Julinspiration

 
Två inlägg på två dagar. Nu blev ni allt förvånade va? Tänkte fortsätta lite på jultema för nu tycker jag att det är helt i sin rätt att börja rusta för första advent som säkert kommer snabbare än vad vi tror. Min favorit här hemma när det kommer till juldekorationer är de saker jag har från Walther & co. Zinkhus har det blivit några stycken under årens lopp och de har jag faktiskt redan plockat ner från vinden för de tycker jag passar lika bra under höstmörkret som under julmyset.
 
 
I år ser jag att det kommit en nyhet - nämligen hus i koppar eller mässing eller något liknanade gyllene material. Dessa gjorde mina ben lite knäsvaga faktiskt. Åhå, så vackra! En sådan skulle jag vilja ha...
Och så alla dessa granar. Jättefina granar och tillsammans med zinkhus, stjärnor och hyacinter är det de bästa juldekorationer som finns - i kvistform och som dekorationer på det mesta.
 
Hör ni bjällerklanget komma närmre? Vi blir allt mer och mer peppade för jul, eller hur? And I like it!
 
#1 - - Camilla/Rufft och Sött:

Riktigt riktigt snygga julpynt!
Ingen julpepp alls, trots att vi ska äta risgrynsgröt och skinka till middag!
Ha det gott!

#2 - - ISLANDSMAMMA:

Såååå fint fint :-)

TREVLIG KVÄLL söta fina :-)

#3 - - Lina:

Men så fint! Underbart fint. Önskar vårt pynt såg ut så där. När jag bär upp jullådorna från källaren brukar barnen kasta sig över dem och dra fram det guldigaste, rödaste och glittrigaste de kan hitta och tjingar allt. Direkt. Funderar på att sortera bort grejer innan lådorna kommer fram i jul. Och byta ut ett och annat.

#4 - - LyckligaPraliner:

Hej! Jag har haft lite julkänslor idag. Som vanligt, lika varje år, alldeles för tidigt och när väl julen kommer har jag i stort sett julat klart. Jag har lite röda små ljuslyktor/koppar framme nu men det kan man nog ha när som helst hela året egentligen. Och så har jag flyttat runt den prickiga kudden jag fick av din mamma ;)

Kram Ann-Louise