fabriken | JANUARI MOODBOARD

 
Ja, så var vi redan på sista dagen av januari månad. Det gick fort! Månaden har erbjudit snö, minusgrader, regn och lite sol. Nystart för mig och för många. Jag har skrivit långa listor i min lilla bok och planerat stordåd både inom det ena och det andra området för 2013. Och den här texten som jag läste någonstans på någons blogg eller pinterest vid årsskiftet har jag tagit till mig och tänkt ska få prägla året. Inget häpnadsväckande men vi behöver alla påminnas om det enkla i livet och att tro på sig själv!
 
 
Jag påbörjade utrensing och struktering av hemmet - mycket är kvar att ta tag i. Resor har planerats, både korta dagsturer och lite längre med familj och med vänner. De första tulpanerna införskaffades och tulpanfrosseriet nådde nog sina höjder här på slutet (februari månad kommer det nog att bli lite annat i mina vaser). Jag hade en fantastiskt rolig kväll med tjejgänget och det får på något vis lysa som den starkaste stjärnan på januarihimlen det här året.
 
 
Vi har dessutom pushat på planerna för vårt nya boende och börjar sakta men säkert komma någonstans i tankarna - som vi nu behöver göra verklighet av. Den tråkigare delen av myntet januaris baksida är förkylningar. Attjo, prosit! Men vi är positiva och tänker att nu har vi klarat av årsdosen och blickar framåt mot sol och friska dagar. Eller hur? Jag hade hoppats på att kunna ta min första löparrunda men antingen har snö och is satt stopp för det eller attjo och prosit. Men i februari - då smäller det! Hälsa, mat, skratt och vänner står högt på min agenda för detta året.
 
 
Jag hade hoppats på att kunna fota ett vackert kollage ute idag med lite mer inslag av naturen. Men det blåser så förfärligt och jag har två småkottar som är förkylda att vi fick bli inomhus istället och plockade ihop lite smått och gott av det som påminner oss om månaden. Te-drickningen får jag inte glömma att nämna. Den här årstiden är te-drickandets tid för mig. Varje kväll framför dator med en rykande varm mugg och en för dagen nyvald favoritkopp medan småttingar nanar i sina sängar efter en lyckad och härlig dag tillsammans - det är ro i själen. För mig. 
 
 
 
För att få se fler tolkningar av januari-moodboard tycker jag att ni ska besöka Fabriken och klicka er vidare därifrån och låta er inspireras.
 
Jag önskar en fin sista januaridag och för vår del blir det som det alltid blir den 31:e januari - kalas. Min mamma fyller år och vi har redan varit där på morgonen med paket, blommor och skönsång men i eftermiddag blir det dessutom lite fika. Det ser vi fram emot!
 
 
 
 
 
 
#1 - - Linda:

Så fantastiskt fint! T.o.m. alvedonförpackningen blev snygg på något konstigt sätt...

Hoppas att förkylningarna snart är överstökade och att du kommer dig ut på den där löpturen! :)

Kram

Svar: Ja, snyggt rosa var den ju i alla fall! Alvedon och mollipect har gått åt här det senaste... Jag hoppas också att det är över nu. Vi ska rida ut den sista stormen sen ska vi vara friska i minst ett år!! Är så sugen på att börja springa nu. Hur går det för dig?
Kristina

#2 - - Nilla:

Så fint! Tulpaner är verkligen januaris blomma!

Svar: Ja, det är det verkligen för mig. Jag har frossat men nu är det dags för andra blommor. Lökväxter är jag sugen på.
Kristina

#3 - - Emmaskakel:

Vilka härligt våriga bilder.
Den texten ska jag också lägga på minnet, så sant så sant!!!

