Var med och tävla om ett hårvårdskit från Kérastase
Idag är det dags för en liten tävling från Kérastase Cristalliste här hos mig. Du har chans att vinna ett helt kit med stärkande och uppfräschande produkter i form av hårbad, vård samt glansförstärkande leave-in av ett värde av ca 800 kr.

Renande - Hårbad Cristalliste Fine 250 ml, hårbad för fint hår
Vårdande - Lait Cristalliste 200 ml, vårdande och utredande balsam
Skyddande - Lumière Liquide 50 ml, glansförstärkande leave-in


Och vem är inte i behov av stärkande och uppfräschande nu efter den här vintern och våren?! Jag behöver allt jag kan få!

För att vara med och tävla ska du besvara två frågor som du gör här i kommentarsfältet. Tävlingen avslutas 6 maj.

1. Vad kallas teknologin som är hemligheten med Kérastase Cristalliste?

2. Vilket är ditt bästa tips på att få ordning på ett tråkigt hår lite snabbt och lätt en stressig morgon?
  


Lycka till!


#1 - - Anna/Rackarungar:

Jag vill vinna!

Liquid Light Complex teknologi. Låter ju värstingbra! Och mitt absolut bästa tips en dålig hår-dag är torrschampo och hårknut. Lite färgat läppstift på det så är det inte en kotte som tänker på ditt hår.Nu har jag lagt upp första bilder i utmaningen. Det här ska bli kul.Nu håller jag tummarna att just jag ska vinna lite schyst hårmojs!

#2 - - Sara:

Hej,Roligt med en tävling! :-)Svaret på frågan är Liquid Light Complex.Mitt bästa tips när man har en dålig hårdag är att tvinna/snurra håret. Gör en snedbena, ta med luggen och håret på sidan, samla ihop, snurra åt samma hål och vrid upp mot huvudet, sätt fast med en nål. Likadant på motsatt sida. Sen en knut eller hästsvans högt upp på huvudet. Ev locka hårtopparna om tid finns! Mycket enklare än alla flätor i världen, men är mycket snyggt! Det var mitt bidrag ;-)Hälsningar från Sara.

#3 - - karin:

svaret på fråga 1 är Liquid Light Complex teknologi :)på fråga två menar jag på att det bästa man kan göra när man har lite "äckligt" hår är att göra en mycket lös (inbakad eller inte) fläta. det lösa får ett casual intryck, men man ser ändå på ett sätt välvårdad ut. om man, som jag, har väldigt torrt hår behövs ingen saltvattenspray, men det är ett tips till den som har lite "glidigt", tunt och fint hår. det får det att se lite mer slarvigt ut. :)kram till dig och magen!

#4 - - Nina:

1. liquid light complex teknologi2. På morgonen när jag vaknar och ser ut som en lufs,

brukar jag pudra Dust i mitt rufs,

sen drar jag ihop det i en lös tofs.

Hade jag Kerasase kunde jag göra det som ett proffs ;-)Mitt hår skulle verkligen behöva det här så nu hoppas jag som bara den

#5 - - Pernilla:

Japp - jag hade verkligen behövt vinna - mitt stackars post-gravid-hår skulle må bra av lite mer omsorg.Teknologin heter Liquid Light Complex. Jag snabbpiffar frisyren på morgonen med en tunn fläta i luggen, ett hårspänne och en tofs. En tre-minuters-kur. Ungefär vad man hinner som hemmamamma med tre kiddos :-).Nu hoppas jag på lite tur som omväxling, tävlingar brukar inte vara min starka sida ;-).

#6 - - Bromans Bravader:

1. Liquid light complex teknologi2. Mitt tips är att sätta upp håret i en lös knut i nacken. Med lite make up och snygga örhängen kan man höja glamourfaktorn lite.Jannike

#7 - - Linda:

Jag vill gärna vara med och tävla!! Tack för du ordnar en så fin tävling!Jag tror svaret är Cristalliste med Liquid Light Complex.Mitt bästa tips för trist morgonhår är att dra några tag med plattången, då behöver man inte tvätta, föna och fixa. Men plattången kan man rädda ytterligare en dag utan tvätt.#8 - - Amanda:

Jag är med och tävlar!Teknologin kallas Liquid Light Complex.Mitt tips är att göra en enkel fläta, inbakad eller fiskbens. Eller så sätter man upp håret i slarvig boll på huvudet, det blir alltid bra!

#9 - - Jenny:

Liquid Light Complex

Bad hair day- en busig knut är riktigt snyggt..

#10 - - Johanna (Jolimas sminkblogg):

Liquid Light Complex.När jag har bråttom och inte hinner göra så mycket så blir det alltid en snabb fläta i luggen. Det är enkelt, går snabbt och är jättefint!

#11 - - Isabelle:

Liquid Light Complex teknologiNär jag har bråttom på mornarna brukar jag platta håret på kvällen innan jag går och lägger mig, då ser håret faktiskt helt hyfsat ut på morgonen!

#12 - - Laura:

1. Liquid Light Complex

2. Dra håret stramt bakåt och sätt upp det det i en hög hästsvans. Tupera hästsvansen och tvinna den på ena hållet så att du börjar snurra svansen så det tillslut är en stor, fluffig knut uppe på huvudet. Fäst svansen med en hårnål och ta ner små slarviga lockar på vardera sida ansiktet. Ser stylat ut och är roligare än den vanliga dåliga-hårdags-hästsvansen samtidigt som det krävs så himla lite av dig för att lyckas!

#13 - - nicolebica:

1: Liquid Light Complex

2: Kör på en fiskbensfläta på ena sidan och sedan en mössa ovanpå det!

#14 - - Laura:

1. Liquid Light Complex

2. Dra håret stramt bakåt och sätt upp det det i en hög hästsvans. Tupera hästsvansen och tvinna den på ena hållet så att du börjar snurra svansen så det tillslut blir en stor, fluffig knut uppe på huvudet. Fäst svansen med en hårnål och ta ner små slarviga lockar på vardera sida ansiktet. Ser stylat ut och är roligare än den vanliga dåliga-hårdags-hästsvansen samtidigt som det krävs så himla lite av dig för att lyckas!

#15 - - emma:

1. Liquid Light Comlex.2. Mitt bästa tips är att ta på sig en hatt! Fungerar i alla lägen och det är hur snyggt som helst! Fast om man ska iväg på jobbmöte eller liknande funkar alltid en stram hästsvans!

#16 - - Lina:

Liquid Light Complex heter teknologin! :)Jag har utsläppt endast dem två första dagarna när mitt hår är nytvättat, och eftersom att det skadar att tvätta håret för ofta då det inte har samma ph, så har jag uppsatt 1-2 ggr innan jag tvättar det!

Så jag brukar ofta tupera håret, dela in i bredsidbena, lite torrshampo och göra en stramknut, eller en helt vanlig stram toft, så snyggt och classy! :DKram Lina

#17 - - Anna:

Liquid Light ComplexMitt bästa tips är att använda sig av torrshampo, väldigt snabbt och enkelt och därefter göra en inbakad fläta och sätta upp i en tofs. Snyggt och enkelt och passa till alla tillfällen!

#18 - - Sandra:

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Lite torrschampo löser de flesta problemen, och några droppar hårvinäger ger underbar doft till smutsigt hår. Satsa gärna på en superstram hästsvans, eller gå lös med torrschampot och lite saltvattenspray för ett busigt surfsvall :))

#19 - - Eva-Lotta:

1. Liquid Light Complex teknologi!2. Min favorit är torrschampo! Sen kan man enkelt fixa till håret i en tofs eller en inbakad fläta! Enkelt och snyggt!

#20 - - amanda:

Liquid Light Complex.

mitt tips är att använda torrschampoo och sätta upp håret i en stram hög toffs!

#21 - - Jennifer:

Liquid Light Complex!Jag brukar inte ha särskilt mycket tid på mig på morgonen, så när jag har bad hair-day slutar det oftast med torrschampo och en uppsättning, antingen i hästsvans eller knut. :)

#22 - - Jenny E:

1: Liquid Light Complex teknologi2: En dag med trist hår rättas enklast för mig (som har självlockigt) att samarbeta med rufset genom att spraya med blomspruta, krama upp lite, klämma i lite vax och silikondroppar. Är det ändå bortom räddning, fixar jag några småflätor blandade med större och sätter upp alltihopa slavigt i en lös knut eller tofs. Lindar man en fläta runt tofsen ser det riktigt schysst ut!

