Mer höst...

 
 
Jag är lite kär i den här hösten. Det känns som en lång förlängning av den fantastiska sommaren och en väldigt skön utdragen förvandling. Inte alls som det kan vara vissa år när man tror att man både ska regna och blåsa bort, inte vill gå ut genom dörren och bara drömmer sig bort till varmare länder. 
 
I år vill jag bara ut genom dörren och njuta allt jag kan.
 
 
 
Det sista har vi varit ute på upptäcktsfärd i vår egen lilla "eke-kulle" varje eftermiddag. Bergshällar, klätterträd, små pinnar och mossa är adet roligate som finns vet man ju och så är fallet även för mina barn. Här lekte jag när jag var liten. Då hade vi får som betade här och gjorde fint och var sällskap. Det har vi inte längre och hade det inte varit för morfar H som jobbar och gör fint här och håller undan så hade det varit helt igenväxt. Detta är en riktigt idyllisk kulle med de stora träden, lövverket som sträcker ut sig som tak och med ån (hua tycker jag i och för sig om den!) som rinner längre ner i svackan. 
 
 
 
Höstbilderna blir något alldeles extra i år. Tack ljuset och färgerna för det!
 
 

På köksbordet

 
 
På vårt köksbord just nu finns såklart ljuslyktor men också en riktig tantblomma, en rosa cyklamen. Urfin! Tänk att det går trender även i blommor och att man hela tiden lyckas ändra uppfattning även där vad man tycker om och inte. 
 
Jag har köpt en annan blomma också som är så otroligt fin. Men den får jag visa en annan dag. Här väntar nu en kopp varm choklad och kvällsmacka tillsammans med storebror (lillebror sover redan sen en halvtimme tillbaks). Det är vår nya lilla kvällsrutin - macka och varm choklad. Sedan han slutade med välling tycker jag att det är mysigt att samlas kring köksbordet en liten stund innan sängdags - samla ihop tankarna tillsammans och mysa med ljus och gå ner i varv.
 
 
 
Fin kväll!
 
(Och pssst... Just nu pågår en liten kampanj på CasaMina Living med fraktfritt under 24 timmar. Kanske läge att passa på om det är något du är sugen på.) 
 
 
 
 

Höstens färger ♥

Den här hösten alltså. Den får ♥ av mig. Sol (förutom idag), värme och fantastiskt vackert i naturen. 
 
I övrigt önskar jag just nu att dygnet hade cirka dubbelt så många timmar. Trots många nya framsteg gällande renoveringsplaneringen, en nystädat hus och många avbockade punkter på min to-do-list så har jag ändå så många borden kvar. Därför gör jag som jag oftast gör när jag inte vet vilken ände jag ska börja med härnäst. Går och lägger mig. Sova på saken är alltid en bra grej! För att vakna pigg och utvilad imorgon och veta precis vad man ska ta tag i. 
 
Kram.