fabriken | APRIL MOODBOARD

 
Var det inte just precis som Fabriken presenterade moodboard för mars? Okej, det börjar bli lite tjatigt nu att tiden bara rusar men den här månaden gick verkligen undan! Vädret har inte varit superskönt men jag har haft en otroligt kul månad. En helg i Stockholm med kompishäng, en tur till Malmö på trevligheter, några turer till Göteborg på diverse roliga upptåg och en herrans massa planerande, fixande, fotande och magpirr.
 
 
Jag har lyckats träffa inte mindre än tre stycken bloggvänner under månaden. Anna var en kär återträff - vi pratade i mun på varann, drack vin, skrattade ena stunden och pratade allvarsamt i nästa och jag önskar att alla de där milen inte var så många och så långa för jag hade velat dricka vin tillsammans oftare. Likaså med Lotta. Senaste träffen var med Karin och vi bor ju faktiskt riktigt nära varann, så vi kommer att träffas titt som tätt nu. Hoppas jag :) Det är så roligt att träffa nya bekantskaper, dessutom med folk som man redan från början vet att man delar drösvis av intressen med - samtalsämnen finns det gott om!
 
Mitt moodboard får illustrera mitt liv just nu; produktfotograferande mestadels, färger och glädje. Sist in genom dörren är te, kaffe och drickchoklad från Clipper och choklad från Go*Do. Jag som själv är svag för mjölkchoklad slog till på flera smaker med just mjölkchoklad i botten och denna med hasselnötter är min absoluta favorit. Dessutom är jag så glad att vår lokala lilla butik har tagit in ekologisk frukt och grönsaker (på prov efter påtryckningar från ett visst håll...) nu ser apelsinerna och citronerna ut som de ska - små med lite skavanker här och där och med ljuvlig smak. Hoppas nu att alla andra också köper så att sortimentet får bestå!
 
 
Den roliga gröna växten (Asparagus tror jag den heter?) fick följa med från "Floramor & krukatös" när jag var i Göteborg nu senast. Likaså de fina tjocka glasen från Lagerhaus som jag velat ha länge nu - i dem ska jag dricka både te, kaffe, smoothie och en och annan drink i sommar!
 
 
Hoppas ni har det bra och att ni är laddade för de sista dagarna av april, valborg och en hejdundrande maj månad!
 
Och förresten, appropå maj; är ni sugen på en fotoutmaning? Favorit i repris från förra året när jag körde en utmaning under hela månaden som uppskattades mycket. Då var jag höggravid med lillebror och i väntans tider i stort sett hela månaden - det känns nästan som väntans tider nu med. Vi kan köra både blogg och Instagram för de som vill det. Jag behöver lite uppslag för bloggandet och orkar inte riktigt tänka själv på vad för blogg-inlägg jag ska göra varje dag samtidigt som jag gärna vill att bloggen ska leverera lite bilder och text till alla er som tittar in här! Om ni ropar Kör! så ska jag plita ner en utmaning. Okej?! (Ni får gärna tipsa om tema om ni vill!)
 
Kramar

 
 
 
#1 - - ida [fotograferat]:

Kör! :D

#2 - - Petra/Popetotrora:

Men du... vilken härlig april du haft! Och den är ju faktiskt inte slut än. En hel härlig helg kvar.

Fotoutmaningen ja... jag var ju med i augusti och jag skulle nog kunna tänka mig att vara med igen. Antingen på blogg eller instagram. Kör. :)

#3 - - Hanna:

Vilka härligt våriga bilder! Låter som en perfekt April! Jag är gärna med på fotoutmaning, på Instagram om inte annat =) /Hanna

#4 - - Anna/Rackarungar:

Med risk för att låta kärlekskrank :) känner jag exakt samma sak. Allvar och skratt, högt och lågt, men bara härligt!! Verkligen.
Du har så mycket spännande på gång, ska bli så kul att följa och jag börjar redan sätta upp grejer på listan över saker jag ska köpa när Kristina öppnar.

Jag har blivit beroende av Clipper vita apelsinte, men nu har jag några fler att addera till listan. Ingen nackdel att de har så snygga förpackningar heller.
Kram och fin helg.

#5 - - Anna - mamma till två prinsessor och en prins:

Ja, en ny fotoutmaning! Det tycker jag var en bra idé!
Ser fram emot din butik... det kan ju inte bli annat än bra när det är du som ligger bakom.
Kram

#6 - - tinajo:

Vackert fotograferat - och kul att hitta dig! Första gången jag kikar in, men återkommer! :-)

#7 - - HojnaSandra:

Jag röstar också för en fotoutmaning. Tycker att det är en riktigt bra kick när man fått inspirationsbrist i fotograferingen.
Tips på "tema":
* Nära hjärtat
* Under mina fotsulor
* På min tallrik
* När ingen ser

#8 - - Lina:

Sååå fint! Älskar dina bilder!

#9 - - Sara:

Jag har i stort sett inte bloggat sedan förra fotoutmaningen, så det kanske kan ge lite inspiration att vara med igen. Den här gången har jag ju Instagram också. (@lillalala) Kör! =)

#10 - - Sandra:

JA! Åh, det hade varit underbart om du ville starta en fotoutmaning igen - jag behöver komma igång med fotandet! Denna gången har även jag instagram så det kanske får bli två om dagen. KRAM!

#11 - - Emelie arin :

Clipper kan du köpa hos mig :)