PHOTO A DAY - artonde [something you bought]

Herregud, jag fick verkligen tänka till på den här. Köpt grejer har man ju gjort i sina dagar;  bra köp, mindre bra köp och dåliga köp. Många köp framförallt. Sådant man för länge sedan glömt bort och många saker som man fortfarande omger sig med och som man både är i stort behov utav men också gillar för att de är fina eller bär på minnen. Jag älskar många av mina grejer. Vår säng är ett bra köp, sofforna också och jag skulle kunna rada upp en hel massa fina och bra prylar som vi omger oss med varje dag som jag uppskattar mycket.

Idag tänkte jag att jag skulle visa mitt senaste inköp och det var då det slog mig hur otroligt få saker jag köpt till mig själv och hemmet den senaste tiden. Ända sedan i höstas. Sedan jag blev gravid har knappt blivit några kläder, bara några basplagg såsom linnen och strumpbyxor, och ett par jeans som jag levt i de senaste månaderna. Och till hemmet har det inte heller blivit så mycket - med vår platsbrist så är det bara bra och istället har jag målat om för att förnya och försöker återanvända det som finns. Känns lite bra att tänka till och avfärda spontaninköpen som annars är så lätt gjorda.

Nåväl. När jag fått tillbaka lite mer av min forna kropp kommer jag i alla fall att uppdatera min garderob och det som står högst upp på önskelistan är snygga byxor och jeans. Tighta och färgglada men även lite baggy. Allt är av intresse just nu! :)

Senaste inköpen, när jag väl fick tänka efter, är hur som haver den här lila sjalen som jag köpte för ett par veckor sedan och linnelakanen från HM som jag fyndade till mig till halva priset och som varit med förut här på bloggen. Jag som aldrig varit särskilt lilafrälst innan tycker allt mer om den färgen - speciellt i kombinationer med rosa och rött!  
Och som bonus får ni även se lite av min mage igen - det är ju idag som det är tänkt att bebisen ska komma ut! Ser den inte färdigbakad ut tycker ni?

Det tycker nog jag. Men vi får väl se om det blir något barnafödande för mig idag... Om inte, står en tur till stan på schemat för att klippa Lilleman och kanske avverka ett eller annat ärende.

Kram.
Andra som också gör utmaningen är:

AFFLUENZA - Ellinor - Anna - Camilla - Nilla - Just a baby - Sandra - Maria - Anna/Rackarungar - Bellaninni - Lena - Jonna - Liselotte - Micke - Charlotta - Skridskoänkan - Inna - Ullis - Lotta - Anne - Ulrika - Sara - Nads - Himmel o helvete - Fru Grip - Nnika - Cecilia - Malin.

Mina andra bidrag hittar du här:

1. You - 2. Breakfast - 3. Something you adore - 4. Letterbox - 5. Something you wore - 6. Makes you smile - 7. Favourite - 8. Your sky - 9. Daily Routine - 10. Childhood - 11. Where you sleep - 12. Close-up - 13. In your bag - 14. Something you´re reading - 15. Happiness - 16. Morning - 17. Water - 18. Something you bought - 19. Sweet - 20. Someone you love - 21. Reflection - 22. Your shoes - 23. Something old - 24. Guilty pleausure - 25. Something you made - 26. Colour - 27. Lunch - 28. Light - 29. Inside your fridge - 30. Nature - 31. You. Again

#1 - - Lina på rumochrabalder:

Vilken härlig sjal! Och vilken mage! Så fiiin. Kom ut nu lillen! Kram till er!

#2 - - Sandra:

Det ser så härligt vårigt ut med lila tycker jag! Äntligen strålar solen in genom våra fönster igen efter några dagar med regn och moln - härligt! Så det blir nog en tripp till stan för mig också. Ska köpa en fin vårbukett att pryda bordet, sådana spontanköp tycker jag är OK! Angående vattenormarna så är de nog ganska harmlösa, det får du hälsa lilleman. En vattensnok simmade förbi mig en gång när jag badade i en insjö & den blev nog mer rädd än vad jag blev, haha! Ha en superfin dag! Kram S

#3 - - Malin - Stjärnflocka:

Men vad vacker du är!!!!

Otroligt fint med sjalen och allt det lila...

Lakanen måste jag nog spana lite efter.

Kram Malin

#4 - - Sara:

Älskar lila, så dina köp gillar jag skarpt. Är också VÄLDIGT sugen på att shoppa post-graviditet-och-amning-kläder. Är så trött på amningsvänliga skjortor och mammabyxor. Hinns nog inte med innan dagens inlägg dock, så jag får klura lite på det. Tack för din kommentar hos mig. Kvällsdopp är fantastiska! Lycka till! Kram

#5 - - Sara:

Va fin du är! Och den lila sjalen passar dig perfekt! :)

#6 - - Maria - mamma till Liam ☆:

åh så fin magen din är! :)

#7 - - Ullis:

Snyggt! Fin mage!

#8 - - Charlotta - www.ohlovely.se:

Vilken underbar lila färg! :)Magen är så fin så. Bebis kom ut nu, vi är många som är nyfikna på vem du är.Kramar

#9 - - Petra:

Sjalen ser hur härlig ut som helst! Jag älskar sjalar i alla dess former och mönster. Man kan aldrig få för många!

#10 - - Micke:

Jag har nån bild på nått tristare ;)

#11 - - felicia - fotokobran:

jag vet inte om du redan deltar eller om jag redan talat om för dig att jag har helgens sweetie på min blogg? :D (Hehe, mitt minne är lika kort som en guldfisks ;))

Annars tycker jag du ska pallra dig in och delta, för vem vill inte ha fler besökare så himla enkelt? :D

http://fotokobran.se/2012/may/helgens-sweetie.html