Andra advent

 
 
Jag har bloggtorka som heter duga just nu. Kommer varken på något kul att skriva om eller hittar någon tid att försöka heller. Så imorse tänkte jag att jag får väl försöka göra som jag alltid gjorde innan; bara plocka fram kameran och fota det jag känner för - just för att det är så vansinnigt kul att bara fota. 
 
 
 
Det här var vår morgon och andra ljuset brann. Julkalender, nybryggt kaffe, eld i kakelugnen och sådär lagom gosigt småslöa barn i pyjamas. 
 
 
 
Hoppas ni har det bra! 
 
Vi lever fortfarande i renoveringskaos men det tar sig och målaren håller för fullt på att måla och fixa. Men att det ska bli klart till jul, det tror jag inte att det är. Känns helt okej ändå faktiskt. Vi har ju väntat så länge på det här, närmare bestämt fyra och ett halvt år, så det gör liksom inget vilken vecka det är klart. Det ska bara bli så kul och just därför längtar jag mig lite tokig ibland.
 
 
 
Nu väntar första avsnittet av Ernst jul för mig som jag missade häromdagen när det var strömavbrott hos oss. Utanför har snön som föll i morse omvandlats till regn och vi ska göra vårt bästa att försöka låtsas som ingenting utan istället fortsätta insupa lite julkänslor. 
 
Kram.
 
 
 
#1 - - Petra / Popetotrora:

Jag missade också ernst. Kanske borde se det nu. Och julkalendern... visst är den bra i år?! Jag känner att jag absolut inte vill missa något avsnitt av den. Var många år sen jag kände så sist. :)

Kram och ha en fin andra advent!

#2 - - Lina:

Så vackert ni har det. O så roligt med renovering! Det väntar oss också. O den där pirrande längtan efter att få göra fint är oslagbar. Ernst jul, jag är fortfarande varm i själen efter torsdagens avsnitt under en filt med het glögg i en mugg. Det var nog min veckas mysigaste. Hoppas det blev så för dig med. Kram!

#3 - - angeliqe.blogg.se:

Så vackra bilder. Jag har heller ingen blogglust, men jag ja. Jag gjorde ungefär så jag med. Fram med kameran och fota lite :) Kram fina du!

#4 - - Alexandra:

Så himla fina bilder!

Varifrån kommer lillemans fina pyjamas? Den grå med vita moln.

Svar: Ledsen att jag svarar så sent. Pyjamasen kommer från Kappahl!
Kristina

#5 - - Anne:

Förstår det där med bloggtorka.
Fint att se lite vardagsbilder från er ändå :)
Men du, du måste berätta vart du köpt den fina pyjamasen med moln och stjärnor på. Så fin!
/Anne

Svar: Sorry för så sent svar. Pyjamas kommer från Kappahl. Superfin!
Kristina

#6 - - Sofia:

Förstår och känner igen det där med bloggtorka..tror det är något med vintermörkret... :/
Följer er renovering på instagram, ska bli kul att se resultatet sen - det ser fint ut redan nu!

Ha en fin kväll!

#7 - - Karin - karikulla:

Fina bilder och trevlig text, trots torka. Tror det är ljusbristen i kombination med livets rusande fart som gör det. Det vänder ska du se, snart har du en massa nytt fint att visa upp!

Förresten, jag tycker det är liiiiite ljusare nu, efter vintersolståndet. Tycker inte du?

Kram, och god fortsättning till er!

Karin

#8 - - Linda:

Vilken fin spegel du har på skänken! Sista bilden. Jättefin!

Kram