PHOTO A DAY - andra [breakfast]Gårdagens, något sena, men ack så underbara frukost ute på innergården i strålande solsken och med mina två frukostfavoriter: amerikanska pannkakor med blåbär och lönnsirap och smoothies fullproppade med frukt och bär.

Tänk om man hade tid att varje dag fixa liknande frukostar! Någon som kan det här med fantastiska frukostar och verkligen varierar sig är Camilla med 365 days of breakfast. Gå in och kolla och låt er inspireras är mitt tips! 

Dessutom är det otroligt roligt att det är så många som har hakat på fotoutmaningen! Jag ska så fort jag har tid besöka alla er andra utmanare för att se vad ni haft för er. Igår var det så fullt upp med olika sorters bestyr och besök här hemma så jag hann verkligen inte med att sätta mig framför datorn och på kvällen fullkomligt stöp jag i säng. Man var ju helt tossig så fint väder det var så jag for runt som en virvelvind (nåja, kanske inte riktigt...) och fixade och passade på att vara ute så mycket som möjligt. 

Snart ska jag iväg med Lilleman och hans förskola ner till stranden för att ha sjörövarfest. Det ni! Vi har aldrig varit på sjörövarfest varken jag eller sonen så vi vet inte riktigt vad vi ska vänta oss men spännande blir det säkert. Våra pedagoger är så roliga och påhittiga.  

Plus att jag måste tacka för alla fina kommentarer om min mage och bilderna igår. Jag blir alldeles rörd. Tack, tack finaste ni!

Kram.

-

Andra som också kör utmaningen är: AFFLUENZA, Ellinor, Anna, Camilla, Nilla, Just a baby, Sandra, Maria, Anna - Rackarungar, Bellaninni, Lena, Jonna, Liselotte, Micke, Charlotta, Skridskoänkan, Inna, Ullis, Lotta, Anne, Ulrika, Sara och Tina

Mina andra bidrag i utmaningen hittar du här: 1. You.

Imorgon blir det tema: Something you adore. Det tål att tänkas på under dagen...

#1 - - Lina - KITCHENBLOOM:

Å så härlig frukost! Hela berättelsen, om innergård och lönnsirap, känns svårslagen. Jag ska kolla in din fotoutmaning lite närmare.Magen ja, den är ju bara så fin. Du är fantastisk vacker med din kula, och så duktig du är som tar så fina bilder av dig själv. Fjärrutlösare låter enklare än vad det är, det vet jag. : )Hoppas ni har en finfin dag i solskenet. Skepp ohoj!

#2 - - LiseLotte:

Helt en frukost i min stil!!!

#3 - - Lena:

Jäklarns vilken frukost och vilka bilder! Helt underbara :)

Måste kolla in fotoutmaningen.Kram

#4 - - Tina // peppar o vanilj:

Åh jag skulle behöva en liten spark i rumpan min för att komma i gång och trycka lite oftare på knapparna på kameran min... skulle vara jättekul att haka på den här utmaningen. Men det är ju kanske i senaste laget, eller? Får jag? ;)Kram Tina

#5 - - Saga - mamma till Emilia:

Åh så smaskigt!

#6 - - Lotta:

Mumsig frukost ni hade! För 3dje gången jag har åxå hakat på denna utmaning.

#7 - - Anna/Rackarungarckarungar:

Det må jag säga! Ingen dålig frulle. Vi åt tjocka amerikanska pannkakor till lunch idag - mums!

#8 - - Micke:

Den frukosten gick ju inte av för hackor den! Tror faktiskt inte jag ätit pannkakor med lönnsirap någon gång.#9 - - Anne:

Vilken härlig frukost! Jag har oxå hackat på utmaningen :D

#10 - - Lena:

Oj, vilka bilder du tar!! Superfina!

#11 - - Glitter och grus:

Gud så fina bilder!!!! Oj vad jag blev hungrig nu:/

#12 - - Kattis:

En sån otroligt god frukost, och så vackra bilder!

#13 - - A F F L U E N Z A:

Åh vad gott! Och så härligt att kunna sitta ute och inta frukosten!#14 - - E M M E L L Y:

såg ut som en bra start på dagen med den frukosten ;)

#15 - - Pablo:

Åh vilken härlig blogg och sjukt mysiga foton!