På köksbordet

 
 
På vårt köksbord just nu finns såklart ljuslyktor men också en riktig tantblomma, en rosa cyklamen. Urfin! Tänk att det går trender även i blommor och att man hela tiden lyckas ändra uppfattning även där vad man tycker om och inte. 
 
Jag har köpt en annan blomma också som är så otroligt fin. Men den får jag visa en annan dag. Här väntar nu en kopp varm choklad och kvällsmacka tillsammans med storebror (lillebror sover redan sen en halvtimme tillbaks). Det är vår nya lilla kvällsrutin - macka och varm choklad. Sedan han slutade med välling tycker jag att det är mysigt att samlas kring köksbordet en liten stund innan sängdags - samla ihop tankarna tillsammans och mysa med ljus och gå ner i varv.
 
 
 
Fin kväll!
 
(Och pssst... Just nu pågår en liten kampanj på CasaMina Living med fraktfritt under 24 timmar. Kanske läge att passa på om det är något du är sugen på.) 
 
 
 
 
#1 - - Linnéa:

Sanslöst vackra fotografier.

#2 - - Ellie:

jättefina bilder! :)

#3 - - eastcoastmom i Spanien:

Cyklamen, ja det hade alltid mormor och farmor. Håller med om att det känns konstigt att cyklamen kan kännas aktuell igen. Men den är ju jättefin!

#4 - - llilla.u:

underbara Bilder!

du - jag finns fast jag varken syns eller hörs så mycket just nu. men jag ser desto mer. bara så att du vet. och jag ser redan fram emot att ses snart igen.

och så ska jag ju emaila dig om en sak ;))

#5 - - Turid:

Har också alltid tänkt att det är en tantblomma, men precis som du så har jag nyligen fattat tycke för dem, hade en vit förra året, kanske blir en i år också:-)

#6 - - Frida:

Vart kommer krukan ifrån? :)