Min favoritkopp

 
 Angående renoveringsarbetet så finns det nog inte så mycket att säga idag. Jo, kanske förresten. När nu hålen är gjorda till trappan så såg vi några små men ack så bra förändringar vi kan göra. Visst är det lustigt hur man ändrar sig in i sista sekund? Imorgon kommer trapp-byggar-killen hit och ska göra en sista mätning innan han sätter fart och bygga trappan och då ska vi även rita om den en aning nertill. Den kommer bli fantastisk och till och med större och mer öppen ner mot hallen än vad vi först trodde var möjligt. Vi har inte tagit det absolut sista beslutet i trappans färg än men det lutar åt ljust, ljust grå. Jag ska ta det där med färgkulörerna lite mer en annan dag. Min hjärna håller på att bränna just nu av alla beslut och variationer som jag tänker på. Ge mig två dagar så är det spikat! Tror jag...
 
 
 
Min favoritkopp är den här underbara vita koppen med sina svarta prickmönster i innerkant. Det finns några olika mönster. Kajsa Cramer är keramiker och de finns så klart i min butik att beskåda. Dessutom finns det fler varianter i ljuvt rosa och med guldtexter på. Underbara! Favoriter på bilden är även den vackra anteckningsboken i läder och canvas och de vackra smyckena med svalor från Secrets by B. 
 
Nu ska jag brådska vidare... fundera på mina beslut jag ska ta och packa fler av dagens ordrar. Det har fullkomligt drällt in beställningar det sista - vilket gläder mig enormt - och jag får verkligen bekänna färg för att hinna få gjort allt på den tid jag tänker mig. Äter till exempel försenad lunch nu medan jag skriver blogginlägg samtidigt - effektivitet när man behöver det som mest (och jag vet att det inte är bra, ska snart bli bättring när det lugnat sig lite och kroppen inte går i spinn! :))
 
Kramar på er!
 
 
 
 
#1 - - felicia:

Å vilka fina bilder! Håller med dig om att koppen är vacker! :)