Svar: Sant ja. Och ganska enkelt att förhålla sig till ändå.
Kristina

#4 - - Petra/Popetotrora:

Som alltid så älskar jag dina bilder, Kristina! Hur fint som helst med tulpanerna i pappret. Smörpapper? Och du får t.o.m alvedonen att se lite glamourös och fin ut. Men bara lite... stackare som fastnat i förkylningens järgrepp. Hoppas ni lyckas slita er loss snart! Kram

Svar: Ja, alvedonen var ju lite snyggt rosa. Snyggaste medicinförpackningen jag hittade - annars hade Mollipect kunnat kvala in. Och ja, det är smörpapper som jag knövlat till - bra till mycket! :)
Kristina

#5 - - krickelin:

Vad fint du har här! Jättehärligt :)

Svar: Tack snälla Kristin! Jag är ofta inne på din blogg och beundrar men är dålig på att kommentera. Kul att du hittat hit! :)
Kristina

#6 - - Emma Johansson:

Fantastiskt! SÅ underbara bilder att jag tror att jag dör lite ;)!

Svar: Haha, nej gör inte det är du snäll! Men tack ändå :)
Kristina

#7 - - michaela- med syskon i magen ♥:

verkligen sanna och viktiga ord som man kan behöva påminnas om då och då. så lätt att glömma när livet är i rullning..

Svar: Ja, enkelt men sant!
Kristina

#8 - - julia:

Underbara bilder och underbart fin blogg!

Svar: Tack! Nu blev jag glad! :)
Kristina

#9 - - felicia.:

fint!

#10 - - inredare karin cejie:

Vilka jättefina bilder! Härliga vårfärger!

Svar: Tack så mycket!
Kristina

#11 - - Hem ljuva hem:

Åhhh vad fint! Härliga mjuka färger och skönt ljus. Kraaam Pia

#12 - - Emma Johansson:

Men de är ju så utsökta ;)!

#13 - - Anna/Rackarungar:

Nu leker vi en sak ska bort! ALVEDON.
NU RÄCKER DET. Ni kan dra åt skogen, bacill-dumstrutar!

Så. Nu har jag sagt det.

Hoppas din duktiga mamma fick en härlig dag, men det är jag helt säker på. Kram!

#14 - - Annixen.:

Vilka fantastiska bilder! inser nu, ju fler mood-inlägg jag ser att jag är i behov av rosa och pastell!

Kanske t.om kan tänka mig att köpa lite rosa alvedon bara för färgen! :)

#15 - - Malin:

Lovely!!

#16 - - llilla.u:

ditt moodboard är grymt. och väldigt mycket januari.
alvedonet, jaaa, herre gud!

re:
Tack ... rosa does magic ;)
Jag gör ju moodboards ofta, hela tiden. Men här 'inne' (huvvet). Hahaa ...

Kameran ja. Alltså, den är GRYM. Älskar den. Och då fotar jag bara automatiskt än så länge ... ska lära mig allt jag kan ... :)

KRAM
u.

#17 - - Johanna / Fru form o fix:

Å, så snyggt! Fint ljus och behagliga färger. Inspirerande! En kopp te på kvällskvisten ska verkligen inte underskattas.

#18 - - Johanna / Fru form o fix:

Å, så snyggt! Fint ljus och behagliga färger. Inspirerande! En kopp te på kvällskvisten ska verkligen inte underskattas.

#19 - - frksotsur:

Oj, vilka underbara bilder! De där tulpanerna är som små karameller. Hoppas ni slipper använda den där alvedonen! :)

#20 - - Lina:

Oj så fina bilder! Tulpaner och Alvedon, det blir inte mer januari än så. Tjusiga färger du valt också.
Vabruari, NEJ! Låt oss hoppas not. Kram!

#21 - - Anna:

Vilken fin moodboard du gjort! Tycker verkligen du lyckats fånga härliga januari på ett kreativt sätt!

Ha en skön avlsutning på veckan!

#22 - - Karin A:

Vilka underbara bilder - helt ljuvligt med pasteller och fina tulpaner. Fin summering av månaden som gått. Låter som ni har mycket på gång framöver. :)

Trist med förkylningar. Hoppas verkligen att februari blir en friskare månad. Jag har ju tänkt maila dig också - så tänk inte på det - tiden går så fort. Vi får se vem som hinner först... ;-)

Grattis till din mamma. Låter som hon fick en riktigt bra dag! Kram och trevlig fredag!

#23 - - Lissen:

Inspirerande superfina bilder och trevlig läsning

Kram Lissen