Söndagsbilden

 
Härliga söndag. Huset är nystädat och jag har stått och fixat här på förmiddagen i köket. Till lunch väntas våra vänner och jag ska testa en ny rätt, som jag hoppas ska bli smarrig. En rejäl sallad och en paj blir det vilket är lätt att förbereda och sköter sig själv i ugnen medan man kan ta hand om gäster och leka med barnen - gärna min melodi. 
 
Och så passar jag på att slå ett slag för att ses på just söndagar. Och lunchtid. Mycket trevligt och på något vis enklare och mindre kravfullt. Dessutom är barnen (förhoppningsvis) glada och pigga och inga omständiga nattningar eller bilturer i smällkalla vintern med sovande barn behövs. Å andra sidan behöver ju inte det ena utesluta det andra.
 
Min söndagsbild idag föreställer julens Honey combs som fått hänga kvar - fast på ett nytt ställe - jag ska visa er mer. Vill ni se fler söndagsbilder tycker jag att ni klickar er vidare till Fabriken.
 
Fin söndag! 
 
#1 - - lilla.u:

härlig söndag!

och jag håller med; söndagar med vänner är supernajst!

#2 - - LyckligaPraliner:

Jag håller med om lunchträffar! Jag skrev ett inlägg om det tidigare. Att luncha är bland det bästa jag vet och jag ska göra det hela vintern ut. Och våren..sommaren..och hösten..och vintern igen wiiihooo

Kram Ann-Louise

Svar: Ja, lunch är gott och härligt. Särskilt när man lunchar så där länge och väl så att det nästan går över i middagstid :)
Kram.
Kristina

#3 - - Paulina:

Vilken otroligt vacker blogg du har. Önskar jag kunde ta sådana bilder!

Svar: Tack Paulina! Jag önskar att jag kunde ha sådan ordning som du har - försöker och inspireras av dig! :)
Kristina

#4 - - Karin A:

Så fina! :) Den där briepajen har jag också tänkt testa. Hoppas dagen varit trevlig. Själv blev jag bjuden på brunch. Kram!

Svar: Testa! Supergod. Jag gjorde en ganska "fruktig" sallad till som innehöll både melon och granatäpple och det behövdes. Plus lite serrano-skinka vilket gjorde susen! Trevligt med brunch - också ett toppenbra sätt att träffas på. Kram.
Kristina

#5 - - Johanna / Fru form o fix:

Precis en sån söndag hade vi också, lunch och lek, och som avslutning blev det ett hårt träningspass för mammorna. Perfekt avslutning på helgen!