Det går framåt...

Det är egentligen inte alls tänkt att detta ska bli någon butiksblogg men just nu är det butiken som upptar mina tankar till nästan 100 % så därför får det bli mycket om det ett litet tag. Precis som förra året i maj när jag gick i väntans tider och bara kunde tänka bebis...
 
"Det hjärtat är fullt av talar munnen"
 
För er som undrar så kan jag meddela att det går framåt. Vissa dagar i stormsteg, andra dagar lite mer stillsamt, nästan lite bakåtgående - när livet kommer omkring med alla andra måsten och trevligheter och när man ibland måste ta ett steg tillbaka och begrunda. Göra om, göra rätt. Det som händer just nu är att e-butiken ska bli klar och jag sitter långt in på småtimmarna med bilder och lägger in nya produkter. Allt annat med sidan får jag riktig hjälp med vilket känns betryggande. Hade jag försökt med webdesign och kodning själv hade inte blivit så som jag tänkt det... På dagarna kommer det leveranser som ska packas upp, räknas, avsynas, struktureras och läggas på lager för att sedan stylas och fotas och redigeras. Vansinnigt roligt - men ganska tidskrävande. Allra roligast är det att få träffa leverantörerna, vilket jag var iväg och gjorde igår bland annat. Är helt uppslukad av allt fint jag fick se igår men det kommer jag berätta mer om en annan dag (alla dessa cliffhangers...)!
 
Så ser det ut just nu.
 
Mitt mål, som jag nämnt tidigare, är att ha ett ganska blandat livsstilssortiment och jag tar bara det som jag själv verkligen faller för och storgillar. Det ska vara kvalitet, fint som snus, hantverk och gärna unikt och ganska mycket blir ekologiskt och fairtrade - blandat med andra finheter från de lite större leverantörerna. Ni ska få se!
 
Idag ska jag presentera en leverantör som tillhör den lite mer unika varianten. Keramikern Emelie Johansson som gör vacker och lite grov keramik i svart och vit stengodslera. Jag storgillar! Bland annat blir det de fina hus-bokstöden, den svarta krukan som jag vet kommer att göra sig helt fantastiskt tillsammans med en grön växt och de små skärbrädorna som jag kommer att servera charkistallriken och morgonmackan på framöver!
 
Hur fint som helst!
 
 
 Och så till nästa avslöjande...
 
Butiksnamnet! För det är klart att jag har ett sådant. Helt ärligt så har jag haft det här namnet klart sedan nästan tre år tillbaka i tiden och redan då reggade jag en domän. Det är ju så länge som den här butiken har funnits i mina tankar. Och namnet...
 
TADAA! 
(Alltså, namnet är inte Tadaa! ni får klicka på länken)
 
I nästa inlägg ska jag förklara namnvalet lite närmare och varför det ligger mig varmt om hjärtat. Vill bara höra era reaktioner först :) 
 
Trevlig Valborg på er - blås inte bort!
Kramar
#1 - - Victoria - Elvira Spekulerar:

Vilket fint namn på din webbutik, jag följer utvecklingen med spänning och kommer att hänga på låset inför öppningen av butiken.

Ha en fin Valborg!

Kram Victoria

#2 - - lilla.u:

så spännande. så spännande. så spännande.

#3 - - Petra/Popetotrora:

Butiken börjar verkligen ta form nu. Kul!!

Ocg trevlig Valborg till dig med! :)

#4 - - Linda:

Det är så spännande att höra om det som är på gång med din butik!

Kram Linda

#5 - - Jessan:

Vad spännande, jag ser fram emot att följa dig och din butik!

#6 - - Camilla :

Ett fint och liksom välkomnande namn, tycker jag! Jag känner mig liksom inbjuden till en personlig butik, bara av namnet att döma. :)