#23 - - Torre:

1. Liquid Light Coplex teknologi

2. Torrschampo i botten för att få bort allt flöt och för att få upp volymen. Silkesdroppar eller babyolja i topparna för att få bort friss:)

#24 - - Erica:

1. Liquid Light Complex-teknologi

2. Att sätta upp håret i en slarvig knut.

#25 - - Magdalena Fredriksson:

1. Liquid Light Complex teknologi!2. Mitt bästa tips för att bli fin en stressig dag är att ha håret i en fin fläta, eller stramt uppsatt och kanske piffa till det med någon finare hårsnodd eller varför inte en haircuff?! tar bort fokuset från själva håret om det är en dålig hårdag! jag själv brukar ha håret bakåt med en bandana. något jag annars brukar tillämpa är, SÅKLART, torrschampo till hårbotten och serum/silkesdroppar till längderna. men det är inte fullt lika enkelt om man inte har detta kan man tycka, och då finns det en rad husmorstips att tillämpa ;)har man torrt hår så kan man använda hudkräm/handkräm/bodylotion i de torra partierna, det ger håret fukt så det inte ser fullt lika torrt ut! har du istället fett hår, och inget torrschampoo, kan du som brunett/mörkhårig använda solpuder i hårbotten och de feta partierna, och är du ljushårig/blond kan du använda babypuder, vanligt puder till ansiktet och även vetemjöl! och har du både och, som jag med fet hårbotten och torra längder, tillämpa båda!!!

#26 - - Matilda:

"Jag är med och tävlar hos Happy Days, var med och tävla om exklusivt hårvårdskit från L’Oréal du också!"

#27 - - Johanna:

1. Liquid Light Complex2. För en tråkig hårdag så antingen en snygg hatt eller så tar du vax i händerna, gnuggar in ordentligt och fixar till en snygg och stilig backslick

#28 - - Jadekatten:

Ingen dag är en vanlig dag för mig just nu och detta uppiggande packet skull verkligen ge mig en stund att bara fokusera på mig! =)1. Liquid Light Complex teknologin är det spännande namnet på hemligheten.

2. Det snabbast för mig är nog ändå att sticka huvudet under kranen med en skvätt schampo, handukstorka och rusa iväg, med rent, men halvblött hår. I väskan finns lite produkter jag sätter i håret lite senare under morgonen när jag väl är på jobbet och håret torkat.

#29 - - Erica Gilbertson:

1. Svaret är Liquid light complex-teknologi.

2. Mitt tips är att när det är en dålig hårdag gör den först värre ;) .. Spraya håret med hårspray och saltvattenspray så det blir riktigt fluffigt, sen sätter du upp det antingen i en tofs och sätter i några spännen eller så gör du en fläta. Det gör så att håret blir tjockt och lätt att fläta.

#30 - - nathalieandersson':

Liquid Light Complex.

om jag hade haft en bad hair day så skulle jag sätta upp håret i en vanlig knut eller hästsvans och sedan lägga till något fint som t ex ett glittrigt hårspänne eller något liknande så tänker man inte lika mycket på det! :)

#31 - - Daniella:

Liquid Light Complex teknologi.Man sätter upp håret i en vanlig modern knut, finns många varianter så mycket och välja på. Jag gillar den här när man först flätar håret och sedan upp i knut.

#32 - - Matilda Tilly (::

1, Liquid Light Complex heter teknologin som Kerastase använder sig av.2, Jag har ett tjockt och rätt tråkigt hår, det är kort, men otroligt tjockt och nästan ingen volym alls. Så jag gör oftast inget annat än att borsta det bakåt för att sedan fast det i en tofs och några hårspännen för att hålla fast de för korta delarna av håret, typ lugg och mina f.d. rakade sidor.

#33 - - Helena:

1. Liquid Light Complex teknologi2. Jag brukar använda torrschampo om jag inte hunnit tvätta håret, sedan sätta upp det i en hög stram toffs! det är fint och funkar alltid. Sedan sminkar jag mig lite extra fint så märks inte "bad hair" dagen . :D Ett enkelt, men oslagbart tips! puss.

#34 - - Helena:

1. Liquid Light Complex teknologi2. Jag brukar använda torrschampo om jag inte hunnit tvätta håret, sedan sätta upp det i en hög stram toffs! det är fint och funkar alltid. Sedan sminkar jag mig lite extra fint så märks inte "bad hair" dagen . :D Ett enkelt, men oslagbart tips! puss.

#35 - - Maria Andersson:

1. Liquid Light Complex teknologin är hemligheten!

2. Om jag själv kommer upp en morgonen och kanske har bråttom till jobbet eller skolan så sätter jag upp en tofs och sätter upp lite hårspännen där det sticker ut lite hårtussar hehe. En mössa eller en keps är inget fel!

#36 - - Maja:

Hej, vilken söt blogg!=)Just nu har jag en supertävling på min blogg, där du kan vinna valfri vara från evasunderklader.se

Tycker du också det är dyrt med snygga underkläder?..va då med!!!!Kika in på länken och va med, enkla regler http://majasochfeliciasliv.blogg.se/2012/april/tavling.html#comment

#37 - - Wicked Syriansk Girl:

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. Smörj håret med äkta olivolja, låt det vara i ca en timma, tvätta sedan av och...TADA, no more bad hair days!

#38 - - emelie:

Liquid Light Complex.Jag har väldigt platt och livlöst hår (= ingen volym alls), jag brukar spruta i en himla massa torrshampoo som är volymgivande och ruffsa till håret så jag får volym som håller hela dagen! Har jag tid ork och lust så lockar jag även topparna och "böjer ut" håret som ramar in ansiktet för att få mer liv i det!

#39 - - felicia:

Teknologin heter Liquid Light Complex.Dåliga hårdagar räddar jag lite halvt med en luvtröja, fixa luggen lite snabbt och på med luvan. Fort vare gjort, matcha med snygga kläder och ingen kommer tänka på att håret inte är perfekt.

#40 - - Elina✿:

Teknologin heter Liquid Light Complex.Jag tycker inte att man behöver göra något åt sitt hår när man har en dålig hårdag. Man behöver inte vara helt perfekt och felfri hela tiden! Ta det lite lugnt istället :-) Har du bra självförtroende kommer ingen ens att lägga märke till håret.

#41 - - Ida - lite mer än du bad om:

1. Det heter Liquid Light Complex teknologi2. Mitt bästa tips är min nyfunna bästa vän Baptiste torrschampo. Det gör verkligen att mitt hår ser nytvättat ut hur skitit det än är, och så ger det mitt supertunna platta hår riktigt härlig volym. Jag kan inte leva utan den!

#42 - - jessica:

Teknoligin heter Liquid Light Complex.Mitt bästa hårtips för en bad hair day är att använda gummiblommor som finns att köpa på tex Åhlens och kicks. Man fuktar eller tvättar håret, snurrar håret på dessa gummi blommor och antingen sover man med dem eller så fönar man de tills de torkar. Ju blötare och längre tid du har i "spolarna" ju mer lockigt blir det. Går fort och jätte fint om man bara fuktar håret och sen fönar det lite snabbt då det blir lite mer vågigt och mer liv i det. Plus att det inte sliter lika mycket som det gör om du skulle locka det med plattång eller locktång. Kram Jessica :)

#43 - - Nelly:

1. Liquid Light Complex heter teknologi.2. Mitt tips är att bara tvätta luggen istället för håret. Oftast är det luggen som blir smutsig och förstör en morgon men med en supersnabb tvätt så är det klappat o klart. Man behöver inte ha kort lugg för detta tips utan passar alla!

#44 - - elinfroth:1. Liquid Light Coplex teknologi.

2. Det finns ju endel snabba lösningar på en dålig hårdag men den där ofräscha känslan är ändå svår att komma undan. Mitt svar på frågan är att försöka gå till roten på problemet och använda bra produkter, inte locka/platta håret för ofta och toppa håret med jämna mellan rum. Det tråkiga med superbra hårprodukter är att de är fasligt dyra för en gymnasiestudents ekonomi. Så hoppas hoppas på att få vinna detta superkittt :)

#45 - - erica:

Hej! Jag vill gärna vara med och tävla!

1. Teknologin bakom Christalliste heter "liquid light Complex"!

2. När jag har bråttom en morgon så vänder borstar jag igenom håret och istället för att sätta upp en tofs så har jag gjort en egen donut av ett par sockar jag klippt av tån på o sedan rullat ihop, där trär jag igenom mitt långa hår och sedan använder jag miljoner hårnålar. Det går supersnabbt och blir snyggt! Så lite hårspray på det! När jag hade kort hår borstade jag igenom det, tog lite glans i topparna och flätade två små flätor på var sin sida som jag fäste bakåt huvudet med hårnålar :)

Ha en bra dag!! :D

#46 - - Sandra.:

1. Liquid Light Complex2. Mitt bästa tips är nog att fukta håret och sedan göra en inbakad fläta. Den kan man ha när man är på väg till skolan/jobbet och när man kommer dit så tar man bort den och vips så har du ett lagom vågigt hår! (Om håret är lite skitigt så kan du använda torrschampo!):)

#47 - - Heidi:

1. Liquid Light Complex!2. Jag kör efter vad håret vill, inte vad Jag vill att håret ska göra! Dvs, vaknar jag upp med ett skatbo till hår så gör jag det 'värre'. Jag kör in lite spraywax och rufsar runt i håret och kör på den ovårdade beachlooken, som om det vore meningen! Har jag för fett hår den dagen så sprayar jag i ett uns torrschampo, kammar håret stramt bakåt och gör en inbakad fläta.

