Glad midsommar!
God morgon och glad midsommar på er allihop!

Jag fortsätter att bjuda på pioner, är det pion-tider så är det. Det har varit en riktigt varm natt och jag är glad för att vi hann sätta upp myggnätet ovanför Elis säng igår. Var kommer alla flugor ifrån? De kommer liksom från ingenstans på bara en dag. Men så länge det inte är myggor så får man ju ändå vara glad - då hade jag blivit galen på riktigt.

Nu blir det en uppfriskande dusch, packning av blöjor, extrakläder och vagnar innan vi drar vidare för att fira midsommar med delar av släkten i Glommen. Ikväll är vi hemma igen och då väntar grillning hos min mamma. När det blir kväll och dags för nattning är det oerhört smidigt att vara nära hem. En betydligt lugnare midsommar i år än förra året då vi var 17 vuxna och 13 barn här hemma hos oss. Man få helt enkelt anpassa sig efter vad som passar bäst i livet just nu.

 Där på linneskåpet hänger mina kläder och väntar. Vit blus och den härliga sjalen från Beck Söndergaard som jag köpte från Country Dreams. Och det finns en positiv sak med att det väntas regn idag... jag kan premiärgå mina nya finfina gummistövlar! :) Nej, nu är det dags att sätta fart!

Ha en strålande dag och kram på er.


#1 - - Lotta [ohlovely.se]:

Glad midsommar fina du! Underbara bilder. :) Hoppas ni får en alldeles mysig en.

Vi kommer ha fullt hus... lär få duka inomhus eftersom jag inte litar på att kunna sitta under bar himmel. Tyvärr. Men så är det ju på midsommar. ;)

Många kramar till dig och familjen

#2 - - Nilla:

Glad Midsommar! (Snygg sjal!)

#3 - - Carina - inspirera:

Glad midsommar till dig och din fina familj!
Kramen.

#4 - - Åsa:

Glad midsommar önskar jag er alla :-)
Kram Åsa

#5 - - Anne:

Våra pioner blommar också! Så härligt! Glad midsommar till er med! Kram kram!

#6 - - Emelies Dagbok:

Glad midsommar! hoppas du haft det underbart! :)

#7 - - Sandra:

Glad midsommar, i efterskott! Hoppas dagen blev bra. Kram S

#8 - - Sara:

Hoppas ni haft en underbar midsommar. Så fina bilder =)

#9 - - mammaxtre:

Men så mysigt att snusa på bebis tänker jag när jag ser dig och din bebbe.

Ha det gott

#10 - - Anna/Rackarungarckarungar:

Ville bara titta in och säga hej! Kul med Instagram, visst?! Och jag har också lagt str 50 och 56! på hyllan, sorgligt på något vis... Så mycket fina bilder här och storebrors jeans, åhhå!!

Kram på dig, fina du!