I potatislandet

 
 I år har inte vi hunnit med att sätta någon potatis. Knappt hunnit något som har med trädgård över huvudtaget. Men mormor, och tillika våra grannar, har så klart i sitt land och igår kväll var vi med och tog upp potatis. Lilleman tycker att det är så oerhört spännande att dra upp potatisplantan och plocka av alla knölarna. Som trolleri. Lillebror verkar tycka at tdet är minst lika spännande men vill mest äta de jordiga potatisarna. Blä!
 
 
 
Appropå trädgård. Igår var det verkligen dags att göra något åt vår fina, fina men ack så oprioriterade innergård. Så mamma och jag åkte och köpte massvis av blommor och sen höll vi på med att plantera hela eftermiddagen. Mamma planterade mest och jag rensade i rabatterna. En liten vit ny ros fick också följa med hem. Vilken lycka det är med alla blommor! Ska försöka fota hela härligheten någon dag.
 
Imorgon är det dags att ta tag i uterummet. Hela trädäcket och uterummet ska skuras med såpa, möblerna ska tvättas och uteköket skrubbas rent. På söndag ska vi ha lite "öppet hus" här hemma. Det är många som har velat komma hit för att klämma och känna på sakerna vi säljer på CasaMina Living och då drar vi ihop det till en dag tänkte vi! Det blir mysigt tror jag. Är någon intresserad så finns det info om det på Facebook-sidan  där ni kan läsa mer om det!
 
Tänk att det är juli nu hörr´ni! Sommarmånaden nummer ett. Det ska bli sol och varmt i helgen. Jippy!
 
Kram på er.
 
 
 
#1 - - Bara Sara:

Gosiga barn du har - gillar alla fina färger på deras kläder!!

#2 - - Karin - karikulla:

Åh, härliga ni! Vilka färger dessutom! Känner så väl igen mig i det du skriver om en lillebror som ska vara med på ett hörn och mest äta av allt :). Vet inte hur du var med V, men jag känner mig bra mycket mer avslappnad med lillebror än storasyster som knappt fick prova sig fram... Vår lilleman går omkring med en konstant sandmustasch! :)

Jag tycker mig ana att det dämpat sig något i stressen kring dig och det gör mig glad. Jag hoppas du "kommit i fas" och kan kombinera allt det nya roliga med butiken och allt du vill göra med familj och hem. Och så önskar jag i massor att vi bodde närmare varann... Men nästa sommar hoppas jag verkligen på att vi kan komma ner!

Många kramar till dig och de dina!

#3 - - Petra/Popetotrora:

Så fina och mysiga bilder!

Och jag läste om att du ska ha öppet hus på Casa Mina. Attans, attans att jag bor så långt bort! Tänk om jag hade bott närmre och hade kunnat pipa föbi. Kan du inte öppna en filial i Stockholm och ha lite öppet hus i? ;)