Okej´rå

Ungefär i samma veva som jag skrev det där om: Ikea, julen och är det inte lite tidigt? så tändes jul-lampan hos mig. När jag tänker efter så brukar det nog vara just vid den här tiden varje år faktiskt. Har man väl börjat tänka på jul så är det liksom kört. Och helt ärligt. I detta tråkiga och regniga väder som huserar just nu så måste man väl ha lite roliga förberedelser att se fram emot.
 
Jag har i alla fall gjort mitt första jul-inköp. Sista året har jag haft ett mer eller mindre genomtänkt köp-stopp när det kommer till hemmet. Inte förrän velandet och ett bestämmande kring vårt boende är klart och planerna igångsatta har jag tänkt att det inte är någon ídé att köpa på mig fler prylar - jag får nöja mig med att flytta runt på det jag redan har. Förutom kläder och andra njutbara och ätbara ting då såklart som jag fortfarande shoppar. Men nu tänkte jag; Okej´rå, skit i köpstopp. Här behöver livas upp och förnyas inför julen!
 
Klickade mig in på Ellos för jag hade i bakhuvudet att jag sett en fin ljusslinga i näver därifrån. Och av bara farten blev det lite fler juliga saker. Till exempel en ny ljusstake till ett av fönstren.
 
 
Ha en bra lördag och tack alla ni som fortfarande kikar in här trots glesheten bland inläggen. Jag laddar för fullt bak i kulisserna för ändring på detta ska ni veta!
#1 - - Charlotta - ohlovely.se:

Åh. Tack för inspiration! Ellos brukar ha mycket fint när det är jul. Ska genast kika in. :-)

Kram och ha en fin helg!

#2 - - Karin A:

Ja det är lustigt men på hösten kan verkligen lite shopping liva upp. :) Härliga saker du har hittat. Gillar verkligen näverslingan (klick klick!?). :) Ha en skön lördag! Kram

#3 - - 110 kvadrat:

Jul..... Hmmm jag tänker inte så långt redan men snart är det väl oundvikligt:) älskar att pynta till jul!!!!

#4 - - Weronica - En mammas dag:

Jag beställde näverslingorna i veckan efter att ha fått ytterligare en rabttkod :) Hoppas att de är fina även IRL. Ha en trevlig helg!

#5 - - Ugglan | Klok som en coffeetablebok:

Åh vad fin den var, den där näverslingan!

#6 - - Linda:

Jag satt och sa vid middagsbordet ikväll att julpyntet i affärerna intresserar mig inte ännu. Men efter ditt inlägg har jag nog ändrat mig :) Måste nog klicka in på Ellos. Tack tack.

Kram Linda

#7 - - Elina:

Fina grejer! Gillar ljusslingorna mycket.

#8 - - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan:

Jättefina grejer, måste in där med en gång å kanske beställa något jag med.