Jo, nu ska ni få höra...


Från och till under många år har jag ju mumlat om det där andra som jag vill hitta på när "tiden är inne", "när det passar" eller "när jag ska ta tag i mina drömmar". Det är under de gånger jag har blivit lite mer personlig som de här mumlerierna har fått lite ljud. Bakom kulisserna har dessa drömmar varit realistiska och under genomförande en ganska lång tid - sett från min bakgrund så har detta varit det enda naturliga steget för min del. Förra våren var jag supertaggad och planerade hejvilt men med vetskap om att det var först den här våren som jag skulle kunna förverkliga något av det tack vare att jag bar lillebror inne i magen just då. Bebistiden finns det inget i världen som får komma i vägen för.
 
 
Under en ganska lång tid så har en fysisk butik hägrat och jag har varit nära det målsnöret ska ni veta. Men under de första dagarna på det nya året så tog jag mig en rejäl funderare och det blev faktiskt så att jag följde mitt hjärta - även denna gång - och kommer att göra det som känns bäst i maggropen. Nämligen:
 
Inredning. Livsstil. Foto. Personliga kontakter - nya och gamla. Konceptbyggande. Styling. Inspirera. Nätets underbara värld. Bloggande.
 
Och.
 
En. Alldeles. Egen. Butik.
 
 
Jo, så det blir en livsstilsbutik ändå, fast inledningsvis på nätet. På så sätt kan jag fortsätta styra över min egen tid till en viss del fast jag hoppas att jag kommer att ha häcken full där emellan. När jag kom fram till allt detta så stod det så klart för mig att det är självklart så här det ska bli. Jag följer mitt hjärta och det som jag har haft i tankarna ända sen den dagen jag startade den här bloggen och som har följt med mig sen dess. Tankarna som jag hade då har utvecklats sedan dess så klart och dessutom finslipats så när jag väl bestämde mig så har det varit väldigt enkelt allting. Jag har vetat precis hur jag vill att min butik ska se ut. Hur den ska nischas. Vad den ska innehålla. Vilka produkter och leverantörer och mycket mer än så.
 
Det är så kul att få dela det här med er - efter alla dessa år av tankar - även om ni är ganska många redan som vet vid det här laget och som har peppat mig i rätt riktning, agerat smakråd i vissa specifika produktfall, berättat vad ni saknar idag bland alla de hundratals fina webshoppar som redan finns på nätet och som kommit med en hel del varma ord. Nu är jag så redo att det ryker!
 
 
Om allt fortsätter att löpa linan ut och gå enligt planerna så öppnar min webshop under maj månad. Då är den förhoppningsvis till bredden fylld av alla spännande produkter från underbara leverantörer som väntas in under de närmsta veckorna. Till hösten kommer det att fyllas på ändå fler kategorier och ändå fler leverantörer. Jag kommer från och med nu att börja dela med mig av utvecklingen, vad som händer bakom kulisserna, hur jag tänker mig min butik och presentera leverantörerna allt eftersom det blir aktuellt. Men med korta ordalag så blir det en livsstilsbutik med lite av varje och för både stora och små, handplockade finheter från mindre och större leverantörer. Mycket som är ekologiskt och bra för hälsan, godbitar från de ännu inte välkända kreatörerna som finns och fortfarande andas unikitet blandat med en massa annan härlig inredning och som jag tycker är jäkligt fint helt enkelt.
 
... och så några av min mammas underbara grejer så klart! :)
 
 
Glad Påsk från mig, påsk-pussar i massor och fortsättning följer i den här nya kategorin; butiken... Var så säkra! :) 
 
Kramar Kristina
 
 
Uppdaterat: Kommentarsfunktionen har inte fungerat under dagen men nu är det åtgärdat.
#1 - - Victoria - Elvira Spekulerar :

Heja dig, det kommer att passa dig som handen i handsken ju.

Påskkramar Victoria

Svar: Ja, jag hoppas det! Det ska i alla fall bli hur kul som helst.
Påskkramar till dig också!
Kristina

#2 - - Junitjej:

Vad roligt! Grattis!

