PHOTO A DAY - sjätte [makes you smile]

Det här fick mig att le idag. Idag och varendaste dag är det min älskade unge som alltid kan få mig på bra humör - oavsett vad.

Och det blir bara bättre och bättre ju äldre han blir och ju mer han kan prata och uttrycka sig. Just nu bubblar det från honom med ord och tankar och ibland har vi fullt sjå att hänga med i svängarna - det växlar fort och gränsen mellan sanning och fantasi ligger en hårsmån från varandra.

Idag, innan vi knappt ens hunnit få i oss frukost - och pyjamasarna fortfarande satt på - knackade mormor på dörren och undrade om Lilleman var redo för att komma ut. Snabbt som ögat var kläderna på och ungen ute och innan jag var färdigklädd och klar hörde jag att gräsklipparen var i full gång. Mormor först och Lilleman efter med sin lilla gräsklippare. I samma fotspår som mormor gick han sedan efter och låtsades klippa, varv efter varv. 

De där två är oskiljaktiga och det får mig också att le. Med hela hjärtat.

Hoppas ni också haft en fin söndag.

Kramar.


Andra som också kör utmaningen är:

AFFLUENZA, Ellinor, Anna, Camilla, Nilla, Just a baby, Sandra, Maria, Anna - Rackarungar, Bellaninni, Lena, Jonna, Liselotte, Micke, Charlotta, Skridskoänkan, Inna, Ullis, Lotta, Anne, Ulrika, Sara, Nads, Himmel o helvete, Fru Grip, Nnika, Cecilia och Malin.

Mina andra bidrag i fotoutmaningen hittar du här:

1. You - 2. Breakfast - 3. Something you adore - 4. Letterbox - 5. Something you wore

Imorgon är det tema: Favourite.

#1 - - Linda:

Det här är en fantastisk utmaning, och jag tycker det är superkul att hänga med i den! Jag har tänkt ta det hela vägen, och därmed kör jag också en röd tråd på alla mina bilder för att minnas temat i efterhand. Jag kommer skriva ut alla bilder när utmaningen är färdig och sätta samman som ett fotohäfte för maj 2012. Ett underbart minne senare i livet.

#2 - - Anna - mamma till två prinsessor:

Vilka härliga bilder!

Det är verkligen en rolig utmaning och det är lika kul varje dag att se vad de andra hittat på.

#3 - - Micke:

Det är härligt då de ska gå omkring och "klippa" också.Roligt se vad olika "bidrag" det är på de olika dagarna också.

#4 - - Jenny eriksson:

SVAR: ja visst ger det nya energier, man kände på en gång att det blev en fantastiskt skillnad. Man skapar lugn.Trevlig kväll

#5 - - Queen of Kammebornia:

Vilka härliga bilder och så prickiga gummistövlar :) jag tycker man blir glad av prickigt.

#6 - - Sara:

Så tokhärliga bilder! :)

#7 - - Charlotta - www.ohlovely.se:

Underbara bilder! Lilleman har alltid så fina kläder. Älskar mössan och gummistövlarna. Var hittar du allt? hihi :)Kramar

#8 - - Sessan:

Så himla mysigt det låter.