Mitt i allt stök...

... måste man ju ha någonstans som är lite mer ordning och reda och som man kan vila ögonen på. För oss är det just nu en liten hörna i köket - det är nog enda stället som inte upp och ner. I övrigt är det mest stökigt och väldigt smutsigt överallt tycker jag. Byggdammet letar sig in på alla möjliga ställen. 
 
 
Det stora glashuset är verkligen så fint tycker jag. Perfekt ställe att ställa in doftljusen på också tycker jag om man inte vill att de ska stå framme och dofta av sig hela tiden. I övrigt byter jag runt rätt friskt på dekoration inuti och ibland är det ett vanligt växthus med örter i. Funderar på att ha det i vårt nya sovrum sedan på byrålängan som kommer bli längs ena väggen.
 
Jag funderar hela tiden på hur det ska inredas och självklart är det vinden som står i fokus. Ny säng ska inhandlas, och nya gardrober och byråer till sovrummet. En bra sänglösning till pojkarna ska funderas ut också, jag vill att det ska byggas in sovalkover i snedväggrna till dem som blir ganska breda och som små kojor. Teverummet har vi ganska klart för oss hur vi vill ha det. Teven ska flytta upp från vardagsrummet nere så det kommer att bli ett renodlat teverum och mysrum däruppe istället med en kamin i mitten av rummet. Därför är vi ute efter en riktig härlig och djup soffa. Jag skulle nog vilja ha tre schäslonger på rad så att det blir som en stor soffsäng. 
 
 
 
Idag kommer takfönstren och det första sätts in redan i eftermiddag. Vi måste passa på nu näre det är fint väder. Perfekt med hål i taket när det inte regnar. Vår trapp-byggar-kille har dessutom varit här på morgonen och gjort några mätningar men ännu vågar vi inte bestämma definitivt. Vi väntar på två innerväggar i trappan så att det blir perfekt passform. Trappan får hellre dröja några veckor till än att den blir sned eller att det blir massa fula springor på fel ställen.
 
Dagens lägesrapport :)
 
 
- Glashuset/växthuset | doftljuset | svart dekorationshus | svarta antikasken | svarta ljusstaken | finns hos CasaMina Living -
#1 - - michaela- mamma till tre 💗:

byggdamm är verkligen hopplöst! men detta var verkligen ett fint litet rent hörn! ;)

#2 - - Ellie:

jättefint!

#3 - - Liw - FINA LYAN:

Klart att det hellre får ta tid, men man brukar ju bli lite ivrig under en renovering :) Fint hörn iallafall!

#4 - - felicia:

Gud vilket fint glashus! Kul att dekorera det beroende vad det är för säsong! :)