fabriken | MARS MOODBOARD

 
Hjälp! Vart tog mars vägen?
 
Ja, inte var det i värme och vårväder vi avnjöt den här månaden i alla fall även om det gått i ett rasande tempo. Vi avslutade med att ta en veckas fjällsemester vilket nog var tur, i fjällen vill man ju ha kallt och snö så där försvann liksom en vecka för min del över att grymta om kallt väder och obefintliga vårtecken. Men nu är jag redo om något!
 
Okej, vi överlåter det hela till april och väntar med spänning på hur det ska slå om och bli vår-härligt. Komsi, komsi våren.
 
 
Till dagens moodboard tog jag som vanligt lite av varje. Först tänkte jag att jag för en gångs skull vara enhetlig och bara köra på grönt. Grönt lika med vår och nytt hopp liksom. Men det där med att vara enhetlig och inte använda färg brukar inte vara min grej och så ville jag ha med mitt nya fina påskägg på ett hörn, som min mamma kom med i present igår, och då adderades det en hel del färg. Så då fortsatte jag och plockade dessutom fram den lilla klädeshögen som jag köpt på mig i vårfärger (plus ett par vita jeans vilket inte var igår...) och som jag snart (förhoppningsvis!) ska inviga.
 
 
Jag vet att det tipsats hett om Coops medlemstidning "Mer smak" men jag kan ändå inte låta bli att göra detsamma. Otroligt inspirerande och jag blir alltid lika glad när den ligger i min brevlåda. Jag som går igång starkt på matstyling och vackra foton lusläser tidningen en och flera gånger och förhoppningsvis hinner vi testa någon av alla godsakerna under långhelgen som kommer.
 
 
Om man ska säga några ord om april som kommer så skiner jag upp som en sol bara av tanken. Jag har ju flera gånger nämnt att det är så mycket roligt som händer i vår. Skidresan var givetvis en av trevligheterna. Nästa heg ska jag och min kompis till Stockholm för att träffa massvis av vänner, mest av allt ha det vansinnigt trevligt och bo på hotell. Sen kommer det fler saker och jag tjatar ju hela tiden om den där andra grejen som jag har på gång. Det kommer, det kommer. Nästa gång jag skriver här så tror jag banne mig att jag ska ta och berätta! 
 
Trevlig start på påskveckan och glöm inte att ta en titt hos Fabriken för att se vad de andra Fabriks-medlemmarna har hittat på idag!
 
Kram.
#1 - - Malin - Stjärnflocka:

Vilken härligt vårig moodboard!!! :)
Älskar dina färgglada inlägg!
Kram Malin

#2 - - Thea:

Åh vilka fina bilder! Hur och var redigerar du dem? :)

#3 - - Petra/Popetotrora:

Jag är glad att du inte höll dig enhetligt till en färg. Den här blandande färgsprakande moodboarden blir man så glad av! :)

#4 - - Karin A:

Åh så himla underbart - älskar att du gick all in på färg. Man blir glad av dina bilder! :) Ser mycket fram emot våren och april. Komsi, komsi...

Kram och glad påsk!

#5 - - Elina:

Vilka härliga vårbilder, och ägget är så fint!!! Ja, vi får hoppas att April blir bättre. Ha en skön påskhelg! Kram Elina

#6 - - Lissen:

Lite var det nog så att jag sken upp när jag tittar på dina bilder. Så glada och fina bilder.

Här har det varit sol hela dagen och det känns att våren närmar sig mer och mer.
Hoppas snön försvinner lite snabbt bara, också.

GLAD PÅSK
// Lissen

#7 - - Daniela:

Vad härligt det låter med skidsemester! :)

Du tar så otroligt fina bilder! Inspirerande! Och nu hoppas vi på varmare väder. Det är ju som sagt snart april.

Kram

#8 - - molikwqs:

American teens are less likely than european teens to use cigarettes and alcohol, but more likely to use illicit drugs — sciencedaily