Work with what you've got; do what your hair wants you to do!

#48 - - Spacegirl:

1. Liquid light complex.

2. Gör en hästsvans eler en fläta - quick fix

#49 - - Emmelie:

1. Liquid Light Complex teknologi

2. mitt bästa tips är att sätta upp håret i en slarvig knut mitt på huvudet. samt att använda volympuder. Osis dust it är den bästa :)

#50 - - FRIDA:

1. Teknologin heter Liquid light complex!2.

Mitt bästa tips är att spruta lite torr schampo i hårbotten.

Sedan sätta upp en toffs, och efter det spraya litegran i själv tofsen.

Då får torrschampot håret att bli mindre fett under den dagen. Och glänsa som en sol!

#51 - - Elina:

1. Liquid Light Complex teknologi.2. Mitt bästa tips för en så kallad "bad hairday" är att antingen göra en inbakad fläta eller sätta upp håret i en stram, hög hästsvans. De frisyrerna funkar alltid och kan bara inte bli fel! Har man lite småfett hår och inte hinner tvätta det så är torrschampo den perfekta lösningen.

Det var mina tre olika utvägar som funkar hur bra som helst!

#52 - - Lilla Amalia:

Liquid Light Complex teknologi.Jag tar torrschampo, borstar håret med huvudet upp o ner, och sätter upp håret i en bulle på sned, på ena sidan av huvudet :) Man kan sätta till ett diadem eller band för att piffa upp det lite extra!

#53 - - Malin:

Liquid Light Complex.En snygg fläta i luggen går snabbt och är enkelt och man kan variera den jättemycket!

#54 - - ▲ Emmasophie:

1. Liquid Light Complex

2. Har jag en stressig och dålig morgon skulle jag slänga upp håret i en stram toffs. Det tar inte lång tid och blir alltid snyggt! :)

#55 - - sabrina:

1. Teknologin kallas för Liquid Light Complex

2. Mitt bästa tips är att sätta upp håret i en hög hästsvans/knut eller fläta (om man är snabb). :D Sjukt snyggt!

#56 - - Elina:

1. Tekonologin kallas Liquid Light Complex

2. Mitt bästa tips för att piffa upp håret måste vara flätor. Stora, små, en eller flera, det spelar ingen roll. En enkel liten fläta kan göra så mycket.

Med lite torrshampoo eller annan volymgivande produkt och någon fläta kan det inte gå fel! :)

#57 - - Johanna:

1. Liquid light complex-teknologi

2. Mitt bästa tips är att sätta upp håret i en riktigt backslick hög tofs! Skitsnyggt, så sprejar man massor så kan man inte tänka sig att håret är fett ;)

#58 - - Carro:

Liquid Light Complex.

Sätt upp håret i en hög stram svans:)

#59 - - emma:

hej :D svaret är: Liquid Light Complex

och mitt bästa tips för en bad hairday är torrshampo! ditt hår kanske inte ser smutsigt ut, men det ger en himla fin volym och det gör faktiskt mycket :D om man har lite längre hår tycker jag man ska satsa på en lite slarvigt flätad (eller fiskbensbläta) som man låter hänga över ena axeln. hett hett hett :D

#60 - - frida:

* Svar: Teknologin kallas för Liquid Light Complex* Mitt bästa tips är att göra en fläta i luggen, slänga upp håret i en tofs och fästa flätan i tofsen. På så sätt går det snabbt, blir snyggt och har man lite fett hår syns det knappt!

#61 - - Frida:

1. Svaret är Liquid light complex! :)2. Mitt absoluta bästa hårtips för 2012 är att sätta upp håret i en hög donout, håret ser inte fett ut (utan mer glansigt) om det var länge sen man tvättade det!Det tar inte mer än 5 minuter! Jag kör alltid på det! Sen dessutom är det ingen annan som märker att man har en dålig hårdag, sträck på dig och le extra mycket istället! :)

#62 - - Emmy:

1. Liquid Light Complex

2. Mitt bästa tips är att fläta luggen eller lägga upp håret i en slarvig knut, enkelt och snyggt!

#63 - - F R I D A:

Svaret är Liquid light complex2012 är det väldigt modernt med en hairdounut, så mitt tips är att göra en snygg hairdounut, dom finns och köpa på te:x H&M, glitter, Åhlens osv.

#64 - - sophie:

1. Liquid Light Coplex teknologi

2. massa torrschampoo och ett stort leende :)

#65 - - selma:

1. Liquid Light Complex.

2. Mitt bästa hårtips måste vara att sätta upp håret i en knut på huuvudet sedan spreja hårspray över knuten, låt detta vara i en halvtimma och släpp sedan ut håret!

#66 - - Victoria:

Hej och hallå där :) Jag heter Victoria och jag är en tjej som är 92:a som älskar musik och jag har en lite mörkare goth/rock/punk/emo/scene stil. Och förståss älskar jag att blogga!I min blogg är lite annorlunda än andras (ivarjefall i mitt tycke) för du kan hitta llt från

Starka åsikter Texter att relatera till *Skönlitteratur *Inspiration av alla de slag

* svar på stora frågor *Galenheter barnsligheter & tokigheter! *kläder *Galna frisyrer i olika färg

musik olika tävlingar * Piercingar *TatueringarFörståss kommer det också ett och annat fotografi in på bloggen, då jag oftast använder min telefon eller en Pentax K-5. Vardag ochmin stil skrivs det också om men det är inte det som är i centrum! Låter jag interesant? Låter det som något bra och kul? Kanske du vill följa mej på bloglovin? Eller göra ett byte? KRAM på dig! Och tack för din tid som du satt på att läsa detta!http://jinxedv.blogg.se/?tmp=02160230

#67 - - Ina:

Liquid Light Complex teknologi.

Jag brukar alltid ta i ett serum i längderna så att det ser lite friskare ut och sen sätter jag antingen upp det i en vanlig hästsvans eller donut bun med flätor på båda eller ena sidan, då ser det snyggt ut ändå!

#68 - - Jojjo:

1. Liquid Light Complex teknologi

2. När jag har bråttom brukar det ofta bli håret som får ta stöten, tyvärr. Jag fick dock nog en dag och spenderade en kväll till att prova ut enkla, snabba frisyrer för de morgnar då tiden rinner iväg (eeeh, alltid?), fotade och satte upp små bilder på insidan av skåpdörren i badrummet. Inspiration när man som mest behöver det!

#69 - - Mikaela:

1. Liquid Light Complex

2. Mitt bästa tips för en dålig hårdag är inbakad fläta eller en stram tofs där man flätar änden. Att fläta håret gör att det inte syns att man har en bad hairday!

#70 - - Elin Sandelin:

Teknologin heter Liquid light complex.

Mitt bästa tips för en dålig hårdag är att använda torrschampoo om man har det tillgängligt och sen sätta upp det i en slarvig knut, då ser det ut som att det är meningen att det ska vara lite ruffsigt och ruff. Piffa till varianten med en fläta längs sidan eller i luggen.

#71 - - Sandra Johansson:

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Jag fixar en lätt fiskbensfläta för att få en snygg håruppsättning samtidigt som den är enkel och fräsch!

#72 - - Annie:

1. Liquid Light Complex trknologi.

2. Om du har bråttom är det nog lättast att bara sätta upp håret. Om man har lite mer tid föreslår jag att blöta hela håret så löser sig allt.

#73 - - Rebecka:

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. När jag har en bad hair day flätar jag håret ner åt sidan, sen sätter på en snygg mössa! Ser både avslappnat och snyggt ut! :D

#74 - - Zara:

1.Liquid Light Complex teknologi.

2. Du vaknar och du vet inte alls vad du ska göra med ditt hår idag, för just idag ser det ut som att tre grävlingar har bott i ditt hår under natten. Då är mitt tips välldigt enkelt, Du tar en snodd och ett klämmhårspänne och tar upp luggen och sätter den mitt ovanför pannan, men resten av håret flätar du, en väldig snee fläta så den går ner över ena axen. Puffa sedan till håret och spraya sen håret så det inte åker isär. Ett annat tips är väll att bara att sätta upp det i en väldigt hög hästsvans, sen ska hårspreyet på!#75 - - Hasse:

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Jag sprayar lite torr schampo för volym och sen lite vax på topparna så det inte ser lika frissigt ut. Snabbt och snyggt!

#76 - - S A R A:

1. Liquid Light Complex

2. En slarvig uppsättning räddar oftast min dag! "slarviga" uppsättningar ser alltid bra ut och avslappnat :-) så en knut sätter jag alltid upp ifall jag är stressad, och torrschampo är alltid en räddare!

