Grattis!

 
Oj oj. Som vanligt är det otroligt svårt att välja bara en vinnare... Därför valde jag ut några stycken med motiveringar som jag tyckte var roliga, genomänkta och/eller fyndiga och lät slumpen avgöra i nästa steg. Sambon fick dra lott och den här gången vann:
 
*trumvirvel*
ELIZABETH!
Motivering: "Något av det bästa jag vet är godis. Choklad framförallt. Det kan periodvis bli ganska mycket sånt hemma hos oss. Om lägger upp det fint så känns det på något sätt inte riktigt lika dåligt. Min favorit är således maribowl. Ganska självklart när man tänker efter =) Svaret på fråga två är 'ingen serie'. Skulle det va nåt så sitter jag i soffan och håller tummarna."
 
Stort grattis till dig! Du får snart ett mail av mig med mer info. Och tack alla ni andra för att ni var med och tävlade. Det är verkligen kul att ordna tävling när det är så många som är med!
 
 
Idag hade vi barnens farmor på bsök på eftermiddagen och då dukade vi fram med Sarjaton och mina gamla assietter från Rörstrand. Det är kul att kunna mixa gammalt och nytt. Till fika hade jag och lilleman bakat en kladdkaka och till den testade vi att ha vispad grädde som vi blandade med Kesella vanilj. Något som jag blev tipsad om i somras från Anna på Instagram och som föll oss i smaken. För att det inte skulle bli alldeles för sött så blandade vi i blåbär i grädd-kesellan. Hade jag haft hallon hemma så hade det åkt i också för det hade nog blivit riktigt mums tror jag - syrligt och gott.
 
Igår testade vi grädd-kesella till hallon och smulade Digestivekex som jag varvade i ett glas. En annan dag framöver ska jag testa en efterrätt med Kesella vanilj och creme fraiche och hallon i ugn som Linda tipsat om, via Instagram också.
 
Instagram är världens bästa tips-plats!