Svar: Superkul!
Kristina

#3 - - Elizabeth:

MEEEN!!!! Vad roligt!!! Det kommer bli amazing!! Hur många utropstecken får man använda? You go girl!! Kram

Svar: Hur många som helst antar jag!!!!!! :)
Kramar.
Kristina

#4 - - Anna:

Åh, vad spännande med butiken! Alltid kul att läsa om människor som förverkligar sina drömmar! Själv tog jag tag i en nyligen och går nu en författarkurs. Kul och inspirerande!
Inredning är ett av mina stora intressen, så jag ska hålla koll på din sida!
Grattis och lycka till!
http://wila.nu/2013/march/gor-personliga-inredningstetaljer.html
//Anna

Svar: Författarkurs är min sambos dröm - hoppas att han kan göra det en dag. Kul att du vågar! Jag håller med dig; jag blir alltid så imponerad av de som vågar satsa på det de verkligen vill, oavsett vad alla tycker och tänker. Oftast är det väl i och för sig vad man själv tycker och tänker som gör mest inverkan. "Ska verkligen lilla jag?.."
Nu kör vi! :)
Kristina

#5 - - Sofia:

Vad roligt! :)
Jag är helt övertygad om att det kommer bli en härlig webshop med fina saker.
Jag har också följt mitt hjärta och startat en webshop. Än så länge på sidan om mitt heltidsjobb, men drömmen är att en dag vara helt egen. Tänk att kunna styra över sin tid. Underbart!

Du får gärna maila/kommentera om du vill ha någon att diskutera (webshop och allt runt omkring) med!

Ha en fin dag! Kram

Svar: Så kul att höra Sofia! Jag vet ju att du satsat också på det - och det är härligt att se hur du löper linan ut och är så enhetlig i ditt koncept! Visst är drömmen att kunna styra över sin egen tid. Det i kombination av att faktiskt göra det som man verkligen helst av allt vill pyssla med!
Absolut! - slå kloka huvuden ihop och tipsa varann låter som min melodi! Varför uppfinna två hjul! Vi kanske hörs då... :)

Kramar.
Kristina

#6 - - ellie:

älskar tulpaner! så fina!

#7 - - Madde:

Grattis! Det lilla jag känner av dig säger mig att det kommer bli en väldigt trevlig och inbjudande butik. Jag tror det passar dig perfekt. Kör hårt och lycka till!!! Kramar Madde

Svar: Tack Madde! (Jag hoppas du är den Madde jag tror att du är...) Det ska bli superkul!

Kramar.
Kristina

#8 - - LyckligaPraliner:

Men det är ju toppen!! Vilket bra beslut du tagit!! Det kommer att gå hur bra som helst. Du är rätt person för det. Lycka till!! :)

Kram

Svar: Tack! Javisst är det kul, jag känner mig taggad till tusen och det känns skönt att äntligen komma igång med planerna jag har haft i flera år!
Massa kramar.
Kristina

#9 - - Mackapär Ulrika:

Men! Vad roligt! Jättestort lycka till!
Låter klokt att börja med webben.

Tack också för fin kommentar om mobilerna. Jo jag lägger ut klara under "mobiler", här: http://mackapar.blogspot.se/p/mobiler.html
Där står också precis hur man gör om man vill ha en :)

#10 - - Hanna:

Låter väldigt spännande och kul!!! Ska bli så kul när det går shoppa hos dig :)

#11 - - Irene Tillander:

Vad roligt, du gör alldeles rätt i att följa ditt hjärta! Och har man väl bestämt sig då så finns ingen återvändo. Man måste våga för att vinna!
Jag hade ju själv en inredningsbutik i 5,5 år (många år sedan) och det var den roligaste tiden i mitt yrkesliv även om jag inte fick riktig snurr på verksamheten. Hade det varit idag kanske det gått bättre med tanke på vilket intresse som finns för inredning nu för tiden. Och så tror det är bra att starta upp med en web-butik först för att känna sig för och slippa alla övriga kostnader det innebär med lokalhyra osv.
Jag ser fram emot öppnandet och är övertygad om att det blir kanon! Lycka till så långt!
Kram

#12 - - angelica:

Åh vad kul! (jag känner på mig att detta kommer bli en av mina favoritbutiker!) Stor kram och lycka till!

#13 - - Liw - FINA LYAN:

åh så spännande!! :)

#14 - - Sandra:

Alltså WOW, vad roligt!!! Man ska följa sin magkänsla och drömmar. Det ska bli så kul att få följa med lite på resan, stort grattis! Kram s

#15 - - Jessan:

Åh vad spännande och roligt, stort GRATTIS! Har ju sett nyheterna på din Instagram men vill ändå kommentera. Ser fram emot maj och din butiksöppning!