fabriken | FEBRUARI MOODBOARD

 
Årets nystart gav mig så oerhört mycket energi men det blev lite paus i allt det där på grund av förkylningar och elaka virus som härjade hejvilt under slutet av januari och början av februari. Nu är jag tillbaks igen känner jag. Kanske till och med upphöjt till två. Det är nästan lite svårt att strukturera och proiritera bland alla tankar och idéer jag har i mitt huvud just nu. Listor, listor och åter listor är och förblir min räddning. Och en stor anslagstavla att kunna fästa upp allt på och se det i helhetsperspektiv. 
 
 
Jag kanske är lite före min tid just nu och andas vår men slutet av februari har erbjudit vårkänslor för min del. Utomhusvistelserna har både blivit fler och längre och vi med våra torra ansikten har fått smörja oss flera gånger per dag (Weledas baby face cream är fantastisk!). Och jag som trodde att tulpanernas tid var förbi efter januari hade helt fel. Frosseriet bara fortsatte! Nu är de dock vissna i min vas och vi får väl se vad vaserna erbjuds inför nästa månad i blomväg. Kiwi fick också vara med på ett hörn för det har vi ätit i mängder. Apelsiner, blodapelsin och andra exotiska och samtidigt ekologiska frukter kan man faktiskt få tag på till hyggliga priser och fantastiska smaker. Passa på! Dessutom går jag med ständig radar på gällande inspiration till nya huset - kommer närmare och närmare i tankar och inspirationsbilder på hur det är vi tänker oss.
 
Med stor längtan i blicken gluttar jag dessutom på vårmodet. Vill. Inte. Ha. Mössa. Och. Vinterskor. Mer. Jag har redan börjat med mina rosa converse när mina utebesök inte innebär alltför långa promenader, det är härligt. Och precis som bilden från H&M visar så är det så här jag vill se ut i vår: snygga jeans, stickade tröjor, knalliga skor, vackra smycken och färg på naglarna. Jag vill det nu! 
 
 
Baka hör våren till tycker jag. De tidigare åren har jag bakat som en toka inför vårsäsongen för att fylla frysen till maxgräns så att man aldrig, aldrig ska stå utan fika när vårsolen gassar och utomhusfikorna exploderar. Jag har börjat med att baka bullar men de har vi i princip redan ätit upp. Med fler och fler glupska familjemedlemmar och vänner märker jag att det inte räcker på lång väg med att göra enkel sats... 
 
 
Häromdagen rensade jag bort alla kuddar i soffan. Jag har fortfarande inte bestämt vilka som ska få komma tillbaks men jag är sugen på lite färg och de två godingarna på bilden ligger där och känns på lite. Kanske fortätter jag med grafiskt i sofforna men i ljusare färgskalor och satsar på de färgglada och blommiga kuddarna i kökssoffan istället. Vi får se, vi får se. Till fönstren ska det i alla fall shoppas knallrosa orkidéer - det är jag toksugen på!
 
Vår, sol, färg och nya kläder. Det är vad jag är sugen på. Herregud så rolig vår det kommer att bli. Ni anar inte?!
 
Inspirerad av Hannahs och Amands podcast tänker jag att det ska bli "The golden year". Är ni med på det? Låt oss peppa varandra, sprida kärlek över nätverken och heja på varandra ända in i kaklet!
 
- sometimes I surprise myself by being pretty damn FANTASTIC -
 
 
Fler februari moodbord kan ni se om ni klickar er vidare till Fabriken. Det är nog många som har vårkänslor där anar jag.
 
Stora kramar från mig!
 
/Kristina
 
 
#1 - - Isabelle:

Åh, vilka fantastiska bilder!! :-)

#2 - - Nilla Tankebubblor:

Jättefina bilder! Vårkänslor i februari verkar vara vanligt förekommande :-)

#3 - - Inramad inredning ~ Kreativ egenföretagare & mamma, med kärlek till lantlig inredning.:

Vilka otroligt härliga bilder du bjuder på!
Jag har fått tidiga vårkänslor jag också, de brukar inte krypa sig på förns mitten av mars för min del men iår är de tidiga :)

#4 - - R E B E C C A J O H N N Y S D O T T E R:

vilka fina bilder och kiwi är den absolut bästa frukten, åh!

#5 - - Petra/Popetotrora:

Kristina, Kristina... ännu en gång lägger jag mig platt på golvet och bara gapar av beundran för dina fina bilder!!
Älskar känslan i din moodboard! Kram på dig!

Svar: Men tack hörredu! Så roligt att få höra det! Kram tillbaka.
Kristina

#6 - - Anonym:

Åh, är det du som fotat bilderna?

Svar: Ja, det är jag som fotat. Alla bilder här inne är mina om inget annat anges.
Kristina

#7 - - Victoria - Elvira Spekulerar:

Heeeeelt underbara bilder!!!

#8 - - JUNITJEJ:

Vilka härliga inspirationsbilder!

#9 - - Malin:

Alltså The golden year, jag är med på get, pepp peep ;)

Och riktigt härliga bilder!!

Kram

Svar: Härligt - då är vi två! Känner starkt att detta år kommer att leverera!! :)
Kristina

#10 - - Linda:

Heeelt underbara bilder!! :)

#11 - - Victoria - Limestone by the Sea:

Lovely! Underbara färger och fin inspiration. kram från Victoria

#12 - - M:

Är det en bricka med text i rutorna? Så snygg. Eller en tavla?

Svar: Det är en tavla eller en inramad affisch från Therese Sennerholt.
Kristina

#13 - - Jennifer:

Åh det här var jättevackert och inspirerande, som vanligt =)
Ha en fin kväll
/Jennifer

#14 - - Emma Johansson:

Var kommer den blå skålen ifrån? Vilken otrolig färg!

Svar: Den är jättegammal. Har för mig att jag köpte den på Cervera men tror inte att den finns kvar i deras sortiment och det finns ingen märkning på skålemn heller så att det går att se vem som tillverkade den. Håller med om att det är en härlig färg!
Kristina