PHOTO A DAY - tredje [something you adore]

Jag älskar tiden vi är inne i just nu. Vår. Försommartid. Maj månad. Tiden när allt slår ut och det är så vackert att man får gåshud. Nu när vi har allting framför oss och man myser bara av vetskapen av att hösten är långt, långt bort. Sommaren känns fortfarande väldigt lång och man har kvar alla förhoppningar om att det ska bli soligt och fint och att man ska hinna med allt man tänkt sig.

Ni vet vad jag menar va?

Och det är nu man verkligen frossar i alla blommor som ploppar fram en efter en och njuter av att se hur det förändras i naturen från dag till dag. Snart är det körsbärsblommornas tid på allvar - de knoppas så det står härliga till i allas trädgårdar. Vitsipporna är så stora och ståtliga - och många! - just nu så det ser ut som vita hav i skogsgläntorna. Och magnoliorna. Nästan vackrast av de alla - stora vackra blommor på bar kvist. Kan det bli mer fascinerande?


Många bilder på blommorna jag beundrar blev det idag. Fotade igårkvällens mjuka motljus.

Andra som också kör utmaningen är:

AFFLUENZA, Ellinor, Anna, Camilla, Nilla, Just a baby, Sandra, Maria, Anna - Rackarungar, Bellaninni, Lena, Jonna, Liselotte, Micke, Charlotta, Skridskoänkan, Inna, Ullis, Lotta, Anne, Ulrika, Sara, Nads och Tina.

Mina andra bidrag i fotoutmaningen hittar du här:

1. You - 2. Breakfast

Imorgon är det tema: Letterbox.

#1 - - Elin:

Vilka fina bilder :)

#2 - - Sara:

Underbara bilder! Jag har njutit av föräldraledigheten hela tiden, men nu är det extra härligt att få uppleva varje sekund av vårens utveckling. Igår kände jag häggdoft och det är som skolavslutning. Ha en fin dag! /Sara

#3 - - LiseLotte:

Knopptiden är bäst helt klart!

#4 - - Nads:

Fina bilder! Den här tiden på året är verkligen underbar!

#5 - - AlicesMamma:

Åh vilka härliga bilder! Och vilken härlig blogg :) Hittade hit via blogg.se´s startsida och reagerade på att det var en gravidmage på "framsidan", och eftersom jag själv är höggravid (ska snittas på måndag!!!) blev jag såklart extra nyfiken. Och alldeles kär :) Du har helt fantastiska bilder! Har också en tre-åring här hemma (min Alice fyllde tre i januari) dessutom :)Ha en bra dag!

#6 - - Anna/Rackarungar:

Nämen, vad lusigt... vi tolkade temat väldigt mycket på samma sätt idag... Jag frossade i vitsippeskogen i går..Felstavning är helt okej om det leder till ny dator. Och TACK vad gullig du är som kallar mig nordisk skönhet. Du skulle se mig nu. Inte ens hunnit klä mig och än mindre dra en borste genom håret.Men blogga, det hinner jag alltid ;)Brevlåda i morgon!? Föga troligt att vi tolkar det på samma sätt... :)

Kram

#7 - - Fanny:

Så fina bilder!

#8 - - Micke:

Finfina bilder!

Här exploderar det nu, vi har ju inte så mycket vår att tala om utan det går från vinter nästan till sommar! Sista snön försvann igår från tomten men då hade jag skottat mycket dit :)Härligt med sommar&sol ja.. det blev lite "stug-&flottebilder" hos mig.

#9 - - angelica:

Håller med! Denna tiden är bäst, helt klart!& jag hoppas fotoutmaningen går bättre för dig än för mig. Haha! Jag är helt omöjlig på att slutföra något.Kram!

#10 - - Debbie:

Fin blogg. Kika gärna in min :)

#11 - - Sophie / Blogg.se:

Varm morgonsol, papegoja som sällskap på terrassen, fötterna på räcket och svensk vår som exploderar helt underbart i datorn :-)Pajen skulle vara grym till skaldjur. Jag serverade den häromdagen med lufttorkad skinka och kallskuret (grymt gott), skaldjur blir nog snäppet ännu bättre.

#12 - - A F F L U E N Z A:

Vilka vackra bilder, och vilken fin och beskrivande text till. :)

#13 - - Rebecca - Life in New York City:

Underbara bilder!