Mellandagar

Vilken skön jul det har varit i år! Vi har lyckats ta det riktigt lugnt och trots att vi fortfarande lever i renoveringskaos så har det inte gjort så mycket att allt inte varit så väl förberett som det brukar. Man var ju inte inställd på något annat ändå och jag drog ner på många "jul-måsten" i år och har mer tagit det som det kommer.
 
 
 
Igår spelade vi spel hela dagen, träffade farmor och kusinerna på kvällen och idag blir det museum och annat kul i Göteborg. Uppe på vinden målas just nu golven - det är långa torktider med linoljefärg men nu börjar vi ana ljuset i tunneln. Förutom sådant som vi inte riktigt kan påverka - ett specialbeställt element som drar ut på tiden och en tapet som tillfälligt var slut - så är det inte alls långt kvar innan vi flyttar upp. Riktigt, riktigt roligt!
 
 
 
REA pågår i butiken. Klicka er in hos CasaMina Living och se om det är något som ni är sugna till fyndpris. Snart börjar även lite nyhter att droppa in så även om jag inte kommer att hinna med några större förändringar inom det närmsta så händer det i alla fall lite nytt hela tiden. 
 
God fortsättning!
 
 
Bilderna är från butiken och på några av de saker som just nu är med på rean!

Andra advent

 
 
Jag har bloggtorka som heter duga just nu. Kommer varken på något kul att skriva om eller hittar någon tid att försöka heller. Så imorse tänkte jag att jag får väl försöka göra som jag alltid gjorde innan; bara plocka fram kameran och fota det jag känner för - just för att det är så vansinnigt kul att bara fota. 
 
 
 
Det här var vår morgon och andra ljuset brann. Julkalender, nybryggt kaffe, eld i kakelugnen och sådär lagom gosigt småslöa barn i pyjamas. 
 
 
 
Hoppas ni har det bra! 
 
Vi lever fortfarande i renoveringskaos men det tar sig och målaren håller för fullt på att måla och fixa. Men att det ska bli klart till jul, det tror jag inte att det är. Känns helt okej ändå faktiskt. Vi har ju väntat så länge på det här, närmare bestämt fyra och ett halvt år, så det gör liksom inget vilken vecka det är klart. Det ska bara bli så kul och just därför längtar jag mig lite tokig ibland.
 
 
 
Nu väntar första avsnittet av Ernst jul för mig som jag missade häromdagen när det var strömavbrott hos oss. Utanför har snön som föll i morse omvandlats till regn och vi ska göra vårt bästa att försöka låtsas som ingenting utan istället fortsätta insupa lite julkänslor. 
 
Kram.