Dags för ombyte

 
Igår kände jag våren i luften på riktigt. Ljuset, solen och den där friska luften som samtidigt värmer lite är tecken på att nu är det nära. Vi var ute en lång stund på eftermiddagen igår och när jag kom in igen så rensade jag bort alla kuddar och fårskinn i sofforna. Idag ska sofforna dammsugas och tvättas. Vi får se om det blir något mer fårskinn och kanske blir det dessutom några färgglada kuddar där framöver! Jag är sugen på mer färg nu igen efter en ganska svartvit historia i sofforna den sista tiden. Eller så gör jag som vanligt och byter fram och tillbaka lite efter som jag känner för det.
 
 
Idag lyser solen igen och vi skyndar på med alla måste-sysslor inne för att kunna sticka ut nosen i solen idag igen. Kanske, kanske blir det att vi eldar ris också om jag får småkillarna med mig på det - vi har en hel del högar att elda upp nu eftersom vi håller på att rensa upp kullen där vi tänker oss det nya huset. 
 
Trevlig tisdag!
  
#1 - - LyckligaPraliner:

Hejsan hoppsan kusin!

Men en väldigt snygg hög av kuddar är det. Hos oss går det inte ha vare sig fårskinn (vilket jag önskar) eller några kuddar i soffan. Hundarna älskar att gräva, krafsa och bädda i allt. Vi har kikat på en ny soffa men då vardagsrummet är väldigt svårmöblerat är det inte lätt. Vi får fortsätta med den gamla och det går lätt att dammsuga bort hundhår från den. Men annars finns det just inga fördelar med den. Knappt.

Åhh ett nytt hus på kullen. Det lät ju fantastiskt fint! :)

Kram, ha en bra dag!

#2 - - Marie:

Ohh så snyggt med att ha kuddarna sådär =D

#3 - - Emelie Petersson:

Du tar alltid så underbart fina foton :-)

#4 - - Inramad inredning ~ Kreativ egenföretagare & mamma, med kärlek till lantlig inredning.:

Härligt med lite vårnyheter! :)

#5 - - lilla.u:

så väldigt väldigt härliga bilder! och kuddarna och fårskinnen, love it!

och ni kommer få det så kul i fjällen. vi har det så galet najst här i italien att vi allvarligt funderade på att boka en vecka till (men så kom maken på att HAN kan ju inte, för han ska ju bara hem och vända och åka till HK i en vecka;)

ha en fin och solig dag,
ulrika