PHOTO A DAY - fjärde [letterbox]
Där hänger vår (ganska fula) brevlåda längst bort på grannens staket, det vill säga mammas staket. Grusvägen tar sig sedan vidare hem till vår lilla hallandsgård. Den här vägstumpen går vi många gånger varje dag - Lilleman säkert dubbelt så många än alla vi andra. Det är nästan inte sant så bra och trevligt det är att ha så nära till varandra - speciellt den här årstiden när man traskar runt utomhus och det vankas fika oftare än vanligt på soliga trappor och altaner. Att "bara" gå för att kolla till posten kan ta väldigt lång tid om det vill sig väl :) 

(Hade ett tag en tanke på att fota alla brevlådor på väg till och från förskolan, vilket hade blivit en hel del brevlådor. Nästan som en stilstudie i brevlådor.  Men jag insåg att det kanske inte hade uppskattats av folk att jag gjorde det - namnen står ju oftast på. Desstom kändes det nästan lite stalker-aktigt. En hel del folk var ute i sina trädgårdar och hade säkert undrat vad det var för gravid tokstolle som var ute med kameran...)

-

Andra som också kör utmaningen är:

AFFLUENZA, Ellinor, Anna, Camilla, Nilla, Just a baby, Sandra, Maria, Anna - Rackarungar, Bellaninni, Lena, Jonna, Liselotte, Micke, Charlotta, Skridskoänkan, Inna, Ullis, Lotta, Anne, Ulrika, Sara, Nads, Himmel o helvete, Fru Grip, Nnika, Cecilia, Malin och Tina.

Mina andra bidrag i fotoutmaningen hittar du här:

1. You - 2. Breakfast - 3. Something you adore

Imorgon är det tema: Something you wore.

#1 - - Micke:

Haha, ja ibland är man ute och fotar allt "dumt" :)

Liiite skumt om nån smyger runt alls postlådor ja :)Det där med gå en bit längs en väg stämmer så bra här med om somrarna då vi traskar ca 300m mellan stugorna och syrran ungar har nog tagit lång tid på sig många gånger.

#2 - - Fanny:

sv: Tack, så kul att du gillar den!

#3 - - LiseLotte:

Kändes sådär att ställa sig och fota sin egen brevlåda. Men det var mitt på dagen så ingen var väl hemma ;-)Fin bild!

#4 - - Maria:

Härlig sommarkänsla över hela bilden och vad gör det om postlådan är lite ful :)