PHOTO A DAY - trettionde [nature]

Naturen runt vårt hus för några dagar sedan. Så vackert, så vackert. Maj månad är väl nästan den bästa av de alla om det vill sig riktigt väl?! Som den här gången.

För herrejösses så vacker den här månaden har varit och som jag har njutit av allt det sköna.
Andra som också gör utmaningen är:

AFFLUENZA - Ellinor - Anna - Camilla - Nilla - Just a baby - Sandra - Maria - Anna/Rackarungar - Bellaninni - Lena - Jonna - Liselotte - Micke - Charlotta - Skridskoänkan - Inna - Ullis - Lotta - Anne - Ulrika - Sara - Nads - Himmel o helvete - Fru Grip - Nnika - Cecilia - Malin.

Mina andra bidrag hittar du här:

1. You - 2. Breakfast - 3. Something you adore - 4. Letterbox - 5. Something you wore - 6. Makes you smile - 7. Favourite - 8. Your sky - 9. Daily Routine - 10. Childhood - 11. Where you sleep - 12. Close-up - 13. In your bag - 14. Something you´re reading - 15. Happiness - 16. Morning - 17. Water - 18. Something you bought - 19. Sweet - 20. Someone you love - 21. Reflection - 22. Your shoes - 23. Something old - 24. Guilty pleausure - 25. Something you made - 26. Colour - 27. Lunch - 28. Light - 29. Inside your fridge - 30. Nature - 31. You. Again

"The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart."

Nu är vår bebis här hos oss, äntligen på rätt sida av magen! Lika vacker som sin storebror och kärleken är svår att greppa. Det sa verkligen Kaboom! direkt och känslorna skenade iväg från första sekund. Tårar och skratt - båda av lycka - har avlöst varandra omvartannat och jag har knappt kunnat slita blicken från den stund som knytet hamnade på mitt bröst. Tänk att det var dig vi väntat på så länge - storebror hade vi redan och nu en ny liten människa som är allt vi någonsin drömt om. Och lite till.

Jag tackar ödmjukast till livet.

Född tisdag 29:e maj kl. 05.05. Så liten och så bedårande. Vi mår bra, alla fyra, och jag kan meddela att storebror nog är stoltast av oss alla :)

Och just det ja...
- fina stolta storebror -


 

... en liten lillebror är det såklart - sötast i världen. Precis som vi trodde! :)


-

Kramar / Kristina

Bilder från hallen

Några bilder från hallen så som den ser ut just nu i sommarskrud och små vaser på byrån fyllda med ängsblommor. Jag är stormförtjust i daggkåpa och den limegröna färgen och de växer vilt i dikeskanten. Men jag måste plantera dem i min rabatt också känner jag, en större variant.

Oerhört fina att blanda in i buketter eller alldeles för sig själva så här. Den lila blomman har jag ingen aning om vad den heter. Inte mer än att det är ett ogräs som jag brukar rensa bort på vår innergård. Det växer upp mellan stenarna och bladen breder ut sig på stenen men det är första gången jag ser dem blomma för jag brukar hinna rycka bort dem innan dess. I år är det inte lika rensat och därför fick de chans att blomma...

Funderar på en stor rabatt någonstans fylld till bredden bara med lila lavendel och daggkåpa. Tänk så fint det hade blivit! Lila och limegrönt.

Är det något jag uppfattat när det kommer till det här med Feng Shui så är det vikten av att göra hallen så positiv och välkomnande som möjligt. Jag tror nog att det är ett vinnande koncept. Dels är det det första som man själv möter när man kommer hem och som man lämnar när man går och dels är det första intrycket som gästerna får av hemmet. Nog så sant.Kram.