aj aj aj i ryggen, inte bra. Kanske bär någon lite för mycket..? Vilken fin liten Emil!

#2 - - Linda:

Bra shoppat. KOllade efter det där iphonefodralet, men det var redan slut...osis... :)Toppenfina kläder också - och en bedårande son! :)Kram

#3 - - Sandra:

Vilka fina grejer du har shoppat! Hoppas ryggen mår bättre efter lite knådning hos kiropraktikern. Kram Sandra

#4 - - Lotta [ohlovely.se]:

Vilka fynd du gjort! Älskar färgen på byxorna. Lilleman är ju så himla fin! :)Kramar