Sovrumsbilder


Nu är det galet ljust i vårt sovrum igen - och det trots att fönstren är så smutsiga att det knappt går att se ut från dem... I Söndags, när jag hade sovmorgon och allt, hade vi glömt bort att dra ner den ena rullgardinen på kvällen innan och på morgonen är det ljust redan vid sjutiden nu så det var helt omöjligt att somna om och istället för att bara gå upp och dra ner så ligger man kvar och irriterar sig. Då tänkte jag också på hur färdig jag är med den här tapeten. Alla tapeter vi har här valde vi för att de skulle vara tidsenliga med huset och då var tanken dessutom att bara nyttja huset som sommarhus och satsade på en mer lantlig stil än vad vi annars gillar. Hade vi inte bott här alltid hade man nog inte tröttnat men nu när man ser dem varje dag så är de inte lika roliga längre plus att de är lite väl romantiska och andas mer sommarstuga för mig än vad jag skulle vilja ha i mitt sovrum. Men ändå så fina så klart, speciellt i färgerna, och vi får väldigt ofta komplimanger för just det här valet. Många verkar gilla färg och mönster och tycker det är kul när någon vågar tapetsera i ett helt rum men det är inte så många som gör det själva.
 
Jag undrar hur vi kommer att göra i vårt nya hus? Den dagen det blir aktuellt vill säga :)
 
 
Idag har jag inte så mycket att skriva egentligen. Kan tipsa om filmen "Små citroner gula" som går på bio nu - en söt film som lämnade lite feelgood-känslor efter sig. Som vanligt den sista tiden så är huvudet fullt av tankar och planeringar. Nästa vecka åker vi på skidsemester och veckan efter påsk ska jag till Stockholm på massa trevligheter. En ytterligare weekendresa planeras också för fullt och utöver det så har jag en riktig hejdundrande hemlis på gång! 
 
Men det håller jag lite, lite till på! 
 
Kram.
 
#1 - - Sofia - Sofias Inredning:

Superfint, verkligen! :)

#2 - - conscious:

Fint :) Den filmen såg jag igår :)

#3 - - Daniela:

Det är härligt när man vågar tapetsera och ta in lite färg och mönster och då får man nog ta risken att man kanske tröttnar. Fin är er tapet iaf!

Kram Daniela

#4 - - Inramad inredning ~ Kreativ egenföretagare & mamma, med kärlek till lantlig inredning.:

Åh vilka härliga och otroligt fina bilder!

#5 - - Emma Johansson:

Återigen- vilka underbara tapeter!

#6 - - Linda:

Så mycket härligt du har framöver, låter underbart med skidvecka. Och sen är våren riktigt på G när ni kommer hem. Härligt det.

Ja det ska bli spännande att se vad ni väljer för stil i nya huset sen. Är det bestämt nu att det blir bygge? Kul! Grattis!!

Kram Linda

#7 - - Karin O:

Jättefina färger. Så snyggt!

#8 - - Karin A:

Ojoj, så spännande - hejdundrande hemlis! :D

Jag tycker tapeten är underbar men jag kan förstå vad du menar med att den är lite väl romantisk. Gillar dock att hela rummet är tapetserat. Här hemma finns fondtapet i såväl sovrum som vardagsrum och det kan jag blir så evinnerligt trött på. Hellre heltapetserat än fondtapeter. Gillar också alla fina detaljer i ert sovrum!

Spännande med resor och semestrar. Jag funderar mycket på det just nu också. Paris är spikat men förhoppningsvis blir det också en tur till Tyskland för att hälsa på goda vänner. Och ja Stockholm - dit vill man ju alltid åka.

Vi hörs! Ha en fin torsdag!

Kram Karin

#9 - - Jeanette - En mammas vardag:

Fin inspo:)

#10 - - Anonym:

Åh vad fint ni har det, känns som från ett inredningsmagasin!

#11 - - Monica-Gravid med nr 1:

Ååååh, så fint! Blir avundsjuk. Älskar den blommiga tapeten!!

#12 - - Hanna // My Residence, om hus och hem:

Åh, vad härliga färger!