Midsommar

 


Midsommar kom och gick. Det var en fin midsommarhelg - och framförallt otroligt lugn för vår del. Vädret har varit ett stort samtalsämne den här helgen och har inte visat sig från sin bästa sida utan det har regnat. Massvis. Och jag har tagit tillfället i akt och sovit. Sovit i kopiösa mängder. Jag tror inte att jag överdriver när jag säger att jag har sovit mer än jag varit vaken. Med lillebror som sällskap på bröstet, på magen och bredvid mig har vi besökt de flesta sängar och soffor i vår närhet. Så skönt. Jag har haft några kroppsskavanker de sista dagarna som nog tog musten ur mig och sova brukar vara bra medicin plus att jag nog hade några timmar att ta igen... Men nu får vi väl ladda om och hoppas på att vädret snart vänder. Eller?!
 
 
 
 
Jag har i alla fall hunnit bläddra lite i mina två inredningstidningar som legat oberörda på tok för länge, Elle interiör köpte jag enbart den här gången för att jag visste att Sofias hem från bloggen Mokkasin skulle vara med. Vilket hem! Tigare har vi fått se det i Plaza och jag var minst lika förtjust då som nu. Lite av ett favorithem för mig faktiskt och jag klipper ut och sparar i inspirationspärmen för där finns mycket fint att hämta i just inspirationsväg!
 
 
 
 
Någon krans blev det inte i år. Jag hann inte med innan regnet kom och då försvann också lusten. Det var likadant förra året, då hann jag inte heller med kransbindningen så det gjorde vi ett par dagar senare istället. Och så kunde vi fota i lugn och ro i strålande väder. Okej, lite fusk är det allt men åh så praktiskt om man gillar fina kransbilder. Så det kanske får bli en favorit i repris även i år :)
 
Kram.
 
 
 
#1 - - Jonna:

Sömn är en magisk meducin, som Pippi säger! ;) Hoppas inte att det är några allvarliga skavanker. Trevlig sommar! :)

#2 - - Knaada:

Det finns ingen kranspolis, så långt jag kan se iallafall, det är bara å köra på!

#3 - - Lina på rumochrabalder:

Håller med dig. Det är så väldigt vackra bilder. Tittar och tittar och får inte nog. Är det en Vitriini du har där? Oj så fin.

#4 - - Linda:

Så fin storebror! Och jeansen var ju skitsnygga!! Nu har jag klickat hem den randiga kjolen, tack. Nu fattas bara värme :)

#5 - - ISLANDSMAMMA:

Ohhh vilken söt kille :-)

TREVLIG KVÄLL söta fina :-)

#6 - - Malin - stjärnflocka:

Fusk är bra!!! :)
Och midsommar är ju vad man gör det till... Skulle ju kunna vara precis vilken dag som helst.
Vackra bilder blev det i alla fall!
Kram

#7 - - Sandra:

Haha, sista bilder är bara för söt!! Ha en fin helg. Kram S

#8 - - Charlotte/Kreativamamman:

Så härligt somriga bilder och den där lilla turkosa ittalaskålen/burken är ju bara underbar!

#9 - - Karin - Living next door to Alice:

Så fina pojkar ni har! Längesen du skrev nu, jag hoppas att allt är bra med er - vet ju så väl att dagarna försvinner i en rasande fart med två små liv i huset...

Kram.

#10 - - Linda Dekorerar:

Åh vilken mysig blogg du har och så härliga foto!!
Kram på dig!

#11 - - Ellinor:

Hoppas allt är bra med er, men jag antar att du har roligare och mysigare sommaraktiviteter än att blogga!