Lugnet före stormen

 
 
Igår eftermiddag hade vi det så här mysigt hemma med tända ljus och eld i kakelugnen. Idag: not so much. Jag tänker redan hur jag ska fixa detta under flera veckors tid. Klockan sju i morse kom tre snickare och började riva trappan och en bärande konstruktion (jag har haft en knut i magen hela dagen och rycker till varje gång det vibrerar i huset). Till råga på allt kom det även en elektriker som inte avtalat tid för att fixa med belysning och elektricitet i ladugårdarna så det blev lite halvkaosigt ett tag att valla alla rätt. Plus att det ringde en chafför med en pall med inredning som han ville leverera till butiken och lillebror fick feber. Puh!
 
Nu är läget lite mer under kontroll men alla paket som jag skulle ha fixat i förmiddags får jag istället ta tag i nu och packa. 
 
Men nu är vi igång! Tjoho! Efter fyra års velande, grubblande och tänkande hit och dit. Det är inte fy skam. Och det kommer att bli så jädrans bra - jag är helt övertygad om det!
 
JIPPY!
 
 
- Den stora fina träljusstaken hittar ni här! - 
#1 - - Inramad inredning ~ Kreativ egenföretagare & mamma, med kärlek till lantlig inredning.:

Oj, det låter som det är fart i stugan iallafall ;) Men kul med lite förändring i hemmet iallafall, mindre kul med febern kanske :(

Svar: Ja, det är väl typiskt att allt händer samtidigt. Men det är ju så det brukar vara :)
Kristina

#2 - - Danne:

Det är alltid svårast att komma igång, men sen flyter det på! Det blir säkert toppen :)

Svar: Ja, igår var ett helvete - kaos - men idag flyter allt på bra och de vet vad dem ska göra. Hoppas jag :)
Kristina

#3 - - tinajo:

Härligt med kakelugn - jag är grymt avis! :-)

Svar: Ja, den är så vacker. Finaste möbeln här hemma :)
Kristina

#4 - - Petra/Popetotrora:

Jag citerar mig själv från Instagram tidigare idag: håll ut, bit ihop!

Det kommer bli fint som tusan. Och du... ni har i alla fall hantverkare som gör jobbet. Tänk alla stackare (Läs: dårar) som gör hela sina renoveringar själva. Snacka om jobbigt! Då kan man inte ens fly från kaoset. :)

Svar: Precis! Vi hade aldrig klarat detta själva. Aldrig. Det hade både blivit skilsmässa och inte färdigt ;)
Kristina