Bilder från vardagsrummet

Idag blir det några bilder från vardagsrummet - jag lyckades ju inte så bra med helhetsbilderna sist. Det här med att ta bra helhetsbilder är verkligen jättesvårt. Helt klart.Det nya i vardagsrummet är en annan takkrona, fotoväggen som försvunnit ovanför byrån, nygammal golvlampa som återvänt och ett annat mycket mindre soffbord. Sedan vill jag ta in några fina stubbar som man kan använda till småbord eller liten pall. Allra helst några som redan är lite fint gråa av väder och vind annars får jag väl ta ett par nya och fixa till patinan själv.
Jag har även skalat bort lite färger. Det var nog alla förkylingar och magsjukor som gjorde att jag ville rensa och ta bort. Nu börjar jag bli lite smått sugen på färg igen... Kanske blir det till att köpa några nya orkidéer till fönstrena åtminstone. Lite pudriga pasteller hade suttit fint nu till vår och sommar.


Jag har fått många fina kommentarer det sista och det är så roligt att läsa vad ni tar er tid för att skriva. Tack! Jag ska försöka att hinna svara er och besöka er med bloggar idag hade jag tänkt för många av er är nya bekantskaper och gör mig såklart nyfiken. 

Nu drar vi igång den här torsdagen och hoppas på fint vårväder och solstrålar!

Kram. 

#1 - - Annika:

Verkligen jättefint vardagsrum :) Jättefina bilder.

#2 - - Sofia:

Jag tycker det känns så mysigt och hemtrevligt hemma hos er! Gillar sättet du blandar saker på. Och så fina bilder på det! :)

#3 - - Victoria - Elvira Spekulerar:

Ni har så himla fint hos er och jag njuter så av dina bilder.

#4 - - Jill:

Ni har det så himla fint! Blandingen av möbler, alla fina detaljer och personliga ting. Ser så hemtrevligt ut.Ha en fortsatt fin torsdag!

#5 - - Bodil:

Så fint ni har det. Jättevackra bilder!

#6 - - Malin:

Amen hallå vad tjusigt ni har det.

Vilken värme....helt underbart fint!!

Du kan verkligen få det att gå in i varandra & ge en känsla.Underbara bilder!!Kram Malin

#7 - - 110kvadrat:

Vad fina dina helhetsbilder blev!!! Vad roligt att du hade en bild på Lastpallar för just en sådan lounge kommer oxå att finnas hos oss:)

#8 - - Charlotta - www.ohlovely.se:

Vilka fina bilder det blev! Ni har ett så vackert hem. Underbart! Tack för att du delar med dig. Kramar!

#9 - - Ninette:

Härliga bilder!