Mellandagar

Vilken skön jul det har varit i år! Vi har lyckats ta det riktigt lugnt och trots att vi fortfarande lever i renoveringskaos så har det inte gjort så mycket att allt inte varit så väl förberett som det brukar. Man var ju inte inställd på något annat ändå och jag drog ner på många "jul-måsten" i år och har mer tagit det som det kommer.
 
 
 
Igår spelade vi spel hela dagen, träffade farmor och kusinerna på kvällen och idag blir det museum och annat kul i Göteborg. Uppe på vinden målas just nu golven - det är långa torktider med linoljefärg men nu börjar vi ana ljuset i tunneln. Förutom sådant som vi inte riktigt kan påverka - ett specialbeställt element som drar ut på tiden och en tapet som tillfälligt var slut - så är det inte alls långt kvar innan vi flyttar upp. Riktigt, riktigt roligt!
 
 
 
REA pågår i butiken. Klicka er in hos CasaMina Living och se om det är något som ni är sugna till fyndpris. Snart börjar även lite nyhter att droppa in så även om jag inte kommer att hinna med några större förändringar inom det närmsta så händer det i alla fall lite nytt hela tiden. 
 
God fortsättning!
 
 
Bilderna är från butiken och på några av de saker som just nu är med på rean!
#1 - - malincatrin:

Jag tokgillar dessa boxar, skulle vara superfina på en öppenhylla i mitt blivande kontor. Måste dock rådgöra med sambon - alla inköp skall det förhandlas om.. Men så snygga och nu till riktigt bra pris!!

#2 - - tinajo:

Läckert halsband! Vi har en hel del fix att göra här hemma under nästa år som jag ser fram emot, det ska bli skoj. :-)

#3 - - Den där Victoria :

Vad härligt att det går framåt med renoveringen och att ni har haft en fin jul trots kaoset en renovering för med sig.

La en beställning på den härliga rosa kattsjalen nu, tänkte att den skulle gå ihop med min nya korta frisyr alldeles utmärkt.

Kram Victoria

#4 - - Petra / Popetotrora:

Ja, jag klickade minsann in mig i butiken i förrgår och beställde ett sånt där härligt bubblig halsband. Ser fram emot att få hem det! :)

God fortsättning till dig och Gott Nytt, så småning om. Kram //Petra