Bilder från hallen

Några bilder från hallen så som den ser ut just nu i sommarskrud och små vaser på byrån fyllda med ängsblommor. Jag är stormförtjust i daggkåpa och den limegröna färgen och de växer vilt i dikeskanten. Men jag måste plantera dem i min rabatt också känner jag, en större variant.

Oerhört fina att blanda in i buketter eller alldeles för sig själva så här. Den lila blomman har jag ingen aning om vad den heter. Inte mer än att det är ett ogräs som jag brukar rensa bort på vår innergård. Det växer upp mellan stenarna och bladen breder ut sig på stenen men det är första gången jag ser dem blomma för jag brukar hinna rycka bort dem innan dess. I år är det inte lika rensat och därför fick de chans att blomma...

Funderar på en stor rabatt någonstans fylld till bredden bara med lila lavendel och daggkåpa. Tänk så fint det hade blivit! Lila och limegrönt.

Är det något jag uppfattat när det kommer till det här med Feng Shui så är det vikten av att göra hallen så positiv och välkomnande som möjligt. Jag tror nog att det är ett vinnande koncept. Dels är det det första som man själv möter när man kommer hem och som man lämnar när man går och dels är det första intrycket som gästerna får av hemmet. Nog så sant.Kram.

#1 - - Karin:

Vad fint det ser ut!

#2 - - Ninette:

åh, så fin hall ni har! Den där tapeten är så härlig!

#3 - - Victoria - Elvira Spekulerar:

Åhhhh, suckar hänfört åt er hall och min favorittapet. Nog är det som du skriver att hallen är viktig.Men du, nu får det väl ta och komma en bebis snart va ;)Kram kram

#4 - - Lina på rumochrabalder:

Vilken ljuvlig hall. Älskar tapeten, de vita brädgolven och trälådan. Fint som tusan.

#5 - - Jonna:

Gud vilken underbar hall ni har! :) JÄTTEFINT!

#6 - - A F F L U E N Z A:

Vilken härlig tapet!

#7 - - Dessi at [Home and desire]:

Gud. Så fint ni har det! Jag älskar det!