#77 - - Emelie:

Jag är gärna med och tävlar. Cristalliste med Liquid Light Complex teknologi är mitt svar och mitt tips när man vaknar och har bara en såndär jättetråkig frisyr är att blöta håret och göra en fläta och föna håret med flätan i så får man jättefina lockar :)kram

#78 - - Molly♥:

1. Teknologin heter Liquid Light Complex

2. Istället för att sätta upp håret i en ful slarvig tofs så brukar jag bara platta håret, kamma igenom det med en kam (lite lätt bara annars så tappar man all volym) och sätta upp det i en slät, hög tofs och ta lite mousse på själva hästsvansen så den ligger still resten av dagen! Då ser det ut som om man har satt upp håret fint och anstrngt sig istället för att det var en nödlösning.

#79 - - Lottie:

Liquid Light Complex

Badhairdays funkar inte!Har inget tips som gör en bad hairday till en bra, men sätt upp håret i en slarvig knut eller tofs - inte för stram. Sen är torrshampo alltid soft. Sen om man nu vinner detta kanske man slipper så många bad hairdays ;)

#80 - - BeautyAddicted:

Liquid Light Complex teknologi

För en dålig hairday så brukar jag sätta upp håret i en lite mer avanserad knut, vilket betyder att jag använder mig av en den speciella "knut bullen" som gör så att den blir rund och jämn (kan köpas på glitter). Innan jag börjar så har jag sprayat lite torr shampo i hårbotten för att öka volymen,men också för att få håret att se fräsht ut. Sedan, vilket du kan göra om du har lite längre hår är att jag snurrar en fläta runt hela bullen, och fäster flätan i knut delen närmas nacken för att få den att synas som minst. Tada! Lätt som en plätt!

#81 - - Anonym:

1. Liquid Light Complex

2. Torrschampoo kan vara ett alternativ om håret börjar kännas lite tungt och tråkigt. Annars brukar jag (som har långt hår och självfall) dessutom se till att kamma igenom håret och sedan platta topparna lite lätt. Man får en lagom ruffsig frisyr :)

#82 - - josefine lundberg:

Liquid Light Complex teknologiVid en bad hair day så skulle jag rekomendera Kérastase olja som gör håret mjukt och fint. Har inte haft råd med en riktigt flaska, utan bara provat tester och oljan har verkligen fungerat superbra! Efter att ha satt i oljan skulle jag nog sätta upp håret med hjälp av en såkallad Donut :)Om man har flottigt hår så skulle jag rekomendera torrschampo istället för olja!

#83 - - Louise:

Liquid Light Complex teknologi.

Gnugga i lite torrschampo/dust it eller varför inte maizenamjöl eller potatismjöl för att få håret luftigt och volym.

#84 - - felicia:

Liquid Light Complex teknologiNär jag har en bad hairday brukar jag borsta igenom det lite snabbt och sätta upp håret i en knut eller vanlig hästsvans och sedan dra på mig en keps

#85 - - Jenny:

Liquid Light Complex.Här är mina 5 bästa tips vid en "bad hair day":

1. Torrschampo!! Min räddare i nöden.

2. Ibland kan det bara räcka att ändra benan åt andra sidan eller varför inte mittbena? Att byta från sin "vanliga" bena gör så att håret får sig ett litet luft ;-)

3. En slarvig knut eller slimmad hästsvans.

4. Keep it simple. Hårband eller ett fint diadem kan göra mycket.

5. Flätor, flätor, flätor!Håller mina tummar hårt då jag verkligen vill ha dessa produkter! Tack för en bra blogg.

#86 - - J O H A N N A:

1. Liquid Light komplex technology

2. Jag sätter upp det i en hög stram ponytail. Quick & simple!Den senaste tiden har jag "tappat" väldigt mycket hår. Det lossnar mängder när jag kammar det och även under dagen fastän jag inte ens rör håret. Tror verkligen inte att Sveriges klimat är optimalt direkt :/

#87 - - malin:

Liquid Light Complex teknologi!Antingen sätter jag upp det i en snygg ponytail eller om jag har lite mer tid så gör jag en fläta i luggen och sätter upp håret i en snygg slarvig knut. Tar max 5 min! :)

#88 - - Maja:

liquid light complex heter teknologin som är hemligheten.Mitt bästa tips är det gamla vanliga, tupera faktiskt, och sätta upp i en slarvig tofs eller knut. Eller att sätta upp en slickad stram tofs. Så för att sammanfatta, tofs!

#89 - - Maja:

liquid light complex heter teknologin som är hemligheten.Mitt bästa bad-hair day tips är det gamla vanliga, tupera faktiskt, och sätta upp i en slarvig tofs eller knut. Eller att sätta upp en slickad stram tofs. Så för att sammanfatta, tofs!

(glömde mailadress i tidigare kommentar)

#90 - - Emma:

Liquid Light Complex teknologiNär jag inte hunnit duscha brukar jag första spraya lite torrschampoo i hårbottnen, sen noggrant borsta igenom hela håret med en svinhårsborste som fördelar fettet ut i längderna (låter jätteäckligt men ger ett fräschare intryck). Sen sätter jag upp håret i en inte alltför stram knut eller hästsvans. Klart!

#91 - - Agnes s.h.:

1. Teknologin heter "Liquid Light Complex"2. Mitt bästa tips för en så kallad "bad hair day" är att borsta igenom håret och sedan spraya i lite torrshampoo i hårbotten, både för att täcka det fettiga och för att få lite extra volym. Detta brukar jag alltid göra när jag inte har hunnit tvätta det och det brukar fungera riktigt bra på mig! (Jag använder Björn axén style torrshampoo)Om håret istället bara lägger sig sådär fult som det kan göra ibland även om det är nyduschat så brukar jag blöta ner borsten och sedan borsta igenom håret med den så att håret lägger sig som jag vill att det ska ligga. Sedan tar jag i lite serum som ger håret mer lyster, jag tycker också att håret känns mycket luftigare när jag tar i lite serum i det.Sedan funkar det ju alltid med en stam hästsvans (eller en riktigt slarvig för den sakens skull) och om man vill kan man ju investera i en stilig håring som piffar upp hästsvansen lite extra! (Hårringgar finns på hm för ynka 39 kr.)Hoppas att mina tips kan vara till hjälp för någon! (:

#92 - - Ulrika:

Liquid Light ComplexSätt upp håret i en toffs eller knut.

#93 - - Maja H:

1. Liquid Light Complex

2. På en stressig morgon med lite tid är bästa tipset att bo med en fantastisk tjejkompis. Samtidigt som du dricker ditt morgonkaffe sprayar hon värmeskydd i håret, värmer plattången som hon sedan lockar håret lite snabbt med..Det är väl fantastiskt med snälla vänner. Dock får man räkna med att betala tillbaka med en god middag :)

#94 - - Alva - Fashionupdates:

1. Liquid Light Complex Teknologi

2. Fiskbensflätan är min räddare i nöden vid dåliga hår-dagar.Kul med tävling! Nu gäller det bara att hålla tummarna :)

#95 - - josefin:

Liquid Light Complex teknologi.

Mitt bästa tips för en dålig hårdag är torrshampo och en snygg uppsättning, gärna något roligare än en stram hästsvans som till exempel en slarvig och elegant bulle med ett fint hårspänne som en personlig touch. Ett annat tips om man har fett hår är en cool keps. Enkelt och jätte snyggt.

#96 - - Jennie Tideman:

1. Liquid light complex teknologi.

2. Att kamma håret sedan tupéra lite och gör en fluffig boll på huvudet, använder mig jämt utav det när jag har skitit hår, dålig hårdag eller trött. Men alltid lika snyggt.HOPPAS, HOPPAS att jag vinnar, vore super kul! :D

#97 - - Hanna:

Liquid Light ComplexFör något år sedan hade jag förmodligen skjutit mig själv för det här tipset, men trender kommer och går och nu är det HETT med hästsvans!! Sätt upp håret i en stram hästsvans och knyt gärna en rosett runt hårsnodden med ett vårsnyggt band. Tar kanske 30 sekunder extra, men det gör sån skillnad! :)

#98 - - Hannah:

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. När jag vill fixa till ett halvtråkigt hår så brukar jag spraya i lite torrschampo i hårbotten, tupera hela håret lite lätt och sen fixa till en slarvig fiskbensfläta, supersnyggt :)

#99 - - Vilma:

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. Jag brukar använda balsamspray först om det är "flygigt", sen tar jag och sätter upp håret i en hög hästsvans, sprayar lite torrschampo om det ser smutsigt ut och till sist hårspray så det hålls! :)

#100 - - Sandra:

Liquid Light Complex teknologi.

Om jag har en dålig hårdag så brukar jag göra två inbakade flätor längs ned hårfästet som jag sedan fäster ihop i nacken. Då gör det inget om håret är frissigt, för skriva flätor är snygga! Det gör inte heller något om man har fett hår, för det syns inte lika mycket när flätorna är gjorda vilket är bra!

