Nu kan ni köpa Organic Oil fraktfritt!

 

NATURLIGT, EKOLOGISKT OCH ETISKT.

"VARFÖR SKA DIN HUD BEHÖVA PROCESSA SYNTETISKA ÄMNEN, ONÖDIGA TILLSATSER OCH VERKNINGSLÖS UTFYLLNAD? ORGANIC OIL CO:S HUDVÅRDSOLJOR ÄR HELT EKOLOGISKA OCH INNEHÅLLER BARA NATURLIGA OCH GIFTFRIA INGREDIENSER SOM ÄR BEPRÖVAT BRA FÖR HUDEN.
VI UTVECKLAR, TILLVERKAR OCH TAPPAR ALLA VÅRA PRODUKTER SJÄLVA I VÅR MIKRO-HUDVÅRDSFABRIK I MALMÖ."
 
(Utdrag från The Organic Oil:s hemsida)
 
Nu är det över en månad sedan jag började testa Organic Oil och jag har även låtit familjen och några vänner använda produkterna så att vi har kunnat gå igenom alla produkter tillsammans. De är fantastiska! Och det är allas ord.
 
Är man inte van att använda helt ekologiska och organiska produkter med ej tillsatta varken kemiska essenser eller andra tillsatser så kan första reaktionen att produkterna inte doftar så som man förväntar sig - för att man är van vid starkt parfymerade produkter med kemiska essenser. Men det är helt och hållet en vanesak och när man väl gått över till ekologiska alternativ så känns det nästan omöjligt att efter det smeta på sig ämnen och kemikalier som man inte alls har någon aning om vad de innehåller och istället börjar man uppskatta de helt naturliga dofterna. Jag har i och för sig alltid gillat det. Ja, det var mina egna reflektioner över användande av ekologiska produkter.
 
Tvärtemot vad många tror så är det inte ett dugg kletigt eller oljigt att använda sig av oljor som hudvård. De drar snabbt in och man blir som barnrumpa i huden, alldeles len och mjuk. Vissa väljer att bara använda oljorna på kvällen och har en annan ansiktskräm på morgonen. Vissa väljer att ha olja under, låta den dra in och sedan ha en annan ansiktskräm under makeupen men jag har helt och hållet bara använt oljorna hela den sista månaden, dag och kväll och under makeup och det har gått alldeles utmärkt.
 
Barnen har använt barnoljan och lillebror som är en riktig torris har svarat jättebra på den så vi fortsätter bara med den nu och inget annat, i badvatten och som insmörjning på kvällar. Även håroljan är toppen. Jag använder den i handdukstorkat hår och masserar in några droppar i toppar och i botten, både på mig och storebror som inte behöver använda balsam då.
 
Det var helt och hållet mina egna och min omgivnings reaktioner om oljorna. Min förhoppning är att även ni ska gilla och att det är så många som möjligt som inser värdet av att använda ekologiska och organiska produkter både till er själva och till era nära och kärna - inte minst de små i familjen som är extra känsliga för alla ämnen som vi stoppar i oss och kletar på oss.
 
The Organic Oil´s blogg kan ni läsa mer om produkterna, innehållet och produktionen om ni är intresserade.
 
 
Nu ska jag ge er möjligheten att köpa produkter från The Organic Oil Co. från min butik redan nu fast via bloggen. Dels för att ni ska känna att det verkligen är på gång med öppning inom kort (snart, snart, snart!) och dels för att jag tycker att alla borde prova produkterna!
 
Just nu och fram till öppning bjuder vi på frakten för alla er som nångång läser min blogg eller följer mig på Instagram (@ingenvanligdag). Dessutom betalar ni via faktura när ni fått leveransen, helt kostnadsfritt
 
Gilla oss på Facebook så kan du utnyttja erbjudandet med FRAKTRFRITT!
 
Skicka ett mail till: kristina@casamina.se med vad du önskar så kommer orderbekräftelse och information om köpet inom kort. Nedan följer information om oljorna och priser.
 
OBS! 
 
NU ÄR BUTIKEN ÖPPEN OCH OLJORNA FINNS ATT KÖPA DÄR.
 
VÄLKOMMEN TILL CasaMina Living!
 
 
KROPPSOLJORNA:
 
BALANCING & ENERGIZING - 285 KR
 
En helt ekologisk kroppsolja som tränger in snabbt och djupt i huden med näringsämnen som väcker liv i trött hud. Huden får energi av granatäppleolja som innehåller påvisat antioxidanta ämnen som motverkar hudens åldrande. Nyponfröolja stimulerar trött hud till fin lyster och spänst tack vare ett rikt innehåll av essentiella fettsyror och vitaminer.

Tillsammans med makadamia, aprikos och solros återfuktas huden helt naturligt genom att hudens fett och vattenhalt balanseras. Med ekologisk palmarosa, som verkar uppfriskande och stärkande på både hud och sinne, är den här kroppsoljan en riktig energikick!

URBAN STRESS REPAIR - 285 KR

Hampaolja innehåller mjukgörande och återfuktande essentiella fettsyror (ALA och GLA) som påvisat stärker överhudens eget barriärskydd mot en ogynnsam miljö, som staden och inomhuskontoret oftast är. Makadamiaolja är rik på hudens egen fettsyra Omega 7, som är särskilt viktig för hudcellernas förnyelse och förmåga att skydda sig mot inflammationer.

Kroppens förmåga att producera Omega 7 minskas med åren. Därför är makadamia en riktigt verksam ingrediens för att hålla huden spänstig och vacker. Tillsammans med välgörande svartkummin är det här en kroppsolja för torr hud som behöver extra stärkande vård. Den är oumbärlig efter varje dusch.

