Mörkt mest hela tiden

 
 
Alltså, man glömmer ju varje år hur otroligt mörkt det är vid den här årstiden. Jag blir lika chockad varje gång och vintertiden tar tid att vänja sig vid. Speciellt när man gillar och har ett visst behov av att kunna utnyttja dagsljus för fotografering så är det ett gissel. Vissa dagar ljusnar det aldrig (som igår) och en del dagar så hinner det mörkna under tiden man plockar fram grejerna man ska föreviga (som idag). 
 
Trist. 
 
 
Kuddarna är nya till butiken. Jag föll pladask för dem när jag såg dem på Formex i augusti och nu äntligen är de här. Jag vill proppa en hel soffa full med dessa just nu. Gärna blanda med några linnekuddar och mammas fantastiska fina stickade kuddar. I det nya allrummet på övervåningen blir det nog ganska mycket svärtade och grå nyanser till allt det vita. Den nya vackra kaminen är ju matt och mörkt grå och får sätta tonen. Till det lite mässing och guld som mjukar till det. Funderar litegrann (eller väldigt mycket ska jag erkänna) på den här lampan. Inte direkt unik men otroligt snygg och passar väl i en hög taknock!
 
Men nu ska jag faktiskt krypa upp i soffan med en stor skål glass och titta på några fler avsnitt av Californiacation. Oh my! säger jag bara. Har sett några avsnitt tidigare men kom liksom av mig men nu när vi har Netflix så passar jag på att kolla de säsongerna som ligger där. Rekommenderas!
 
Kram på er!
 
 
#1 - - Ellie:

älskar kistan! Den va ju så fin:)