#101 - - moa:

1. Liquid Light Complex teknologin.2. Jag har ofta dåliga hårdagar.. och då gör jag det bästa av det hela. Det jag brukar göra är att tupéra håret först, sen sätter du upp det i en stor, ruffsig knut uppe på huvudet och sen sprejar du torrschampoo. Om du vill kan du tillsätta en bandana, det gör jag. Eller om du har tid duschar du, det är det bästa!

Behöver VERKLIGEN dessa produkter så jag hoppas stenhårt på att vinsten går hem! :)

Ha det bra!

Kram

#102 - - Emilia - mamma till Livia:

Liquid Light ComplexInbakad fläta! Works everytime och supersnyggt med ;)

#103 - - Johanna Ek:

1. Liquid Light Complex teknologin!

2. då min hårdag är dålig så gör jag två flätor på samma sida av håret - vanliga - , fixar dom lite slarviga och sen fäster man ihop de två flätorna berdvid varandra - fäster med klämmor på baksidan. Om man gör rätt blir det supersnyggt! Gärna bra och vara långhårig då också ;)

Brukar spraya en aning extra parfym så luktar man godare :)

#104 - - Amanda:

1. Liquid Light Complex.2. Mitt bästa tips är att sätta upp håret i en slarvig hästsvans eller göra en inbakad fläta. Det är jättesnyggt, och går fort att göra.Jag håller tummarna nu. Det hade varit sådan lyx att få vinna detta härliga kit! :-)

#105 - - Louise:

teknologin heter Liquid Light Complex

när jag har en dålig hår dag brukar jag sätta upp håret i en slarvig bulle elr en tofs man kan också borsta det och blöta fingrarna och gnugga i hårbotten det gör mer volym!! om håret ser fett ut och man inte hinner duscha rekommenderar jag torr schampo!

#106 - - Linn:

1. Liquid Light Complex

2. Att slänga upp håret i en hög slarvig knut mitt på huvudet är bästa receptet för en dålig hårdag en stressig morgon, vilket händer mig sisådär varje dag. (OH JA, JAG OM NÅGON SKULLE BEHÖVA DESSA PRODUKTER!!)

#107 - - Leila:

1. Liquid light Complex

2. Sätta upp håret i en toffs och sedan sätta på nån vacker klämma.

#108 - - Hey:

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Ett fantastiskt och lätt (alltid tillgängligt) litet dust som gör en dagen-efter frilla busig är inget annat än ett par nypor mjöl! Ett grymt sommartips för en snabbfixad beach look! Or else, en mössa fniss. PUssis från Hey

#109 - - Angelika:

1. Liquid Light Complex

2. när jag har en dålig hårdag brukar jag vara extra varsam om håret när jag fixar det. Bara för att det är slitet och slarvigt betyder inte att du måste göra det ännu värre!

Jag borstar det noga innan jag sätter upp det i en stram toffs och lägger i lite leave in balsam i håret innan jag sätter upp det i en lagom slarvig bulle. På så sätt får håret vård som det samtidigt ser snyggt ut!kram angelika

#110 - - TECKNING & FOTO | TRÄNING & KOST:

1. Liquid Light Complex teknologin.

2. Ett LÅNGT tråkigt hår tipsar jag om att köra in en massa produkter såsom mousse, hårspray och Dust it i hårbotten. Massera in allting, vända på huvudet upp och ned. Därefter köra upp allting i en fräsch och trasslig knut på huvudet. Sjukligt snyggt.

#111 - - j u l i a:

1. Liquid Light Complex teknologin

2. Sätt upp håret i en stram hästsvans och släng på pappas keps eller din egen! Du skyddar hårrötterna i den starka vårsolen och döljer lite av håret! :) snyggt och stilrent!

#112 - - josefin:

Är meed :D1. liquid light complex teknologi2. Hmm.. sätt upp det i en stram hästsvans eller en slarvig fläta beroende på vad du känner för. Ha i lite hårspray så att frisyren håller och sen - klart! :D#113 - - Jenny:

Teknologin kallas Liquid Light Complex ! (:

Mitt bästa tipps är att bara göra en inbakad slapp fiskbensfläta (:

#114 - - Louise:

Liquid Light Complex är namnet!

Ett snabbt och enkelt tips är att dra lite arganolja snabbt igenom håret & sen tupera upp en snygg hästsvans som framhäver ett vackert ansikte!

#115 - - maria:

1. Liquid Light Complex-teknologin2. Mitt bästa tips för en riktigt dålig hårdag är att alltid ha ett torrshampoo hemma för att kunna reda ut fett hår och ge det en lättare känsla. Även att sätta upp håret i lösa uppsättningar till en "bun" eller fläta fungerar utmärkt när håret är bongstyrigt.

#116 - - VS - Anna:

1. Liquid Light Complex.

2. Smycka håret med något - ett spänne, rosett, ett band eller varför inte en liten hatt? Snabbt, enkelt och kul!Mvh Anna

#117 - - M.F:

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Jag tycker inte om när mitt hår är torrt och ''frissigt'' så då använder jag silikondroppar så håret blir lenare, mjukare och då ser det inte så illa ut. Är mitt hår fettigt brukar jag tuppera det lite och göra lite lockar så helheten blir fint och så att man inte bara fokuserar på hårbotten. Men om jag har bråttom så drar jag bara igenom håret med silikondroppar, värmeskydd, plattar igenom det snabbt, flätar luggen(den ser alltid misslyckad ut på morgonen) och lägger den snett över hårbottnen med en klämma men om jag har supersuper bråttom gör jag bara en inbakad fläta.

#118 - - karin:

1. Liquid Light Complex!

2. Mitt bästa tips är att inte tvätta håret för ofta, särskilt inte om man har långt hår som lätt blir torrt i topparna och som kanske också är färgat eller slingat. Håret vänjer sig snabbt med att inte bli tvättat varje dag och efter två-tre veckor blir det inte längre fett i hårbotten. Man kan använda torrshampoo mellan tvättarna för att dra ut på tiden ytterligare. Jag lovar att antal bad hair days blir färre genom att göra såhär då håret blir friskare och hälsosammare. Oavsett vilken frisyr man har eller vilken stylingprodukt man använder kan det aldrig dölja ett skadat hår! Tvätta håret mer sällan är därför mitt tips! :)

#119 - - Ida:

Liquid Light Complex teknologi.

Tuppera håret lite lätt och sen en slarvig fiskbens fläta på det blir perfekt! :)

#120 - - Sara:

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Att sätta upp håret i en stram knut eller att göra någon form av inbakad fläta. Det absolut bästa är att göra en utbakad fläta som går från ena sidan av ansiktet runt hela huvudet och avslutas liggande över motsatt axel :)

Tar 5 min att göra!

#121 - - jenniefer:

fin blogg:)

bloglovinbyte?:)

http://jenniieefer.blogg.se/

#122 - - Annika:

1. Liquid light complex

2. Man fixar snabbt till "Lilla My"-frisyren. (lilla My från Mumindalen alltså)

#123 - - Ylva:

1. Liquid Light Complex

2. Mitt bästa tips är ett litet minivåffeljärn som man använder närmast rötterna. Håret får volym direkt och ser fixat ut på några minuter bara.

#124 - - Moa:

den kallas: Liquid Light Complex teknologi.Jag brukar köra på en hög och något slarvig hästsvans/knut och sprayar gärna med lite saltvattenspray. Strand-känslan brukar fungera!

#125 - - Anonym:

Liquid Light Complex teknologi.

När jag har en bad hairday så drar jag på mig min badhairday mössa!

#126 - - leila:

Den heter Liquid Light Complex teknologi!Jag skulle säga tupperingkam, spray och ett par händer gör susen på en dålig hårdag!Har du fettig hår, släng upp det i hästsvans och slick- kamma håret bak och lägg det i en knut och spraya på lite vanligt spray, och done, du får snyggaste frisyren! chict, slappt men riktigt snyggt!Platta och utsätt inte ditt hår alltför ofta av plattångar, osv..

Och tvätta håret inte mer än 3 ggr i veckan

och avsluta alltid ditt bad/din dush med att skölja håret i kallt vattenp.s jag skulle verkligen uppskatta dessa underbara produker! P.s din blogg är ju inte heller så dum :)

#127 - - Tina:

1. Light Complex teknologi.

2. Kamma igenom håret med fingrarna istället för med en vanlig borste eller kam, eller stoppa upp håret i en löst sittande kam och spraya på lite fixeringsspray.

#128 - - Amanda:

1. Liquid Light Complex-teknologi2. Böj huvudet upp och ner, kasta det bakåt och kamma igenom luftigt med fingrarna.Rulla sedan till en knut, låt håret vara luftigt och fixera med lite hårspray.Enkelt, snabbt och framför allt snyggt i alla väder och till alla kläder!

