Nygammalt i vardagsrummet
Med den senaste omjusteringen av rum (gästrummet som blev Lillemans nya och hans gamla lekrum som blev arbetsrum) följde vissa andra saker med av bara farten. Jag har förstått att det är på våren det händer saker, då tänder jag till och fixar iordning sådant som jag gått och spånat på under vintern. (Och tänk om vi ändå hade varit lite mer friska den senaste tiden för i så fall hade nog köket fått sig en make over med målarfärg och allt också vid det här laget).

Vardagsrummet kom ganska lindrigt undan den här gången men ändå hann jag med att ändra plats på sofforna, byta matta igen (tillbaks till koskinnet), en ny lampa (som tidigare hängt i sovrummet) och så har det soffbordet burits upp på vinden till förmån för ett mindre och vitmålat. Jag blev så förfärligt trött på det andra, speciellt den fula lacken, och har varit det ett tag. Under tre års tid har tanken varit att slipa och fixa iordning det men jag inser vilken tid det skulle ta så jag skjuter hela tiden på det...

Tills dess att det är dags för något annat ser det alltså ut såhär. Bilderna tog jag förra helgen och det var ingen av de mer helhetsvisande bilderna som blev så värst bra så det får bli till en annan gång.
 
Nu tar vi fredagskväll. Laddar för en bra och frisk helg (ser sådär ljust ut - vi är nu inne på tredje rundan på kräkfesten och just nu ligger sambon och min mamma däckade...) utan några direkta planer förutom att få packat det vi behöver inför Åre-resan på måndag.

Kram.

#1 - - Linda:

Vilken fantastisk tulpanbukett du har på bordet! Väldigt fint fårskinn som är i sådär mörk grå.

Ha en fin och lugn helg och hoppas det går smidigt med packningen.

Kram Linda

#2 - - LyckligaPraliner:

Oooo det ser så ljuvligt fint ut! Superduper fint helt enkelt :) Är det gotlandsfår som ligger där? Önskar mig verkligen ett skinn av gotlandsfår. Mjukt och småkrulligt vackert.Krya på er alla och lilla mamma också!Kram Ann-Louise

#3 - - Malin:

Det du visar ser riktigt fint ut.Oj har nu mannen & din mamma åkt på en runda...hoppas hoppas hoppas alla är friska tills på måndag!!

Tänker på er

Kramar Malin