PHOTO A DAY - femte [something you wore]

Fasiken, nu är jag nästan lite nervös. Det känns oerhört konstigt att visa sig själv på det här viset; uppklädd och fotad av mig själv. Siluettbilderna var så väldigt mycket enklare att visa, där visade jag inte ansiktet på samma sätt, eller när jag fotar mig själv i spegeln för då har jag en kamera i hela fejan.

Nåväl, här är jag och jag vill gärna lära mig att fota mer porträtt så därför måste jag träna. Lilleman kan jag ju inte trakassera hela tiden och sambon bryr jag mig inte ens om att fråga. Men det är så svårt - det blir många bilder och många tryck med fjärrutlösaren för att få någon form av skärpa. Antar att träning ger färdighet...

Dessa bilderna tog jag utanför huset vid vedbacken alldeles intill vägen. Det kom några gåendes och en som cyklade - jag undrar vad de tänkte om mig lättklädd där bland vitsipporna :)

Den här klänningen hade jag på min bästa väns bröllop när jag var hennes tärna och höggravid i sista veckan med Lilleman. Det var den här klänningen jag kom att tänka på direkt när jag såg dagens tema i fotoutmaningen. Jag skrev om klänningen förra sommaren och visade då även bilder på när jag hade den på mig på bröllopet och på Lillemans två-årsdag - det kan ni se och läsa HÄR

En klänning fylld med minnen, helt enkelt.
Andra som också kör utmaningen är:

AFFLUENZA, Ellinor, Anna, Camilla, Nilla, Just a baby, Sandra, Maria, Anna - Rackarungar, Bellaninni, Lena, Jonna, Liselotte, Micke, Charlotta, Skridskoänkan, Inna, Ullis, Lotta, Anne, Ulrika, Sara, Nads, Himmel o helvete, Fru Grip, Nnika, Cecilia och Malin.

Mina andra bidrag i fotoutmaningen hittar du här:

1. You - 2. Breakfast - 3. Something you adore - 4. Letterbox

Imorgon är det tema: Makes you smile.

#1 - - Lisa:

Hejsan!

Vilka fina bilder du tar!

Jag undrar bara vilket program du använder när du redigerar dom/sätter ramar på dom:)

Glad för svar! :)

#2 - - Anna/Rackarungar:

Nejrå, det är väl inte så farligt läskigt. Du är ju vacker som en dag. En fin dag.Och du fjärrutlösaren. Du måste förklara för mig. Menar du att du trycker på 10-sekunders självutlösaren och sedan springer för att posera. I så fall - bravo! Jag har aldrig lyckats få till en bra bild på det viset. Och sittande gräset (och ser i alla fall avslappnad ut) jag är imponerad. Om inte snälla berätta vad du kommit på för smart trix. Fjärrutlösaren, vad är det egentligen.Fin tolkning på dagens. (Trodde ett tag att du åkt till BB)

Hysterisk - japp!

#3 - - Charlotta - ohlovely.se:

Fina du! Jag vet det är svårt att ta foto med fjärrutlösare... jag brukar använda fjärrkontroll. Lite lättare även om det är väldigt svårt att få fokus... :) Det krävs så där en 30 omtagningar minst. hahaHa en fin lördag!

Kram från LottaPS: Älskar klänningen!

#4 - - Hanna - Mode och min vardag:

Vilka fina bilder!

#5 - - Petra:

Jättefina bilder ju! Men jag kan tänka mig att dom som gick förbi tänkte och undrade... ungefär samma som den gången jag slängde ut ett gäng lapptäcken i parken och fotade. :-)

Jag surar lite för att jag missade starten på denna fotoutmaning. Men men... får njuta av era andras bilder istället. :-)

#6 - - Kattis:

Så vacker du är! Kanonfina självporträtt...

#7 - - Lina på rumochrabalder:

Vilken fin klänning full med fina minnen på en fin kvinna och en alldeles underbar mage.

#8 - - Nads:

Jättefin klänning!

#9 - - LiseLotte:

Mycket fint. Vilken kula du har på magen när du står upp ;-)

#10 - - A F F L U E N Z A:

Usch ja, jag känner mig inte heller komfortabel framför kameran, inte när man skall ta regelrätta porträtt. Bilderna dina blev jättefina.

#11 - - Malin:

Å så fin du är....och riktigt duktig på att fånga dig på bild.

Vackra vackra kvinna.

Hade jag varit så vacker även som gravid....hade jag nog njutit av min graviditet:) HihiDu är så duktig på fotografering....är du självlärd?

Jag önskade att jag kunde få så fina pics som du.Många kramar Malin

#12 - - Frk pyssel:

Jättevackra foton på en snygg tjej! Visst är det lite speciellt att fota sig själv, kan tänka mig att det inte blir så avslappnat om man får publik, haha!

#13 - - Linda - Harmony Home:

Vilka vackra bilder! Vad duktig du är på att fota och en fin modell:DHoppas du får en fin söndag /Kram

#14 - - Lotta:

Du är ju jättevacker! Jag älskade att vara gravid, visst d va tungt men den känslan av att ha en unik varelse inom sig var nog helt klart värt allt. Det syns att du trivs att vara gravid med, det gjorde det med mig med. Man har liksom ett ljus runt sig :)

#15 - - Therese:

Fantastiskt vackra bilder i alla fall! Så vacker! Hoppas söndagen blir fin!

#16 - - Sara:

Superfin klänning och jag älskar frisyren du hade på bröllopet! Den där kjolen som din mamma har sytt kommer att passa perfekt till bebis och solbrända armar. =) Kram S

#17 - - Tina // peppar o vanilj:

Hej fina du... och ursäkta mig!

Jaghade verkligen absolut tänkt av hela mitt hjärta att jagville vara med och utmanas... men det liksom blev inte så... denna gång. Livet och lite annat kom emellan. Ja du vet hur det kan vara. Men jag njuter av dina fina bidrag! En annan gång är jag med fullt ut. VERKLIGEN ;)Kram Tina

#18 - - Sessan:

Så underbart fin klänning, den klädde dig verkligen.