#129 - - Towis - its about me wherever I am.:

1. Light Complex teknologi

2. Vid panik på morgonen finkar det alltid att ha i lite Dist It eler saltvattenspray - sätt sedan upp det lite slarvigt a la beachbabe och håll tummarna att folk köper det :)

#130 - - Ellen:

1. Liquid Light Complex

2. Jag har precis klippt av mig ganska mycket av mitt hår så jag kan inte längre sätta upp det på morgonen som jag gjorde tidigare som det såg för illa ut. Numera brukar jag ta lite volym pulver, jag gillar inte platt hår. Ser det för illa ut brukar jag ta fram min color bug. Tanken med det är väll att lite färg ska distrahera från det faktum att frisyren ser ut som hej kom och hjälp mig.

#131 - - Emely:

Härlig tävling!

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Tupera håret och sätt upp det. Antingen i en knut eller i en tofs. Inspiration från 60-talet!

#132 - - Emmie:

1. Teknologin heter Liquid Light Complex :)

2. Mitt bästa tips är att fukta håret och göra två inbakade flätor på sidan av huvudet innan man går och lägger sig. När man vaknar och släpper ut håret är det mjukt, lent och perfekt vågigt för en avslappnad vardagslook!

#133 - - Anonym:

Svaret är: Liquid Light Complex.Finns en massa olika snabba knep som funkar för mig. Antingen sätter jag bara upp håret i en vanlig lite sned hästsvans. Eller drar jag den frisyr, då man sätter upp lite av överhåret, när man tar med luggen också, svårt att förklara, hoppas du förstod vad jag menade.. Annars kan jag sätta på mig en keps, mössa, diadem, hårband. :))

#134 - - ANGELICA.BLOGG.SE ♥:

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.2. Sätt upp håret i en snygg toffs, använd en hairdonut eller liknande för att få det lite snyggare! Jag sätter alltid upp mitt hår i en snyggs toffs/uppsättning när jag har en bad hair day. För har du en bad hair day, så speglas din vardag i den, tyvärr..

#135 - - Malin:

Härlig tävling=)Det hade jag med mitt långa slitna hår behövt!*Teknologin heter Liquid Light Complex

* Släng upp håret i en knut, slarvig, lite tvinnad runt en toffs, stram eller lite lös, det går att variera som man känner för! Det räddar håret vilken stressig morgon som helst.. tro mig jag är proffs på att försova mig å är oftast lat på morgonen å då blir det en knut som passar till allt=)

#136 - - LouiseMonica:

- Liquid Light Complex teknologi

- Mitt tips är att bara slänga upp håret i en slarvig knut. ♥

#137 - - Ellen Pettersson:

Svar: Liquid Light Complex teknologiBästa knepet är att ALLTID avsluta din dusch med att luta huvudet fram och skölja håret i iskallt vatten. Vilket gör att kluvna toppar och små strån som spretar ut drar ihop sig. Det gör att håret ser mindre slitet ut och får mer glans. Det funkar verkligen.Håller tummar och tår,

för att vinna detta till mitt hår <3

#138 - - julia.:

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Saltvattenspray är så sjukt bra!! eller ifall håret är lite fett så är torrschampo det bästa. Sätt upp håret i en bulle med hjälp av en donut och om man vill kan man spara en liten bit som man sedan flätar och virar runt! sjukt snyggt om man frågar mig.

#139 - - Amanda:

1. Liquid Light Complex

2. Sätt upp håret i en boll och fixa med en hairdonut, det ger håret en snygg look även till dom med dålig hårdag ;)

#140 - - tina:

den heter Liquid Light Complex teknologi.Jag brukar sätta upp håret i en ''boll'' som tingeling i peter pan :)

#141 - - Karolina:

Liquid Light Complex heter teknologin :)Flätor har ju den senaste tiden varit någonting väldigt populärt och jag tycker själv det fukar till mycket! Att bara slänga ihop en slarvig knut är ju ett hett tips, men att då lämna en slinga för att sedan fläta och vira runt snodden blir lite extra snyggt och många tror att man stått längre än man gjort! Eller att göra samma sak fast med en hästsvans istället för knut funkar också. Eller helt enkelt en vanlig slarvig fläta, allting beroende på vad man ska göra under dagen :)

#142 - - Märta:

Den kallas liquid light complex, och när jag har en dålig hårdag smäller jag upp en boll mitt på huvudet, direkt när jag gått upp ur sängen. Alltså, jag tittar mig inte ens i spegeln. Då lyckas man fånga den där slarviga looken, som de så vackert kallade det i en tv-reklam en gång i tiden "hans personliga favorit- morgonruffset".

Eventuellt, om detta inte fungerar, och jag fortfarande ser ut som en kvast när jag väl avancerar mig till spegeltittande, lägger jag ner boll-planerna, och gör en halvinbakad fläta i luggen på ena sidan. Låter kanske knepigare än vad det är. Busenkelt! Tar helt enkelt och gör en inbakad fläta åt pannan till, men den delen av flätan som är in mot huvudet flätar man som vanligt. Sen är det bara att slänga upp allt i en tofs och "puffa" till det lite. Får alltid en massa kommentarer om att "jädrar märta, vad snygg du är i håret". Bad hair day, you know!

#143 - - Freja Olsson:

Liquid light complexMitt bästa tips är att sätta upp håret i en stram hög hästsvans och sedan linda en liten del av håret runt hårsnodden och fästa med hårnål. Snyggt, enkelt och skitbra när man har fett hår men inte tid att duscha för håret ser bara fint och glansigt ut.

#144 - - Sofie:

Liquid Light Complex teknologiJag sätter upp håret i en slarvig knut och sätter på mig ett diadem eller annat hårband :)

#145 - - Patricia♡:

1. Liquid Light Complex heter teknologin

2. Jag vaknar ofta upp med känslan av att ha en "bad hair day" och då brukar jag antingen samla ihop håret i en slarvig knut eller köra på flätor, antingen vanliga, inbakat. Det är aldrig någon som tänker på att håret är dåligt.

#146 - - tildamilda:

1. Liquid Light Complex2. Jag använder mycket torrshampoo istället för att tvätta det så ofta. Skulle håret stå åt alla håll & kanter gör jag en inbakad fläta, så slipper man ruffset :)

#147 - - martina:

1. liquid light complex

2. torrschampo torrschampo torrschampo! och en knut mitt på huvudet, funkar till allt!

#148 - - Jasmin:Hej! Svaret är liquid light complex technology.Jag brukar släppa ut håret i slarviga slingor och låta lockarna falla. Det piggar upp ansiktet o med lite torr schampo samt anti frizz på topparna är dagen räddad. Använd gärna cocos smör (med ägg) inpackning innan du släpper ut håret.Inbakadfläta är en annan räddning och ack så romantiskt vackert med några blommor i håret!

#149 - - Linkan:

Heej!1. Liquid Light Complex teknologi

2. Jag brukar ta allt hår och vira kring pekfingret, dra uppåt och fösta med en hårklämma bak på huvudet. Allt "babyhår" som sticker ut från frisyren och hårfästet lockar jag snabbt och löst med plattången - Klart! ;)

#150 - - kattasfett:

1.Liquid Light Complex2. Dagens tips, för alla blondiner som inte har torrschampo hemma vet vi att mjöl eller bakpulver funkar jättebra att använda istället för. Men för oss mörkhåriga personer som inte

vill se ut som om håret åldrats sådär 76 år efter en "bakpulversbehandling" kan jag glatt rekommendera kakao. Ditt hår kommer inte bara se bra ut utan kommer även lukta gott, du kommer känna dig som en söt bakelse hela dagen.

#151 - - Karin:

Hej! :D1. Det kallas Liquid Light Complex teknologi!2. För att fixa håret snabbt skulle jag blöta det lätt och ha i enbart balsam (inget schampoo). Det går snabbare och så får håret fukt och näring utan att torka ut. Föna håret lätt med en rund borste för volym. Det blir en naturlig och fräsch look för den som har lockar eller inga lockar! Obs. Ta med hårsprayen i väskan för att bättra på volymen under dagen!

#152 - - Kristina:

1. Liquid Light Complex teknologi!

2. Mitt bästa tips är att spraya håret när du håller huvudet upp och ner för att få en massa volym, samla sedan allt hår i en stor knut bak på huvudet.

Dekorera med en fin klämma med en blomma på, då känner man sig genast jättefin

#153 - - Adela:

1:Teknologin heter Liquid Light Complex.

Mitt bästa husmorsknep är att testa att sova med olivolja i håret (dock inte i topparna,då det blir fettigt) över natten,håret blir glänsande,mjukt och livfullt. Om du bara har en morgon på dig,gnugga in lite torrschampo i hårbottnen,fluffa upp håret och sätt upp i en hårdonut. Avsluta med hårsprej,klaart!

Tack för en grymt härlig blogg;)

#154 - - Fanny:

Teknologin heter Liquid light complex!Mitt tips när man har en dålig hårdag som alla brukar ha nån gång är att göra en inbakad fläta eller fiskbens fläta, om man inte kan det är det bara att göra en egen! Det är skönt att ha håret bort från ansiktet så man inte förvärrar sin dåliga hårdag.