Passar både honom och henne med ekologiska dofter.

BABY, CHILD & SENSITIVE - 245 KR

En kroppsolja för känslig hud som behöver skonsam vård. Med milda och lena oljor som huden lätt absorberar är den här oljan en naturligt mjukgörande och återfuktande vård även av baby- och barnhud. Solros och makadamia tillför huden rikligt med omega 6 och 7 samt A, D och E-vitamin. Dessa näringsämnen stärker hudens eget skydd, vilket är särskilt viktigt för babyvård.

Solrosolja är dermatologiskt testad och rekommenderas till hudvård för nyfödda. Oljan ger fukt utan att barnets känsliga hudbarriär skadas. Att råvarorna är ekologiskt odlade innebär dessutom att de är helt giftfria. Innehåller inga eteriska oljor eller tillsatta doftämnen

STRETCH MARK OIL - 275 KR

Mjukgörande kroppsolja som ökar hudens elasticitet och motverkar bristningar.

Baobabolja är påvisat antioxidant och innehåller en sammansättning av fettsyror och D-vitamin som är viktig för hudens och hela kroppens välmående. Ekologisk lavendel verkar lugnande och harmoniskt för gravidmagar.

Hudvård helt utan kemikalier är extra viktigt under graviditeten. Baobab kallas för livets träd av många familjer i södra Afrika. För dem har det en bokstavlig betydelse: Trädet ger mat, växtfiber till kläder och en helt unik fröolja som länge har använts som traditionell medicin och skönhetsmedel. Vad kunde vara bättre till en gravidmage än en etisk och ekologisk olja från livets träd?

 

 
ANSIKTSOLJORNA:
 
REPAIR & AFTER SHAVE - 275 KR
 
En utsökt blandning som snabbt tränger in i huden med en perfekt balans av essentiella fettsyror och näringsämnen. Ansiktsoljan är rik på omättade fettsyror, vilket innebär att den fungerar utmärkt som fuktgivare för blandhy och hy med acne. Svartkummin och hampa verkar anti-inflammatoriskt och stärker hudens motståndskraft mot orenheter. Det är oljor som har använts i tusentals år för sina läkande egenskaper.

Oljan lindrar skönt även efter rakning när huden är irriterad och behöver fukt. Äkta ekologisk bergamott renar och ger en frisk doft.

ANTIOXIDANT & ANTI-AGE - 295 KR

En utsökt blandning som snabbt tränger in i huden med en perfekt balans av essentiella fettsyror och näringsämnen. Ansiktsoljan är rik på omättade fettsyror, vilket innebär att den fungerar utmärkt som fuktgivare för blandhy och hy med acne. Svartkummin och hampa verkar anti-inflammatoriskt och stärker hudens motståndskraft mot orenheter. Det är oljor som har använts i tusentals år för sina läkande egenskaper.

Oljan lindrar skönt även efter rakning när huden är irriterad och behöver fukt. Äkta ekologisk bergamott renar och ger en frisk doft.

DRY & SENSITIVE - 275 KR

En ansiktsolja med milda kallpressade ekologiska oljor som är omvittnat vårdande för torr och känslig hy. I torr hud lider hudcellerna brist på essentiella fettsyror, vilket minskar överhudens förmåga att bevara fukt och skydda mot yttre negativ påverkan.

Ansiktsoljan innehåller därför rikliga mängder av de essentiella fettsyrorna Omega 3, 6 och 9 som verkar både fuktgivande och fuktbevarande. Aprikos- nypon- och marulaolja innehåller också A-vitamin, B-vitaminkomplex och E-vitamin, som stimulerar hudcellernas förnyelse och ger en naturlig motståndskraft, som känslig hud så väl behöver. Inga eteriska oljor eller doftämnen är tillsatta.

 

HÅROLJA:

HAIR OIL STRENGTHENING & NOURISHING - 325 KR

Exklusiv hårolja som till största delen består av välgörande argan- och marulaolja. Med sina unika sammansättningar av fettsyror och näringsämnen ger de fukt, lyster och spänst till ditt hår. Låt ditt hår vila från alla syntetiska tillsatser och gör håroljan till en del av din helt naturliga och ekologiska hårvård.

Med hjälp av hampaoljans essentiella fettsyror blir det även en extra verksam kur för hårbotten. Som olja för skägg och mustasch hjälper den mot kliande skäggväxt och balanserar hudens talgproduktion.

 
 Då är ni välkomna att lägga en order om ni vill. Det ska bli spännande att se vem som blir CasaMinas allra första riktiga kund!  
 
Om detta uppskattas och om tiden räcker till nu inför öppnandet så kommer jag kanske att lägga ut några fler varor också som kommer att vara någon form av kampanj på för er. Håll utkik!
 
Och just det, som ni kanske förstår finns nu CasaMina Living på Facebook. Ni får gärna följa oss där och på så vis hålla koll på vad som händer bakom kulisserna nu inför uppstarten och för att kunna ta del av produktnyheter, inspiration, erbjudanden och allt annat som kan tänkas hända där!
 
Ha nu en riktigt härlig lördag!
Kram 
#1 - - Bara anna:

Vad roligt att hitta in till dig och spännande med din webbutik! På min blogg lyfter jag fram kvinnor som vågar och kan. Vill du vara med där i ett litet reportage så hör av dig. Kolla in bloggen så får du en uppfattning om vad det handlar om.
Lycka till med butiken!
//bara anna
annacecar.blogspot.com

#2 - - elisabet:

Hej, gäller det här fortfarande? skulle vilja prova på nån olja.
Mvh,
Elisabet