Sen sätter man på sig lite smink och voilà så har man problemet löst! :)

#155 - - Kimberly:

Teknologin heter Liquid Light Complex.Man kan sätta upp håret i en hästsvans och sedan vira en hårslinga runt tofsen, dra ner några hårslingor. Ifall man har tid kvällen innan så kan man locka det, så blir hästvansen perfekt! Serena i Gossip Girl är ett bra exempel.

#156 - - Malin:

Jag vill vara med och tävla om detta! :D

Jag har ganska tovigt och slitet hår så skulle behöva detta!

Svar:Liquid Light ComplexMan kan sätta upp håret i en tofs eller så kan man ha en hatt/keps så märks det inte :D

Annars kan man fläta håret så blir det fint :DHåller tummarna!

#157 - - Jennifer:

Teknologin heter Liquid Light Complex.

Jag sätter alltid upp mitt hår i en stram hög hästsvans. Det råder bot på alla problem. :)

#158 - - Johanna:

1.Liquid Light Complex teknologi

2. skita i håret, liksom alla har dålig hårdag och det är ju naturligt! Det känns som att vi inte är människor längre , man har alldrig finnar för dom täcker man med smink, man är aldrig tjock för man ska träna 24/7, vafan va er själva! okej jag sminkar mig och plattar håret och bryr mig men liksom man ska bryr sig så mycket så att man kan gå naturlig på stan utan att få panik! så mitt tips är att ha det som vanligt man är ju en människa!! :D

#159 - - Mizca:

1 - Liquid Light Complex2 - Jag använder vax, gele eller spray i håret och bara gosar runt.. så står det sådär ruffsigt men läcket på skallen ;) Lätt och smidigt.

#160 - - Ingrid - Mamma till Zelda:

Jag är gärna med!svar; Liquid Light Complextips; jag är så morgontrött, så här blir det en slarvig knut. Enkelt och snyggt!krsm ingrid

#161 - - sandra & bebis i magen:

Liquid light complex teknologiVerkar som om allas tips är Knut, vilket jag själv tycker mer har blivit en lathet!

Det är väl inte hela världen att inte vara snygg i håret varje dag?!Mitt tips är att blöta händerna och krama i håret samt ta en mousse och krama i så håret ser fräscht och "stripigt" ut, sen tupera det lite på huvudet och upp i en slarvig hästsvans eller varför inte en snygg fläta?

Bara man tuperar och slänger i lite mousse så kan vilken frisyr som helst vara snygg.

#162 - - sandra:

Heej! Teknologin heter "Liquid light Complex"Innan jag fått chansen att prova det här från KÉRASTASE så är mitt tips Macadamia - Healing Oil Treatment, som ger torrt hår nytt liv. Jag håller på att kamma ut mina naturliga dreads och skulle inte haft det lika lätt utan oljan. Sen är det bara att platta lite med plattång och glöm inte att inte tvätta håret för ofta och alltid med frisörshampo eller naturliga shampoon utan farliga kemikalier.Peace /Sandra

#163 - - Anna:

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.Platta eller locka går väldigt fort. Men glöm inte använda ett bra värmeskydd i såfall.

#164 - - Linn Carlsson:

Svar: Liquid Light ComplexTips: Direkt när du vaknar och märker hur trist håret är sätter du upp håret i en stram tofs. Fläta det tight och knyt en tofs längt ner också. När du kommit fram till skola/jobb några timmar senare drar du ur den nedersta tofsen och löser ut flätan. Kul, lockig, tofs!

#165 - - Julia Svedjekrans:

Svar: Teknologin heter Liquid Light Complex

Tips: Stoppa upp håret i en stram toffs tuppera, spraya sedan snurra runt håret som en ballerinaknut och fäst med ännu en hårsnodd.

#166 - - Amanda:

Liquid Light Complex teknologiSätt upp håret i en stram hästsvans, rufsa till svansen och du är klar!

#167 - - sandra m:

Teknologin: Liquid Light Complex

Dålig hårdag: I med lite torrschampoo, lite tupering, gör en fläta i luggen(önskade jag kunde göra en inbakad) sen resten utsläppt eller i en vanlig knut.

#168 - - ebba:

1. Liquid light complex teknologi

2. På med lite saltvattenspray, rufsa till det rejält och släng på en gigantisk slokhatt, addera ett par höga klackar och du är ready to go!

#169 - - Ebba Lange:

1. Tekonologin heter Licuid Light Complex

2. Mitt bästa tips är att sätta upp en slarvig tofs eller ha en slapp och sen fläta, funkar alltid för mig och är sjukt snyggt!

#170 - - Caroline:

Liquid light complex teknologi heter det!Mitt bästa tips är hårpinnar! Upp med håret i en hårpinneboll. Ser snyggt ut, och man slipper tänka på håret, det är där det är sen liksom.

#171 - - Charlotta - ohlovely.se:

Testar att prova lyckan. Jag kan verkligen behöva något för mitt risiga och tråkiga hår. Just nu har jag inte tid heller att sköt om det som jag borde...känner att jag försummat det. :( Gravid och småbarnsförälder, say no more.1. Liquid Light Complex teknologi

2. En hästsvans. Det är ungefär det jag tycker fungerar... har testat så mycket annat som inte fungerar så jag hoppas på lyckan att vinna så jag kan testa något nytt. :)

#172 - - emmy:

1. Tekonologin heter Liquid Light Complex.

2. borsta och sätt upp i tofs eller fläta med en söt accisoar.Jag har skrivit varför jag vill vinna kitet.

jag vill vinna kitet för att jag och mamma är osamms, jag vill göra henne glad genom att ge henne det. Jag vill att hon ska få det för att hon ska förstå hur mycket hon betyder för mig. jag vill ge henne som ett tack för allt hon har gjort för mig!#173 - - emma:

Liquid Light Complex är svaret.mitt bästa tips: torrshampo!!!!

#174 - - Embla Stenström:

Liquid Light Complex.Mitt bästa husmorstips är att blöta ner håret! Blöt ner håret i handfatet eller i duschen och låt det sedan självtorka eller föna det. Vips, så får håret nytt liv!

#175 - - Michaela:

Svaret på frågan är Liquid Light Complex.Mitt tips är nog att blöta ner händerna och "kamma" igenom håret med händer. Sen antingen göra en fiskbensfläta eller en knut mitt på huvudet, beror på hur långt hår man har, med lösa slingor där fram.

Sen gäller det ju även att du sminkar ögonen lite extra så ser det ut som om du gjorde den "slarviga" looken med mening ;)

#176 - - Nilla:

1: Liquid Light Complex

2: Jag älskar sovmorgon, mitt bästa tips får bli: ponytail med glans i topparna :)Kramis ♥

#177 - - Moa:

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Antingen en stram hästsvans, en lös och snygg knut, eller så tar jag min plattång och gör några lockar som jag borstar ut för att få en naturlig look på det hela!

#178 - - Solan:

Liquid Light Complex teknologi

Borsta igenom gåret snabbt och sätta upp det i en hård knutt.

#179 - - anna:

Liquid Light Complexsätta upp det i en hästsvans eller en vanlig oregelbunden "boll" fungerar alltid :)

#180 - - elin:

1;Light Complex teknologi2;Jag har jätte långt och tjockt hår så det blir lätt flottigt. Förutom torrshampoo som ofta är min räddning så brukar jag göra en inbakad fläta i luggen, sätta upp resterande hår i en slarvig knut på huvudet (högt) sedan at änden av flätan och snurra den runt knuten så att inte snodden syns och fästa med några hårnålar. Blir kanon och det bästa är att man kan sova med frisyren och den ändå håller.elinanttila@hotmail.com

#181 - - Emelie Eriksson:

1. Liquid Light Complex2. Tupera håret lite, sätt sedan upp det i en slarvig knut på huvudet. Och sminka dig lite så kommer ingen att tänka speciellt mycket på ditt hår.

#182 - - Susanna Hellén:

Hej!Svaret på frågan är:

Liquid Light ComplexMitt bästa tips är:Låt håret lufttorka på sommaren för att få ett mjukt och luftigt hår, använder du fön - kallföna håret för mer glans.

Ett annat tips nu när det blir fler soldagar är att skydda håret med en snygg solhatt så håret inte blir torrt och strävt.KRAM Susanna

#183 - - Josefine:

1. Liquid Light Complex

2. Mitt tips är att spraya i lite torrschampoo för att få lite mer volym och fräsch hårbotten och sen länga upp det i en slarvig knut. Snyggt, enkelt och det går på max 2 min. Perfekt en stressig dag!

#184 - - Therese:

1. Liquid Light Complex Teknologi.

2. Mitt bästa hårtips är ett glatt humör sen att bara tvätta luggen det gör man enkelt genom att sätta upp resten av håret i en tofs sen tvätta tar max 5 min och man fönar det sen. Om tiden inte räcker till det är torrschampo tex dusit grejen, hårspray och sätta upp håret i en rufsig knut.

#185 - - Maria:

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.2. Om man är riktigt riktigt stressad är mitt bästa tips att bara sätta upp allting i en slarvig knut på huvudet. Eller rocka en färgglad mössa!Om man har lite mer tid är mitt bästa tips att endast blöta håret om det bara är lite smutsigt. Detta är bättre för håret och efteråt ser det faktiskt renare ut! Detta är bättre för håret än att tvätta med schampoo eftersom talget (alltså hårets fett) då inte försvinner från håret.

#186 - - Frida Andersson:

Tekonologin heter Liquid Light Complex teknologiJag har naturligt lockigt och torrt hår som kan se lite tråkigt ut ibland när jag vaknar. Då är min räddning en riktigt bra hårolja som jag kramar in i lockarna. För mig funkar det toppen och håret ser friskt och fräscht ut igen.

#187 - - Ebba:

1. Liquid Light Complex

2. Brukar ha lite mousse i hårbotten och sen platta längderna en aning, sen lite hårolja och glansspray. Går supersnabbt!

#188 - - Tanya - STOCKHOLM:

1. Tekonologin heter Liquid Light Complex teknologi

2. Tips och tips, men när mitt hår är tråkigt på morronen brukar jag sätta upp håret i en slarvig tofs eller en bulle! :)

#189 - - Lindassphoto - fotoblogg:

Tekonologin heter Liquid Light Complex teknologi :)En stressig morgon brukar jag oftast sätta upp håret i en HÖG svans och platta håret då de är uppsatt, de går super fort. Sen sätter jag lite hårspray på de :D

#190 - - TILDA:

1. Svar: Liquid Light Complex2. Ta i lite torrshampoo och ruffsa till det lite, sätt upp i en toffs/bulle och det blir supersnyggt!

#191 - - Malin:

Vilken toppentävling! :)1. Liquid light complex teknologi.2. Mitt bästa tips för en bad hair day

är att knyta en snygg scarf i håret.

En enkelt,snygg och snabb lösning

på problemet. :)

#192 - - Amanda:

1. Liquid light complex.

2. Sätt upp håret i en tofs! Ta sedan fram några slingor och locka dom. Då får håret genast lite mer elegans. Man kan också köra på den enkla stilen genom att bara sätta upp håret i en bulle.

Kram!^^

#193 - - Denise:

1.Liquid Light Complex

2. Prova något nytt eller ha någon frisyr du inte brukar ha! t.ex. mittbena, har sett jättemånga som aldrig haft det men sen blivit assnygga i det :)

#194 - - Amanda:

Liquid Light Complex!En dålig hårdag löser jag genom att spraya torrschampoo i rötterna och sedan låta en kompis göra en fiskbensfläta som hänger ner över ena axeln. Då får du håret fixat samtidigt som du tillsammans med din kompis kan gå igenom vad som hänt sedan sist ni sågs!

#195 - - matilda:

Liquid Light Complex! Jag har ett knep som jag ofta kör på när mitt hår inte är på min sida. Jag sätter upp det i en slarvig hästsvans eller fläta, ruffsar sedan ut lite slingor kring ansiktet och knyter sedan en fin tunn sidensjal runt huvudet med knuten på framsidan, superfint! :) kram

#196 - - lillavild:

Teknologin är Liquid Light Complex.Mitt bästa tips är att sätta upp håret i en hårtofs, ta fram lite lugg och bulla upp den och forma snyggt med plattång och forma tofsen snyggt med plattången. Hårspray på det.

#197 - - Cecilia:

Svar: Liquid Light ComplexMitt tips är att göra en enkel fläta och ha den på ena axeln sen så har jag luggen åt sidan. :)

#198 - - MMEELI.SE / L.A dreams & hairdressing (student):

Liquid Light Complex

Gör en fiskbensfläta, rufsa till den genom att dra fingrarna längs den i motsatt riktning och tuppera topparna istället för toffs!

#199 - - Andrea:

1. Liquid Light Complex2. Under den kalla vintern är det enklaste att ta på sig en stickad mössa! Supermysigt, fint och varmt! Om man inte vill ha på sig en mössa, eller bara tycker att det skulle vara för varmt, så kan man tupera hela håret med en borste (inte kam), spraya lite hårspray eller lägga i dust-it och sedan sätta upp det i en stor boll eller hästsvans. Det ser både fräscht och fint ut + plus att man får kontrollen tillbaka!

#200 - - Miss C:

Svar: Liquid Light Complex

Mitt bästa tips: sätt upp håret i en hög stram tofs och spraya det hårt (på huvudet alltså)! Ett risigt hår blev precis snabbt som blixten grunden till din look som nya Sporty Spice! Sportigt, sexigt och alltid trendigt! :D

#201 - - Sandra:

Teknologin heter Liquid Light Complex .

Mitt bästa tips för bad hair days är att göra en söt lite slarvig fläta på sidan á la Lauren Conrad. Snyggt och ändå sofistikerat.

#202 - - Raphaelle:

1. liquid light complex

2. På vardagar då jag har bråttom till skolan så brukar jag köra på "slarvlooken". Jag kammar inte ens håret, utan drar ihop allt hår och virar det till en boll mitt på huvudet! Det tar seriöst 5 sekunder och är väldigt snyggt :D. Men det är viktigt att inte kamma håret!!!! Morgonrufset hjälper bollen på huvudet att hålla :D

#203 - - Matilda Turborn:

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. Sätta upp det med en hår-donut! Inte en sån där rund utan en svart avlång sak som finns på www.stylebytyra.se. Går att fixa massor med frisyrer asenkelt med den! Plus att man kan fixa perfekta knutar på max fem min.

#204 - - Ella:

Liquid Light Complex. Det finns så mycket bra tips och snabba hjälpmedel för att trolla fram fint hår en stressig måndag morgon men nu till sommaren brukar jag köpa på accessoarer och blommor, gärna sova med flätor eller ha "slarvig tofs". Spraya längderna i sommarens hetaste färg, rosa eller lila och du är redo att möta världen med ett leende!

#205 - - linn:

svaret är Liquid Light Complex teknologi!

jag kör oftast på en stram hästsvans när jag känner att mitt hår inte vill som jag vill!

#206 - - Amanda:

Teknologin bakom Kérastase Cristalliste heter Liquid Light Complex!Och mitt bästa knep är att sätta upp det i en stram knut/hästsvans eller hårklämma. I annat fall ha utsläppt och bara sätta ett par solbrillor på huvudet så händer det nåt, det hänger inte bara där! :)

#207 - - Wendela Göransson:

1. Teknologin kallas Liquid Light Complex!2. Mitt bästa tips för att snabbt få ordning på ett tråkigt hår är att tupera håret i hårbotten lite och släng sedan upp håret i en tofs högt upp på huvudet.

#208 - - Linda:

Hej!Teknologin heter liquid light complex.När jag har snoozat lite väl länge...så är mitt tips att först snabbt handdukstorka och därefter krama i lite hårskum i håret, för då ser det lite mer strand-vått ut än bara blött... =)

#209 - - Hana:

1.Liquid Light Complexe

2.Rufsa till håret lite och sätta upp det i en tofs/knut, och dra fram två slingor från håret ifram. Om de inte blir snyggt första gången så provar man igen tills det blir det :D

#210 - - Lina:

Svar: Liquid Light Complex teknologi.som nybliven mamma har jag blivit expert på att fixa håret snabbt på morgonen. Jag brukar sätta upp håret i en knut med klämmor där bak och för att piffa till den lite mer sätter jag upp luggen med klämmor för sig. Det blir då lite mer liv i uppsättningen. Snabbt lätt och snyggt

#211 - - Anna:

Hej!1)svaret till frågan är: Liquid Light Complex teknologi.2) Stressig morgon? du hinner inte fixa håret?

lung!! allt fixar sig! ta en snodd och gör en bulle i håret allt funkar med det! lös som hård bulle!

#212 - - Erica Rosander:

Liquid Light Complex teknologi.Jobbiga hårdagen! usch sånna är så himla jobbiga.

mitt bästa tips är att sätta upp håret i en stram knut som sätts högt uppe. och sen för att framhäva dina ansiktsdrag så drar du på lite rouge på kindbenen!

woooila!

#213 - - sara:

1. Liquid Light Complex teknologi är svaret!2. Jag vet det bästa tipset om man vill göra snabba lockar/vågor i håret. Gör en eller flera flätor i håret, stora eller små beroende hur du vill ha dom sedan platta flätorna! Spraya sedan hårspray och dra ut flätorna, det ser ut som du varit hos ett riktigt proffs och det tar kanske en kvart ;)

#214 - - Frida Flodin:

Liquid Light Complex teknologiTorrschampo och en slarvig lös uppsatt knut fungerar när man har en bad hairday :)

#215 - - Linnea:

Liquid Light Complex teknologi. Mitt bästa tips är att använda en hatt! Hatt är superfint och speciellt nu till våren med en fin klänning!